• 9.376.808 stemmen

Freddy Got Fingered (2001)

Komedie | 87 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Tom Green

Met onder meer: Tom Green, Rip Torn en Marisa Coughlan

Plot Freddy Got Fingered

"This time you can't change the channel."

Gordon droomt ervan om tekenaar voor cartoons te worden. Hij wordt gedwongen om weer bij z'n ouders te komen wonen, en weigert vervolgens om weg te gaan. Ondertussen wordt hij verliefd op Betty, een aantrekkelijke dokter die in een rolstoel zit. Ze vindt het fijn om met een bamboestok tegen haar verlamde benen geslagen te worden, en haar seksuele agressie intimideert Gordon.

avatar van manon

manon

Ok, het gaat helemaal nergens over, maar toch vond ik hem heel erg lollig.

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Helemaal niet zo heel slecht, paar keer flink gelachen.

avatar van Blindfold

Blindfold

De film geeft precies wat je ervan kan verwachten Tom Green die een hoop ranzige en onzinnige shit uithaald, dus daarom krijgt ie nog een redelijke waardering van mij.

avatar van Flexje

Flexje

geniaal

avatar van Goodfella

Goodfella

Dramatisch slecht natuurlijk, hoewel ik af en toe een glimlach niet kon onderdrukken. 1.5 sterren.

avatar van sjantal

sjantal

Ranzige film, maar wel grappig.

avatar van NERD

NERD

Jammer van die 4 heel grappige momenten, anders was dit een van de slechtste en smakelooste (?) films geweest die ik ken.

In de series is het wel leuk allemaal, maar om nou een film met hetzelfde gegeven te maken.....achja, smaken verschillen.

En wat speelt die Rip Torn ongelovelijk slecht zeg!!

Omdat ik gedurende die 4 grappige momenten toch wel in een erg diepe deuk lag krijgt deze film:

1,5 sterren

avatar van vic

vic

Wat een slechte film zeg. het verhaal slaat helemaal nergens op en de humor is niet grappig. ok ok ik moest heel hard lachen om zijn vriendin die het enige wat ze wil is hem pijpen maar in z'n geheel is die een erg slechte film. De slechtste film van het jaar

avatar van StarWarsFreak

StarWarsFreak

Tom Green is cool!

de film is mischien niet echt goed maar ik kwam niet meer bij van het laggen!!!

ik geef deze toch nog een 4,5 sterren..

omdat ik tom green gewoon cool vind!

avatar van Hitman

Hitman

Best een geinige film met best aardige humor. Als het hier en daar wat minder ranzig was geweest, had ik wel hoger gestemd denk ik.

avatar van Pugsley

Pugsley

Ik heb hier maar 1 woord voor: Meesterlijk...

avatar van dttom

dttom

[quote]Tom Green is cool!

de film is mischien niet echt goed maar ik kwam niet meer bij van het laggen!!!

Ik stel voor beter internet

avatar van tovenaar

tovenaar

Hier heb ik echt geen goed woordje voor over. Ik heb nog nooit ZO erg bij een film gehad dat ik elke seconde wilde dat ie afgelopen was.

stoegh

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

X-ray cat heerst

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Briljant door: X-Ray Cat, Zebras in Amerika en de zin "I was playing the piano, with the sausages and the strings..."

avatar van Sjan

Sjan

avatar van Spider

Spider

Dit is toch een van de slechtste film ooit

Ik vond Tom Green op MTV nog wel grappig maar dit is toch verschrikkelijk!!

Wie heeft die man geld gegeven om een film te maken?

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

Net nog een keer gekeken, geef hem er nog een halve ster bij.

he's a myth, the myth, he's a myth, it's a greek myth, it's a greek myth, except... african... african american greek myth

avatar van Mik

Mik

Dit is echt mijn favoriet voor de Flop top 100 hoor!

Waardeloos

avatar van FeZ

FeZ

"You love 'm, you hate 'm, you love to hate him"

avatar van Da Jando

Da Jando

Ik heb nog nooit zoveel gelachen in een humor film Vooral de tweede keer dat ik hem zag, heb ik erg veel gelachen!

Tom green kreeg een uitrijking voor slechtste acteur. Erg jammer imho, want ik vond hem erg sterk in deze film.

avatar van plofke

plofke

Da Jando schreef:

Precies Jando heel veel mensen hier vinden deze film k*t.

Ik denk dat wij gek gevoel voor humor hebben.

Fantastische film.

Echt mijn type humor.

avatar van Sjaak

Sjaak

Tom Green is absurt, blijft absurt en zal altijd absurt zijn. Zo ook alle series en films waar hij een rolletje in vertolkt..

avatar van Mik

Hemdale

Ah, weer wat geleerd!

avatar van jedi29

jedi29

Kvind deze film beter dan zijn shows, vraag me niet waarom maar misschien lijkt de humor in de film nog gekker en onlogischer dan in zijn show! kvond hem beestig goe! Hier hou je van of kan je niet naar kijken maar ik hou er wel van! Naar ik horen zeggen heb heeft hij nog een film of is dat een loze roddel?

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

jedi29 schreef:

Naar ik horen zeggen heb heeft hij nog een film of is dat een loze roddel?

Tom Green heeft verder nog de hoofdrol gespeeld in het magere "Stealing Harvard" (naast de immer geweldige Jason Lee), en is in bijrolletjes te bewonderen in ondermeer "Road Trip" en "Charlie's Angels".

Maar of we daar nu zo blij mee zijn ?

avatar van gotti

Met school gekeken (onder Aardrijkskunde nog wel ) en wat is dit een dramatisch slechte film zeg. Bij misschien twee grappen werden er bij mij een paar tanden ontbloot, maar verder was dit echt slechter dan slecht. Ach ja, hier hou ik het maar bij, voordat ik in therapie met ofzo. 1* voor de moeite.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ik kan echt heel erg goed begrijpen dat veel mensen deze film helemaal nix vinden, maar ik vind m na de 2e x kijken nog steeds goed voor 4 sterren. Het gaat helemaal nergens over maar ik heb me bij sommige scenes echt helemaal kapot gelachen. De extra's op de DVD zijn ook de moeite waard, vooral de commentaartrack van Green.

avatar van Faramir

Faramir