• 9.382.110 stemmen

Met onder meer: Uma Thurman, Michael Madsen en David Carradine

Gesproken taal: Engels, Mandarijn, Spaans en Kantonees

Releasedatum: 22 april 2004

Plot Kill Bill: Vol. 2

"The bride is back for the final cut."

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.

kevke1990

Ik heb hier Kill Bill Vol.2 liggen maar ik weet niet meer hoe Vol.1 is geëindigt.Kan iemand dat even tussen spoilers zetten voor mij.Alvast bedankt.

japan_fan schreef:

Ben ik wel een beetje mee eens, we hebben makkelijk praat omdat we de films niet zelf maken, maar als ik ook een kans kreeg om een kung fu wat dan ook film te maken zou ik het wel meesterlijk aanpakken, en deel 1 van kill bill ging maar ik snap niet dat iedereen hem goed vindt, het is gewoon slecht maar hij heeft wel dikke knipoog naar pulps enz. maar hij is niet meesterlijk, geef me dan maar john woo, andrezj bartkowiak, soort regisseur van films als kiss of the dragon, dat zijn ook geen meesterwerken maar daar zit nog plezier aan, en volume 2 van kill bill is saai geen actie eingelijk, ik dacht van saai maar ik wou gevecht met bill zien maar ik had er geen zin meer in met vele dialogen en nog eens saai gepresenteerd, toen kwam gevecht en wat doet ze tik tik op bepaalde plaatsen bij bill en er is verder geen gevecht, heel saai, pulp fiction en volume 1 was nog te pruimen en vermakelijk maar dit is echt een drakenfilm van een kung fu/dikke knipoog naar inspiratie's, ik zie het niet in tarantino sorry, ik ben vanaf me 5e al kung fu films en andere films aan het zien maar deze knipogen van tarantino naar zijn inspiratie's is saai uitgewerkt deel 1 verdient 3* en vol. 2= 2,5*

amai QT is waarschijnlijk een van de beste reggiseurs.

avatar van eerdekes

eerdekes

kevke1990 schreef:

Als je dat al niet meer weet

Kev=volume 1 sluit af met the bride die Sofie ondervraagt over de D-VAS de film eindigt echt wanneer Bill zegt "weet ze dat haar dochter nog leeft?"?
MAAR de film loopt niet in cronologische vologorde omdat O)ren eigleijk de eerste was die ze doode en Vernita was de nummer 2 dus eigelijk eindigt hij wanneer ze Vernita heeft gedood en lekker wegrijdt met haar auto.

avatar van eerdekes

eerdekes

het beste wat je eigenlijk gewoon kan doen ..

Ze beiden huren .. en dan kijken

nice guy eddy schreef:

Ah heel erg bedankt.Het is goed om te weten want ik wou er niet naar kijken omdat ik dacht dat het toch geen zin had als je het einde van het eerste deel niet meer weet.Nu kan ik hem eindelijk kijken en misschien in mijn top 10 zetten.:-)

eerdekes schreef:

Als je dat al niet meer weet

Ondertussen heb ik wel al heel wat andere films gezien en ook heel goeie. En daardoor ben ik het einde vergeten.

kevke1990

Weet er al iemand wanneer de DVD met de twee delen uitkomt?

avatar van Rujar

Rujar

kevke1990 schreef:

Deel 1 heeft natuurlijk ook geen echt einde, waardoor je het snel vergeet.

avatar van japan_fan

japan_fan

ijzersterke dialogen van david caradine hoor ik, en wat voor meesterlijks is daar aan, wat gelul wat eingelijk nergens op slaat en het verveelt juist daarom, ik probeerde me ogen open te houden maar damn ik viel in slaap, dus ik dacht dan maar de andere helft volgende dag om het gevecht te zien met bill maar stelde teleur, en uma thurman is te watje achtig, in 1 is het goed weggewerkt maar dat wijf is gewoon houterig, dat is niet mooi om te zien en de dialogen maken het slaapverwekkend, in face/off zijn de dialogen ook idiot weergegeven maar veel vermakelijker en geeft me echt acteren op zijn best, met kill bill is het net zoiets als een film van exit wounds maar dan met hong kong achtig taferellen erbij alleen kill bill is niet vermakelijk, hoe ik het moet uileggen dat tarantino niet super is weet ik verder ook niet beter maar hij geeft me geen adrenaline in zijn films en dat gaf ie wel aan dat ie actie fans een adrenaline stoot wou geven, maar ik voel hem niet meer reactie's geef ik er ook niet over, i know what i think so no more reactions

