Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 22 april 2004
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Kill Bill: Vol. 2
"The bride is back for the final cut."
Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.
Beatrix "The Bride" Kiddo
Rufus
O-Ren Ishii
moviefreak#1
Ik zou bijna zeggen : Quentin jongen, maak deel 2 maar een uur langer
. En inderdaad er gaat een geweldige hype komen naar deel 2 in maart, ik weet dat ik daar zeker ook mee mee doe.
leeuwenrob
Tarantino in Empire van november over deel 2: Two we slow it down a little bit, you get to know the characters more, especially Bill; he's in every other fucking frame. Two's more like my other movies, the dialogue comes to the force, and it's more chronologically fucked. And it really ain't gonna end pretty.
moviefreak#1
Jaja de grote man laat weer van zich spreken. Hoe krijg je mensen de bioscoop in, nou zo dus !
Quentin ur the man !
SilverGun
Het zijn toch gewoon pure feiten? Wat is daar zo goedkoop aan?
Hobbes
omdat het wel toevallig is dat dit soort berichten plots de kop opsteken na de wat mindere kritieken over deel 1.
Tarantino blijkt behoorlijk pissed-off te zijn naar verluid.
Phoenix
Er was ook een teaser trailer maar die is zo oninteressant dat ik geen moeite ga doen om hem te linken: Je zag alleen The Bride bebloed door de woestijn lopen
Goodfella
Ik hoorde het afgelopen weekend nog iemand zeggen... "Ze zullen Kill Bill 2 toch niet gaan aankondigen als de vijfde film van Tarantino hè!?"

Een project van meerdere regisseurs en schrijvers is niet hetzelfde als 'de film van'.
Brooklyn
Nu hoor ik weer dat deze film in USA pas in April in premiere gaat...
tovenaar
Ik hoorde het afgelopen weekend nog iemand zeggen...
Je mag Mik die credits wel geven hoor
NanneB
Ha zojuist een preview gezien op www.KillBill.jp
wees niet bang dat je ook maar iets van het verhaal te weten kom want je zie Uma alleen een stukje lopen, voor de rest wat tekst en een grappig muziekje.
die poster bovenaan deze site is trouwens wel erg nep!
het is niet de 5e film van Tarantino maar gewoon deel 2 van de 4e
Brooklyn
Nou lekker dan:
This may not be the most newworthy story ever, given the numerous rumours over the last few weeks that Kill Bill Volume 2's release date had slipped, but today we had that rumour confirmed for us by the film's distributor Buena Vista.
Having heard that the film would now come out in the States on 16 April 2004 Empire Online put a call in to the UK's distributors to find out how this would affect Kill Bill's UK release date. The response we got wasn't quite as specific as we'd have liked, but we can tell you that Volume 2 will come out in the UK 'somewhere between the US date and end of May'.
As soon as we have the exact date we'll let you know - meanwhile check out Empire Online's UK Release Dates feature for hundreds of other dates to put in your filmgoing diary.
bron: http://www.empireonline.co.uk/news/news.asp?story=5277
25 maart is Kill Bill 2 dus iig niet in Nederland te zien.
FeZ
die poster bovenaan deze site is trouwens wel erg nep!
het is niet de 5e film van Tarantino maar gewoon deel 2 van de 4e
mja, volgens mij is het toch echt een officiele poster...
maurits
heb net vernomen dat de release van kill bill vol.2 is verandert naar 16 april(amerika)
25 maart is Kill Bill 2 dus iig niet in Nederland te zien.
Voorlopig staat de film nog steeds gepland voor die datum. Ik zal eens navraag doen.
EmDee
De voorlopige Nederlandse release staat gepland op 29 april. Voorlopig, omdat:
"Zolang Miramax niet definitief weet of Cannes de film programeert, kunnen wij ook geen vaste datum plannen" (RCV)
jackie
grappige teaser inderdaad... ben benieuwd. ik vond vol.1 ook wel erg cool

Kill Bill: Vol. 1
2003

Quentin Tarantino onthult idee voor 'Kill Bill'-prequel: 'Zal ik het nog doen?'

Netflix verwijdert nog dit jaar een grote hoeveelheid titels, dit zijn de best beoordeelde

Netflix verwijdert deze maand enkele goed beoordeelde titels uit het aanbod

Quentin Tarantino hint op een derde 'Kill Bill'-film: "Waarom niet?"

Pulp Fiction
Misdaad, 1994