• 9.380.176 stemmen

Alternatieve titels: Home Alone: Taking Back the House / Home Alone IV

Geregisseerd door: Rod Daniel

Met onder meer: Mike Weinberg, French Stewart en Jason Beghe

Plot Home Alone 4

"Bigger house. Badder baddies. Bigger and better laughs."

De ouders van Kevin McCallister zijn ondertussen gescheiden, en Kevin besluit om de kerstvakantie in de villa van Nathalie, de nieuwe vriendin van zijn vader, door te brengen. Op kerstavond wordt er echter in de villa ingebroken door de gangsters Marv en Vera.

Kevin McCallister

Peter McCallister

Kate McCallister

Marv Merchants

Megan McCallister

Buzz McCallister

tommykonijn

Ik vond het best een vermakelijke film, voor volwassenen is dit helemaal niks maar voor kinderen is deze film best leuk, hoewel ik moet zeggen dat ik deel 1, 2 & 3 beter vond wat ik eigenlijk wel verwacht had !!!!!!!!!

***

Wat ik nog een fout vind is dat Marv terug is zonder Harry !!!!!!!!!

avatar van Dirigent

Dirigent

Ik ben het me de meeste hier eens, dit is echt geen top-film, deel 3 vond ik al een heel stuk minder dan deel 1 en 2 maar deze is zelfs nog een heel stuk minder dan deel 3 ik vind deze film wel een heel klein beetje (soms ook maar de helft van de tijd vind ik toch maar saai!) vermakelijk maar daar is dan eigenlijk vind ik zowat alles meegezegd!

Ik ben erg teleurgesteld vergeleken met deel 1 en 2, jammer .....

avatar van Dirigent

Dirigent

tommykonijn schreef:

Wat ik nog een fout vind is dat Marv terug is zonder Harry !!!!!!!!!

helemaal mee eens!

JohnWilliams

Vreselijke Cast, Film, Script & Muziek...

***

Hij is één ster gezakt jammer genoeg!

JohnWilliams

Deze Score is veels te hoog voor zo'n but film......van mij part is dit de grootste flop OOIT gemaakt.

avatar van sjanne79

sjanne79

het is geen topfilm ok, maar ik heb hem mijn neefje laten kijken en hij was er wel van onder de indruk .... voor volwassenen is het niets nee dat is waar maar denk aan een kind dan zzou de stem misschien ietsjes hoger kunnen?..

sjanne79 schreef:

je geeft hem zelf een 0.5 eh.. wtf

JohnWilliams

0,5* is een prachtige Score voor zo'n film...

JohnWilliams schreef:

0,5* is een prachtige Score voor zo'n film...

neeeneeenneee , ik dacht meer aan .eh....hmm.... 0.1**** als het ff kan of : -100.000.000.000

Of gewoon géén score.

(daar bedoel ik niet mee een filmscore).

avatar van onbekend!

onbekend!

Of gewoon géén score.
(daar bedoel ik niet mee een filmscore).

Haha,
zogenaamd grappig!! tss

tommykonijn schreef:

Hij is één ster gezakt jammer genoeg!

Hij is nog een ster gezakt want de film begint erg vervelend te worden vind ik.

JohnWilliams

Deze is gewoon een plek op Moviemeter niet waardig.

JohnWilliams schreef:

Deze is gewoon een plek op Moviemeter niet waardig.

jawel het is toch fijn om al die slechte reacties te zien

avatar van goor

goor

Domme film ik vond Home alone 1 en 2 veel leuker dan deze en ik vind het terecht dat hij in de flop top 100 staat

avatar van TK1991

TK1991

Vind dit een hele saaie film,,

Home alone 1,2 en 3 waren geweldig!

maar deze? Nee! 0,5 ster!

avatar van G.1Rl

G.1Rl

Home Alone 1 was heel leuk. Home Alone 2 was iets minder, maar nog steeds wel leuk. Home Alone 3 was nog weer iets minder en hier begon het eigenlijk al wat te vervelen. Zie ik dat er een Home Alone 4 is, ik denk: ik moet hem toch maar kijken, want dan heb ik ze in ieder geval allemaal gezien. Ik had het niet hoeven doen. Ik verwachtte niet dat 'ie heel veel voor zou stellen, en dat is precies dé omschrijving van de film: het stelt niet veel voor, zeg maar gerust bijna niets. En inderdaad: terecht dat 'ie in de Flop 100 staat.

