Genre: Actie / Avontuur
Met onder meer: Dwayne Johnson, Johnny Knoxville en Neal McDonough
Releasedatum: 2 september 2004
Bekijk via Videoland
Plot Walking Tall
"One man will stand up for what's right."
Chris Vaughn verlaat het leger en keert terug naar zijn woonplaats om een nieuw leven te beginnen. Daar aangekomen blijkt dat zijn oude high school-rivaal Hamilton, de oude molen van het stadje voor zijn eigen criminele gewin gebruikt. Het gevolg is dat Chris' woonplaatsje barst van de criminaliteit en het geweld. Met behulp van zijn oude maatje Ray wordt Chris tot de nieuwe sheriff gekozen en belooft de praktijken van Hamilton te stoppen. Remake van de gelijknamige film uit 1973.
Chris Vaughn
Booth
Chris Vaughn Sr.
Connie Vaughn
kevke1990
Lijkt gewoon een standaard actiefilmpje met alweer hetzelfde einde.
wimpie57
Slechte actiefilm,maar een zeer komische Johnny Knoxville,en wat een slecht eind (maar wat wil je voor een film van 74 minuten)
dje-em
ik vond het wel aardig. maar wel erg ala rambo dat verhaal...en het schijnt waargebeurd te zijn?
Paco Delavega
Het is waargebeurd. Op http://www.sheriffbufordpusser.com kan je er meer over lezen en zien
manny
zeer matig. In dit genre ( dom actie wegkijk filmpje ) zijn er veel betere te vinden. Inderdaad ook zeer kort en eigenlijk ook te weinig echte actie.
tomahawk1973
was een leuke film voor tussendoor ff lekker niet bij nadenken gewoon simpel actie duurde wel errug kort
Insane
Vond het wel een leuke film.
Niet nadenken gewoon lekker onderuitgezakt naar wat actie kijken met een Beer van een vent in de hoofdrol
nathan_666
niet nadenken? hoezo? deze film is toch gebaseerd op een waar gebeurd verhaal?
SSeagal
Vond het wel iets hebben dit filmpje, lekker kort, simpel en ouderwets rauw beukwerk. Liefhebbers van actie from the old day's en die zin hebben in een hersenloos avondje vermaak zullen tevreden zijn. Geen hoogvlieger maar best wel te versmaden, ***
cyrus the virus
leuke film met de ROCK als hoofdfiguur gewoon simpelweg een hoog "van dik hout..." karakter
alleen jammer dat het einde zo afgekapt word.
toch de moeite om nog een xtje te bekijken.
en dat voor iemand die bij de wcw groot is geworden.
AHWA
Hij is bij de WWF/WWE groot geworden, niet bij WCW.
Je bent vast in de war met Goldberg.
Smiley
Aktie en humor met The Rock. The new action hero.
Ik heb genoten. Zonder hem was deze film een 0,0 geworden.
The Rock rocks again..!!
wackyboy
Gehuurd omdat mijn vriendin beweerde dat het orgineel erg goed was. The Rock als the leading role maakte me al wat argwanend en uiteindelijk bleek dat voorgevoel juist te zijn, want dit is gewoon een domme boutfilm. Behoorlijk hypocriet ook. Chris Vaughn komt in actie tegen zijn aartsrivaal Hamilton en de plaatselijke sherrif omdat die zijn woonplaats tot een poel des verderfs hebben gemaakt. Maar in zijn acties daartegen is hij bijna net zo'n immorele eikel als degenen die hij met z'n morele verontwaardiging bestrijdt. Maar goed, de bedoeling was hier ook waarschijnlijk niet om een film met een boodschap te maken. Die boodschap dient als excuus om eens lekker met een houten balk wat armen en benen te breken.
Misschien toch nog maar eens het orgineel kijken.
Benieuwd of de hoordpersoon hier wel Buford Pusser heet. Die naam vond The Rock waarschijnlijk niet "cool" genoeg.
Nieke
Op zich geen slechte film, true story ook naar't schijnt, ma wtf; een film duur wel langer gelijk 70 à 80 minuten normaal...
Ik vond het de huurprijs niet waard
Phoenix
Best triest filmpje, en al helemaal nu ik zie dat het een remake is. Knoxville is nog het leukste aan de film: (There is nothing to see here!
) Voor de rest kun je hem het beste mijden, wat mij betreft. 2*
Plintkabouter
Net gekeken met Phoenix ennuh, ik denk er zo goed als hetzelfde over, maar aan dit soort dingen worden woorden niet vuil gemaakt. Dussss. ugh. niets dus. een 1.5* waarschijnlijk
Rujar
nee film was idd niks. Maar ik kan The Rock wel hebben. Vind hem wel grappig. maar verder dan 2,5 ga ik echt niet!!!
jan686
Ik heb nog nooooit zo'n slechte film gezien, ik moet er bijna om lachen............
Het knokken was wel grappig, en het idee dat je daar in 1 keer van verdachte naar sherriff promofeert
Ik heb hem gisteren nog eens gezien en blijf het een leuke ontspannende film vinden. Gewoon actie, wat humor en ook al is het geen hoogvlieger qua kwaliteit, slecht is hij zeker niet. 3 sterren waard.
Nightstalker
Goeie film ! De film heeft me erg vermaakt. De actie was leuk om te zien, beetje jaren 80 stijl. en het acteer werk was ook wel om aan te zien. een leuke film om op dvd te hebben. voor een prijsje van 9,99. Toppie !!!
trico
erg goede film , gewoon zo ouderwetse brute actiefilm, leuk hoor verdient wel 4*
Goise
He is The Great One. The Best There Is, The Best There will ever Be. Dat maakt de film al 'redelijk'. Maar om nou m'n mening te moeten geven, pfff moeilijk. Als ik een cijfer moet geven is het een 6.5.
Ik vond alles zo voorspelbaar
Remmmie
Goeiie film, had zelf af en toe de neiging om die gasten door me tv te trekken en eens lekker mee te meppen met die Rock........een ***4***
janus
simpel verhaal over een exmarinier die bij terugkeer misstanden in zjn 'hometown' uit de wegruimt.
clicheetrekker van de eerste orde.
masterview
leuk filmpje ..........echt een relaxed onderuit zitter op de bank movie.......verstand op de nul en lekker kijken, heb me geen moment verveeld.
Gehenna
Deze film is best wel cool, actie en knokken. The Rock is weer lekker op dreef als stoere (ex)- commando. De film valt eigenlijk het meest op door de oldschool opzet. Geen F/X CGI of slowmotion beelden maar meer what you see is what you get. Wat dat betreft is de film zeker geslaagd, al had het "verhaal" wat meer uitgewerkt mogen worden.3*

Walking Tall: The Payback
2007