• 9.377.956 stemmen

Freddy Got Fingered (2001)

Komedie | 87 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Tom Green

Met onder meer: Tom Green, Rip Torn en Marisa Coughlan

Plot Freddy Got Fingered

"This time you can't change the channel."

Gordon droomt ervan om tekenaar voor cartoons te worden. Hij wordt gedwongen om weer bij z'n ouders te komen wonen, en weigert vervolgens om weg te gaan. Ondertussen wordt hij verliefd op Betty, een aantrekkelijke dokter die in een rolstoel zit. Ze vindt het fijn om met een bamboestok tegen haar verlamde benen geslagen te worden, en haar seksuele agressie intimideert Gordon.

avatar van cr_ix

cr_ix

Indeed... wal-ge-lijk!!! x 3!

MaTtIeBoY

Ik heb geen 1 x moeten lachen.Ranzige gorigheid wat al helemaal niet grappig is.

1/2 ster.

avatar van WB

WB

Man man, heb nog nooit gelachen om zo'n butfilm "Look daddy, I'm a farmer!" Haha...

Hij was zo stomdroog! Als je met je volle verstand gaat kijken, en je verwacht iets van deze film, kom je echt ZOOOOOOO bedrogen uit!

Verstand op nul (noodzakelijk!!!!), pot bier erbij... of een krat, en kijken maar met een paar vrienden op zaterdagmiddag!

En je moet gevoel hebben voor achterlijke humor

Toch nog 2,5 sterren, voor de grijns die ik er aan overhoud

avatar van Da Jando

Da Jando

Ik verhoog naar vier, dacht er laatst nog aan en begon al te lachen

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Mza schreef:

Helemaal niet zo heel slecht, paar keer flink gelachen.

Nog een keer gezien, en ik ben tot de conclusie gekomen dat deze film toch erg slecht is.

avatar van SSeagal

SSeagal

Leuk lachen als je van Green houdt.

avatar van NanneB

NanneB

Echt lachen deze film dankzij Tom Green.

ik geef em een 4.5*

avatar van gandalf

gandalf

You've got to go inside the animals....

Heel creatieve film Ik geef hem 2,5 sterren. Sommige grappen zijn namelijk gewoon echt goed.

avatar van martijn77

martijn77

echt waanzinnig slecht, wat een prestatie; 3eneenhalve ster

avatar van SSeagal

SSeagal

Vergeten mijn stem te geven, 3 1/2 *

Keezz

Het type humor moet je aanspreken.. Ken veel mensen die de film niks vonden, maar de absurditeit van sommige scenes vond ik echt meesterlijk.. (met name die in het restaurant..) maar smaken verschillen, gelukkig.

of:

"Get him a job! I mean, get him an ambulance, get you a job!"

avatar van zeus

zeus

Vond hem errug flauw.

avatar van Beejeej

Beejeej

was een film die wel prima wegkeek, maar die weinig indruk achterliet

yodek

Heerlijke humor, maar je moet er idd wel van houden. Een film om zeker één keertje per jaar te kijken

"Leef je in in de karakters", en vervolgens de scene met het hert op de snelweg. Goor, maar onnavolgbaar grappig

yodek schreef:

Heb drie dagen zitten lachen om die scène

avatar van Gorro

Gorro

yodek schreef:

Goor, maar onnavolgbaar grappig

Je bedoelt "Goor, en onnavolgbaar dat iemand dit grappig vindt", toch?

yodek

Gorro, pas d'r op, of je mag een rondje op Tom's skateboard baan

(kom ik ff aan je knietje likken

Diesel schreef:

Heb drie dagen zitten lachen om die scène

Sterker nog, heb in lange tijd niet zulke 'hysterische' lachbuien gehad bij een film (ok, de scene met het hondje, de electriciteitsdraden en die oplichter (dillon) in something about mary daargelaten

Vroeger kreeg ik dit soort lachkicks alleen bij Flying high en Top Secret enzo (jaja, ik ben geen intellectueel oh verheven criticasters).

Ok, Tom Green is nutty, en gaat heel bewust over grenzen heen, zonder enige andere reden dan te shockeren, en soms ook te ver vind ik (zoals in sommige van z'n shows).

In ieder geval ben ik blij om te lezen dat er nog meer mensen zijn die dit soort humor sterk waarderen Diesel

Diesel

Ik denk er zelfs aan om de film gewoon 4* te geven want heb 'm nu al zo een vijf keer gezien en hij verveelt nooit!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Doen!

Zebraaaaaaas in America!!!

X-RAY CATTTTTT

Stem verhoogd naar 4*

avatar van DarkManX

DarkManX

Deze film is gewoonweg goor, maar daarom schitterend voor wie er in de mood voor is!

Ik was dat wel en geef hem daarom 4 *.

Kijk deze wel niet met uw toekomstige schoonpapa want u zou nog voor verrassingen kunnen komen staan.

avatar van saske

saske

pfff de slechtste film die ik ooit al gezien heb.

helemaal niet mijne humor, veel te groen.

dat ze nog zoiets maken.

Keezz

Weer gezien. Ga ook naar 4* voor deze zieke humorfilm.

De running gag met het zoontje van de buurman, dat steeds de zak is (en dan met name als ie enthousiast naar Gord's auto komt rennen en de portier vol in z'n smoel krijgt) is echt te briljant voor woorden....

avatar van timbo_

timbo_

Ik weet niet of je mag stemmen op een film die je van ellende niet hebt afgekeken maar dit was zo slecht. ik doe het toch 0,5 en dat is nog teveel.

avatar van MWX

MWX

Deze film staat in de schijt top 10 op nummer 1!!!

het is nix mensen die deze hummor kunnen waarderen zijn of psychiatrische patieten of drugsverslafden want dan kan ik er nog iets inkomen dat ze dit leuk vinden maar iemand die zich wil laten vermakken door een film moet deze echt overslaan waardeloos jammer dat je geen 0* kunt geven want dat was nog te hoog

avatar van BoordAppel

BoordAppel

En bedankt he!

Dit is trouwens een van de weinige films waarbij ik het leuk vind als ie afgezeken wordt. Om de een of andere rede wordt ie daar nog leuker door .

Deze film staat in de schijt top 10 op nummer 1!!!

De schijt top 10? Goh, leuk verzonnen zeg....

Ook leuk vond ik:

- hummor

- patieten

- drugsverslafden

- vermakken

Leg je er gewoon bij neer dat smaken verschillen...

Deze film staat in de schijt top 10 op nummer 1!!!

Ach, zeik niet zoveel en neem toch gewoon een bReeZaHtJe joh.

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

LUL!!

(staat voor Lacht Uit Luid)