• 9.378.603 stemmen

Met onder meer: Ben Stiller, Chris Rock en David Schwimmer

Gesproken taal: Engels, Frans, Duits, Portugees en Spaans

Releasedatum: 16 juni 2005

Plot Madagascar

"Someone’s got a zoo loose."

Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagaskar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

Alex (stemrol)

Marty (stemrol)

Melman (stemrol)

Gloria (stemrol)

Julien (stemrol)

Maurice (stemrol)

Mort (stemrol)

Skipper / Fossa / Panicky Man on Subway (stemrol)

Private (stemrol)

Kowalski (stemrol)

avatar van Jic

Jic

zjandannybob schreef:

0,5* krijgt deze film

zo veel reclame en alles over maar een heel erge teleurstelling. De films shrek en shark tale vond ik erg leuk. maar de manier waarop deze film gemaakt is vond ik dus echt niet uitzien dit lijkt me niet de toekomst van animatie.

zelfs mijn zusje van 9 vond er niks aan en zij vind normaal elke tekenflm wel leuk.

ik denk niet dat iemand weet waar je het over, wat je allemaal beschrijft slaat nergens op.

avatar van The_Game

The_Game

Ik snap meestal de hele hype niet. Tekenfilms mogen niet, maar als het een computer-animatie is, word de film weer helemaal geweldig. Ik vond dit echt geen ene moer aan hoor. Ja... oke er zaten een paar stukjes bij, waarbij ik een kleine glimlach op mn gezicht kreeg.

avatar van papaEd

papaEd

Jic schreef:

leuk voor jong en oud

redelijk veel humor.

Het is erg mooi gemaakt.

Weinig aan toe tevoegen 3.5*

avatar van Dragoon

Dragoon

De dieren zijn gebasseerd op de dieren uit oude kinderboeken. Kwa uiterlijk, Vooral te zien bij het nijlpaard.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Zwaare Tegenvallende animatie.De Humor sloeg nergens op.En de stemmen van die dieren kwamen bij mij ook niet overtuigend over.Het verhaal was zwakjes.En op zon eiland als madagascar hooren tog veel meer dieren te zijn dan die paar. krijgt van mij een 2

avatar van helleke

helleke

%%%%%% schreef:

Het is wel een animatie film en geen waargebeurd verhaal hé!

Bij momenten zaten er wel leuke grappen tussen.

In de nederlandstalige versie vond ik de stem van Van Den Durpel wel goed.

Er zijn inderdaad betere in zijn genre dan dit maar toch heb ik kunnen genieten van deze film.

avatar van ViggøJøhnny

ViggøJøhnny

Ik vond het geen geweldige film!! ik heb veel meer betere gezien als deze!! van mij krijgt die een **2.0**

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

Echt een coole film, hebe cht gelachen

avatar van Ge0force

Ge0force

Leuke film met veel geslaagde grappen, die echter niet het niveau haalt van Shrek. De stemmen van Ben Stiller en Chris Rock zijn super! Ideaal voor een zondagnamiddag voor jong en oud... 3,5 sterren

avatar van cohnuh69

cohnuh69

Een van de vetste animatiefilms ooit gemaakt!

snap niet waar idereen over zeurt....

avatar van Jorny

Jorny

Een animatiefilm zoals het hoort. Leuk grappen, waar je om kan lachen. Ik heb met plezier naar deze film gekeken.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Dit is je reinste crap. Geen enkel positief punt te ontdekken.

JohnWilliams

Leuke animatiefilm met verschillende grapjes erdoor heen vormt het een geweldige film voor iedereen. Voor de mensen die de film nog niet hebben gezien is dit echt een aanrader.

avatar van Woopi Yannick

Woopi Yannick

Op IMDB staat dat er een 2de versie komt! Zo niet cool =S

avatar van Ploppesteksel

Ploppesteksel

Triestige film, buiten 'Smile & wave' heb ik niet een keer met een glimlach op mijn gezicht gezeten. Snel vergeten deze film..

JohnWilliams

Vind hem toch wel vermakelijk, maar om nou een deel 2 te maken.....tegenwoordig gebeurd dat steeds vaker. Met Pirates of the Caribbean & Star Wars was dit wel goed geslaagd. Maar met Home Alone en deze is dat echt niet nodig!!!

avatar van otherfool

otherfool

Bij vlagen wel grappig (vooral Cohen als de koning), maar de hoofdpersonages waren onnoemelijk saai en braaf. Maakt het al met al een ietwat kinderachtige film.

2,5*.

avatar van otherfool

otherfool

JohnWilliams schreef:

Ach ja, een blik op de summerblockbusters: Spinnenman 3, Die Hard 4, Shrek 3, Pirates 3, Oceans 3, Potter 5, Bruce Almighty 2, Bourne 3, Fantastic Four 2...

avatar van Nienke1981

Nienke1981

Een hele grappige film! 4*

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vond The Wild beter dan Madagascar omdat de animatie wat echter is in The Wild maar deze mag je zeker geen flop noemen je kan er toch nog wel een beetje bij lachen en trouwens niet iedere film/animatie hoeft een top te zijn! ***

avatar van Saffie

Saffie

JohnWilliams schreef:

Nee, inderdaad.

Madagascar is een leuke film en daar moeten ze het ook maar bij laten.

Madagascar overtreft Shrek al niet en deel 2 is bijna altijd een teleurstelling.

Ik heb Home Alone trouwens nooit met volle aandacht bekeken maar wat mij betreft hadden ze van Blair Witch Project ook geen deel 2 moeten maken!

(ja, ik begin nu over hele andere films )

avatar van Ploppesteksel

Ploppesteksel

Kan iemand mij vertellen welke scènes er in feite vermakelijk zijn ?

Buiten de 'Smile & wave boys'-scène kon er nergens meer een glimlach af ..

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Leuke en grappige animatiefilm

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Soms grappig maar vaak ook saai, zelfs braafjesachtig. Zoals boven is vermeld, ietwat kinderachtig terwijl het eerder kinderlijk had moeten zijn.

2,5 sterren

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

op den duur nog wel leuke film , maar soms ook zijn 'saaie'stukjes of zijn 'waneer is die nou eens afgelopen'stukjes.

wel een 2.5*** waard

avatar van tommykonijn

tommykonijn

tommykonijn schreef:

Bij mij is deze film een half sterretje gestegen!

avatar van Baklap

Baklap

Top leuk voor de kids en humor voor de ouders! 4

Inderdaad!

Ik keek de film samen met mijn ouders op de zaterdagavond maar wat een lachwekkende avond was dat, een goeie film zeker voor 2005 want nu vind ik denk ik dat ze er te veel van maken. Ik vind dat ze nou maar eens moeten stoppen het mag dan wel leuk zijn maar misschien weer is wat anders. Pinquins hebben we sowieso al TE veel gezien naar mijn mening, Madagascar, Happy Feet, Surf's up... Ratatouille en Shrek zijn pas films met een eigen uitstraling dat vind ik nou goed. Zo'n uitstraling bevat deze film ook (gelukkig) en daarom geef ik deze film gewoon 4,5*.

avatar van Chulaa

Chulaa

Ik vond hem echt niet leuk, de grappen kon je geen grappen noemen. Verhaal was ook saai

JohnWilliams

Dit is nog wel een leuke film, na deze volgde er veel meer animatiefilms.......de Wild is erg te erg (lijkt hier te veel op), maar de grappen waren toch wel oké naar mijn mening.