Breng svp even wat hoofdletters en punten aan in deze tekstbrei.

avatar van Zelva

Zelva

Volgens mij snap je er dan nog niets van.

avatar van Esteban

Esteban

De cover (dvdempire.com -> kijk daar) van de DVD is verschrikkelijk

avatar van SilverGun

SilverGun

Vol. 1 heeft een andere cover dan de EU versie (de orginele filmposter) op dvdempire.com, dus dan zal die van Vol. 2 ook wel gaan verschillen hier.

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

Ik zag 'm laatst weer terug en hij viel eigenlijk behoorlijk tegen. Waar 1 een geweldig tempo had, veel flitsende stijlen en de nodige humor is dit deel eigenlijk nodeloos traag. De film bestaat ook uit te weinig scenes om een dergelijk lange film te maken. Ook het einde is eigenlijk zeer teleurstellend als je 1 hebt gezien en door het trage deel van 2 heen moet bijten. Desalniettemin is de training hilarisch, Bud's karakter fantastisch, het gevecht met Ella Driver ook goed. Maar goed allemaal eigenlijk een klasse minder dan 1, ik maak er 3,5 van.

avatar van Jordy

Jordy

Ja ik vind 'm die 4,5 toch ook net niet waard, kan me grotendeels in je bericht vinden.

AHWA

Ik heb 'm gisteren nog eens gekeken en ik laat de 4,5 staan. Ik vind 'm niet zo goed als deel 1, maar het blijft een heerlijke film.

Uma Thurman straalt echt in beide films en de muziek van deze films past ontzettend goed en ik had nooit verwacht zo'n soort muziek mooi te vinden.

Omdat er iets minder vaart in zit en sommige scenes ietsiepietsie te lang duren, krijgt ie niet de volle 5.

nice guy eddy

Wanneer is de dvd in Belgie te koop weten jullie daar iets van?

avatar van Lupara

Deel 1 Butt Deel 2 More Butt!! Wat een ontzettende flauwekulmovies

Ik heb de hele film zitten lachen, maar had wel kunnen janken pffff!!!!

avatar van flipsen

flipsen

O, dus jij hoort bij de lui die in de bioscoop irritante geluiden maken.

nice guy eddy

Ik haat zo'n mensen ga weg en snel.

Wss ben jij alleen gewend aan tienerfilms war je zelf niet eens bij oplet omdat je te druk bezig bent met het te verzieken voor andere filmkijkers door luidop te praten en te lachen en zo kun je een superfilm als kill bill niet waarderen natuurlijk.

avatar van Lupara

Lupara

Hee Nice Guy Eddie, leer eerst eens normaal schrijven:-) "ik haat zo'n mensen" grinnn....

Mensen met een beetje benul van films, zullen deze film bestempelen als 'Butt' Misschien anders uitgelegd, maar....

Kom Eddy, nu nog even leren schrijven....

Lupara

p.s. ik ga nooit naar de bios

avatar van mister blonde

mister blonde

Lupara schreef:

en jij hebt wel benul van films? is me tot op heden nog niet opgevallen.

AHWA

Ik heb nu een aantal berichten van die Lupara gelezen, maar ik heb nog geen greintje intelligentie leren ontdekken.

En als we mensen op spelling af gaan keuren, Lupara. Let dan wel even op. Er hoeft geen komma tussen: Mensen met een beetje benul van films, zullen.

Plus er mag een punt achter die zin.

Pot. Ketel. Zwart.

avatar van mister blonde

mister blonde

vrees niet, heb een pm-tje gestuurd en zij/hij heeft beloofd zich niet meer te laten zien

AHWA

Fijn zo. Back to topic dan maar.

Hoop snel op de Kill Bill 1&2 dvd. Hoop dat er een mooie boxset van komt.

ja maar wanneeer komt nu die kill bill vol.2 nu eindelijk

avatar van Art