Voor mij 1,5*

avatar van horrorfriek

horrorfriek

nephome alone.

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Jammer dat ze zo ver gingen met Home Alone, want de 1e en 2e waren nog wel erg leuk. Zelf vind ik deze film opzich wel vermakelijk, maar je weet al wat er gaat gebeuren. Er zitten zoals gewoonlijk weer grappige momenten in.

avatar van v.i.c.t.o.r.

v.i.c.t.o.r.

Niet veel soeps natuurtlijk, maar toch is die scene waarin de inbrekers als bediendes binnenkomen en het jongetje hen herkent heel erg goed. Dat is echt comic!

avatar van otherfool

otherfool

Rod Daniel, when I am king you will be first against the wall

Een kwaadaardige film. Ik wilde nog vragen om een teiltje maar het hele huis is hier al ondergekotst, wie gaat dat opruimen? Mensen mensen, het slot is de slechtste scene in de filmgeschiedenis. De boom optuig scene is de een na slechtste in de filmgeschiedenis. De ronddraaiende bar scene is de op twee na slechtste in de filmgeschiedenis. Om in een hoekje te gaan zitten en dan heel hard te huilen. Ontroostbaar ben ik. Kerst 2007 is voorlopig 1 grote zwarte bladzijde. Het stomme rotjoch is niet eens home alone... ik houd maar op, deze film is een rechtstreekse aanval op alles wat goed en dierbaar is...

Na 2124 stemmen durf ik voor mezelf de conclusie te trekken: Home Alone 4 is de allerslechtste film aller tijden. 0,5*.

Zelfs de synopsis hier klopt niet eens...

avatar van GioFunny

GioFunny

wat een wereldfilm dit zeg,, heb erg genoten,,

maar toch nog een 0,5 ster ivm met een slechte einde,,,

Wereldfilm...genoten...?

Je hebt zeker een andere film gekeken, maar je cijfer bevalt me wel.

avatar van GioFunny

GioFunny

ja was meer ironisch bedoeld... of sarcasme,, of is het nou synisme,

je begrijpt t wel

avatar van hellblazer93

hellblazer93

De hele film klopt niet, is ongelofelijk irritant met die nieuwe (jongere?) Kevin. Volgens mij was het geen prequel, maar iedereen ziet er anders uit en sommigen ook jonger. Deel 1 en 2 waren leuk, deel 3 was ook al weinig meer maar dit slaat ech niets... Ik heb zelden zo'n matige, nee, SLECHTE film gezien. Ook van mij 0,5 *!

avatar van Dutchero

Dutchero

Sjonge jonge jonge jonge. Wat een zooi is dit. Rechtstreeks de vuilnisbak in. Waarom hebben ze dit vervolg in godsnaam gemaakt?

Dutchero schreef:

Omdat ze dom zijn!

Ik vind dit denk ik de grootste flop ooit, Jurassic Park III was dan wel niet zo goed zeggen veel mensen maar dit...dit is echt te erg voor woorden...na het 1ste deel hadden ze al moeten stoppen. Een 2e deel oké maar een 3e en dan nog zelfs een 4e deel...kom op zeg!

avatar van darkjaap

darkjaap

wat een onzettende domme slechte film !

die regisseur durft echt om deze film te laten tonen aan het publiek

het is net als die vorige delen slecht geacteert dezelfde domme grappen en valstrikken dit is idd gwn een van de slechtste films ooit !..

maja .. ik heb gwn niet meer te zeggen dan dat dit gewoon een super slechte film is 1/2 *