• 9.374.369 stemmen

Met onder meer: Uma Thurman, Michael Madsen en David Carradine

Gesproken taal: Engels, Mandarijn, Spaans en Kantonees

Releasedatum: 22 april 2004

Plot Kill Bill: Vol. 2

"The bride is back for the final cut."

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.

avatar van damon

damon

als je het aan mij vraagt, is die hele hype om "Kill Bill" van te voren bedacht. "laten we zeggen dat de film zo lang duurt, dat ie in 2 delen opgesplits dient te worden, dan zullen de fans echt warmlopen voor zo'n big project"

En nou zien of ome Tarantino zijn magie niet verloren heeft.....

avatar van Sjoerd

Sjoerd

damon schreef:

En nou zien of ome Tarantino zijn magie niet verloren heeft.....

Het verhaal wat ze ophangen is dat Miramax de film, als actiefilm, te lang vond (3 uur) en dat ze vonden dat Tarantino erin moest snijden. Taratino weigerde dat en ze zijn dus uiteindelijk tot het compromis van 2 filmdelen gekomen. Maar volgens mij is het gewoon uit commercieel oogpunt en maken ze er zo'n mooi praatje van...

avatar van JayLunar

JayLunar

Als je de Japanse fonetische katakana karakters (te zien op de poster) trouwens omzet naar het westerse schrift krijg je "Kiru Piru"

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Ze zullen het wel leren, dit is niet het type film wat je zomaar in tweeen kan hakken. Ik denk dat dit tweede deel gaat floppen

avatar van FisherKing

FisherKing

Brooklyn schreef:

Straight to Video.

avatar van damon

damon

JayLunar schreef:

en dat betekent? kill bill?

avatar van JayLunar

JayLunar

Het betekent op zich niets. Het is gewoon "Kill Bill" omgevormd zodat het binnen het katakana past.

avatar van EmDee

EmDee

Brooklyn schreef:

De naam Tarantino doet al genoeg om hem commercieel succesvol te maken.

avatar van goldfinger

goldfinger

Aangezien deel 1 opnieuw toppunt van genialiteit is, zal deel 2 ook wel goed scoren ...

avatar van PartyMarty

PartyMarty

Ik las in de Humo dat Tarantino vrijwel aan het begin al wist dat het twee delen zouden worden. Hij wilde namelijk geen concessies doen aan het verhaal. Het voornaamste probleem was een geschikte cliffhanger te vinden. Maar hij zegt zelf dat ie daar in is geslaagd.

GerwinF

Cliffhanger? Heb ik niet echt kunnen ontdekken Ze heeft 2 namen van haar lijstje kunnen schrappen, nog een paar te gaan. Om dat nu een cliffhanger te noemen?.

avatar van tenniskampioen

tenniskampioen

Dan heb je toch wat gemist me dunkt!

avatar van KillaJah

KillaJah

Wat ik wel raar vind is dat deel 1 in België een maand vroeger uitkomt dan in Nederland en deel 2 20 dagen vroeger in Nederland dan in België. Nu moet ik helemaal naar Nederland voor deel 2 (niet dat dat zo ver is).

Jordy

Ja Gerwin heeft de epiloog niet gezien maar goed deze discussie mag bij het eerste deel verder

Jordy schreef:

Heheh...ik heb wel de epiloog gezien...even blijven zitten bij de aftiteling eh

bioscoopzaal

De poster van deel 2 is ondertussen ook bekend. Alleen is de kwaliteit van de afbeelding helaas niet al te best.

avatar van Phoenix

Phoenix

He gatsie, ik vond die ene net zo mooi. Met dat zwaard, dit is wel een beetje afgeraffeld hoor. Beetje gele letters op zwart.

avatar van mijnnaam

mijnnaam

GerwinF schreef:

Heheh...ik heb wel de epiloog gezien...even blijven zitten bij de aftiteling eh

epiloog??

komt er nog iets ná de aftiteling dan??

ik heb hem reeds 2x gezien en ik ben steeds "tijdens" de aftiteling opgestaan

heb ik iets gemist nu??

Jordy

ik plaats even een reactie bij deel één

bioscoopzaal schreef:

Overduidelijk teaser posters. Neem van mij aan dat er weer een mooie poster aan komt tzt.

Jordy

Sam The Man zit in Kill Bill II!!

bron

YESSSSSS!!!

Da's pas goed nieuws! _o_

avatar van Goodfella

Goodfella

Inderdaad ja, te gek!

GerwinF

Het was toch al sinds productie van Kill Bill 1 al bekend dat Samuel L Jackson de rol van orgelspeler zou vertolken?

avatar van Goodfella

Goodfella

Haha, is dat zo? Nooit iets over gehoord..

bioscoopzaal

Nee, daar wist ik inderdaad ook niks van. Wel ging het gerucht dat Bruce Willis een rolletje zou hebben, maar daar blijkt echteraf niks van te kloppen ...

avatar van morpheus

morpheus

ondanks dat ik deel 1 wat vond tegenvallen op bepaalde punten, ben ik erg benieuwd naar deel 2.

avatar van BS

BS

Samuel L. Jackson .... The Organ Player

Wohooo,

Sorry, vind hem gewoon een geweldig acteur

avatar van De Snor

De Snor

Jules Winfield, the born again christian organ playing muthafucka...

avatar van Wouter

Sjoerd schreef:

Denk dat het beter was geweest als Miramax op haar strepen was gaan staan.