Freddy Got Fingered (2001)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Tom Green
Met onder meer: Tom Green, Rip Torn en Marisa Coughlan
Plot Freddy Got Fingered
"This time you can't change the channel."
Gordon droomt ervan om tekenaar voor cartoons te worden. Hij wordt gedwongen om weer bij z'n ouders te komen wonen, en weigert vervolgens om weg te gaan. Ondertussen wordt hij verliefd op Betty, een aantrekkelijke dokter die in een rolstoel zit. Ze vindt het fijn om met een bamboestok tegen haar verlamde benen geslagen te worden, en haar seksuele agressie intimideert Gordon.
Gord Brody
Mr. Malloy
Andy Malloy
Farmer #1
MaTtIeBoY
Ik heb geen 1 x moeten lachen.Ranzige gorigheid wat al helemaal niet grappig is.
1/2 ster.
WB
Man man, heb nog nooit gelachen om zo'n butfilm
"Look daddy, I'm a farmer!" Haha...
Hij was zo stomdroog! Als je met je volle verstand gaat kijken, en je verwacht iets van deze film, kom je echt ZOOOOOOO bedrogen uit!
Verstand op nul (noodzakelijk!!!!), pot bier erbij... of een krat, en kijken maar met een paar vrienden op zaterdagmiddag!
En je moet gevoel hebben voor achterlijke humor
Toch nog 2,5 sterren, voor de grijns die ik er aan overhoud
Da Jando
Ik verhoog naar vier, dacht er laatst nog aan en begon al te lachen
Mza
- 1924 stemmen
Helemaal niet zo heel slecht, paar keer flink gelachen.
Nog een keer gezien, en ik ben tot de conclusie gekomen dat deze film toch erg slecht is.
NanneB
Echt lachen deze film dankzij Tom Green.
ik geef em een 4.5*
gandalf
You've got to go inside the animals....
Heel creatieve film
Ik geef hem 2,5 sterren. Sommige grappen zijn namelijk gewoon echt goed.
Keezz
Het type humor moet je aanspreken.. Ken veel mensen die de film niks vonden, maar de absurditeit van sommige scenes vond ik echt meesterlijk.. (met name die in het restaurant..) maar smaken verschillen, gelukkig.
of:
"Get him a job! I mean, get him an ambulance, get you a job!"
Beejeej
was een film die wel prima wegkeek, maar die weinig indruk achterliet
yodek
Heerlijke humor, maar je moet er idd wel van houden. Een film om zeker één keertje per jaar te kijken
"Leef je in in de karakters", en vervolgens de scene met het hert op de snelweg. Goor, maar onnavolgbaar grappig
Gorro
Goor, maar onnavolgbaar grappig
Je bedoelt "Goor, en onnavolgbaar dat iemand dit grappig vindt", toch?
yodek
Gorro, pas d'r op, of je mag een rondje op Tom's skateboard baan
(kom ik ff aan je knietje likken
yodek

Sterker nog, heb in lange tijd niet zulke 'hysterische' lachbuien gehad bij een film (ok, de scene met het hondje, de electriciteitsdraden en die oplichter (dillon) in something about mary daargelaten
Vroeger kreeg ik dit soort lachkicks alleen bij Flying high en Top Secret enzo (jaja, ik ben geen intellectueel oh verheven criticasters).
Ok, Tom Green is nutty, en gaat heel bewust over grenzen heen, zonder enige andere reden dan te shockeren, en soms ook te ver vind ik (zoals in sommige van z'n shows).
In ieder geval ben ik blij om te lezen dat er nog meer mensen zijn die dit soort humor sterk waarderen Diesel
Diesel
Ik denk er zelfs aan om de film gewoon 4* te geven want heb 'm nu al zo een vijf keer gezien en hij verveelt nooit!
DarkManX
Deze film is gewoonweg goor, maar daarom schitterend voor wie er in de mood voor is!
Ik was dat wel en geef hem daarom 4 *.
Kijk deze wel niet met uw toekomstige schoonpapa want u zou nog voor verrassingen kunnen komen staan.
saske
pfff de slechtste film die ik ooit al gezien heb.
helemaal niet mijne humor, veel te groen.
dat ze nog zoiets maken.
Keezz
Weer gezien. Ga ook naar 4* voor deze zieke humorfilm.
De running gag met het zoontje van de buurman, dat steeds de zak is (en dan met name als ie enthousiast naar Gord's auto komt rennen en de portier vol in z'n smoel krijgt) is echt te briljant voor woorden....
timbo_
Ik weet niet of je mag stemmen op een film die je van ellende niet hebt afgekeken maar dit was zo slecht. ik doe het toch 0,5 en dat is nog teveel.
MWX
Deze film staat in de schijt top 10 op nummer 1!!!
het is nix mensen die deze hummor kunnen waarderen zijn of psychiatrische patieten of drugsverslafden want dan kan ik er nog iets inkomen dat ze dit leuk vinden maar iemand die zich wil laten vermakken door een film moet deze echt overslaan waardeloos jammer dat je geen 0* kunt geven want dat was nog te hoog
BoordAppel
En bedankt he!
Dit is trouwens een van de weinige films waarbij ik het leuk vind als ie afgezeken wordt. Om de een of andere rede wordt ie daar nog leuker door
Deze film staat in de schijt top 10 op nummer 1!!!
De schijt top 10? Goh, leuk verzonnen zeg....
Ook leuk vond ik:
- hummor
- patieten
- drugsverslafden
- vermakken
Leg je er gewoon bij neer dat smaken verschillen...

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Up in Smoke
Komedie, 1978

Beavis and Butt-Head Do America
Animatie / Komedie, 1996
rolstoelsatireslackersausage crude humordisfunctioneel gezinwerkloosheidgross out comedy rumor