• 9.373.987 stemmen

Met onder meer: Ben Stiller, Chris Rock en David Schwimmer

Gesproken taal: Engels, Frans, Duits, Portugees en Spaans

Releasedatum: 16 juni 2005

Plot Madagascar

"Someone’s got a zoo loose."

Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagaskar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

Alex (stemrol)

Marty (stemrol)

Melman (stemrol)

Gloria (stemrol)

Julien (stemrol)

Maurice (stemrol)

Mort (stemrol)

Skipper / Fossa / Panicky Man on Subway (stemrol)

Private (stemrol)

Kowalski (stemrol)

avatar van John Doe

John Doe

Ben Stiller en Chris Rock zullen wel komische rollen neer kunnen zetten. Alleen die Jada, zal wel gecast zijn omdat ze denken dat ze een stoere stem heeft net zoals ze zogenaamd stoer moet zijn bij The Matrix 2 & 3, zal het wel verzieken.

avatar van WB

WB

Dit lijkt mij dus een hele leuke film! Ik vertrouw erop dat et nog leuker wordt dan Antz! Tis alleen nog ff wachten

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Nieuwe trailer, ziet er grappig uit.

Now remember boys: cute and cuddly!

avatar van (matthijs)

(matthijs)

Die pinguins zijn leuk. Deze lijkt me stukken beter dan Robots.

avatar van Phoenix

Phoenix

Ziet er leuk cartoony uit.

-The penguins are going...!

-The penguins are psychotic.

avatar van PoMeLo

PoMeLo

oeh, laat pinguins nou mijn favoriete dieren zijn... ^^

moet deze film egt zien

avatar van Diesel

Diesel

Vind de trailer niet al te bijzonder.

avatar van Movie Men Tinus

Movie Men Tinus

Diesel schreef:

Vind de trailer niet al te bijzonder.

Hey Diesel wat ben je voor en animatiehater

Deze film wordt gewoon supers

avatar van johanm3

johanm3

De 1e trailer vond ik niet zo bijzonder en deed mij dan ook niet echt uitkijken naar deze film.

Maar afgelopen weeken weekend zag ik een nieuwe trailer die zich afspeelde op het eiland madagascar. En hier moest ik al echt om lachen. Dus nu kijk ik echt uit naar deze film.

avatar van Jorick

Jorick

Gisteren in de bioscoop voorstukjes van deze film gezien, lijkt me erg komisch! Mooie animaties overigens.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ja idd, de voorstukken zagen er veelbelovend uit, hopen dat het zoiets als Shrek ofzo word, want die humor kan ik waarderen, zoiets als Shark Tale dan weer niet..

avatar van Flipman

Flipman

Wat 'n Geweldig Plot !

Pieter Montana

Wordt zeker weer een topper!!!

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Gisteren de trailer gezien; dit wordt volgens echt heel leuk!!!! Kan ik nu al naar uitkijken......

avatar van FillumGek

FillumGek

Dit lijkt me echt een droge film worden, aan de trailer te zien

Pieter Montana

Belle Perez zingt wereldhit in nieuwe tekenfilm

Que viva la vida, de nieuwe latinosingle van de Vlaamse zangeres Belle Perez, wordt het themalied van Madagascar , de nieuwe grote animatiefilm van Dreamworks, de filmmaatschappij die wereldwijd kassarecords brak met onder andere Shrek , Shrek II en Shark Tale .

Belle Perez vertrekt morgenvroeg naar Sitges in Spanje om er de videoclip van Que viva la vida op te nemen. Die beelden gaan naar Dreamworks in de VS om er fragmenten uit de tekenfilm Madagascar aan toe te voegen. Madagascar gaat op 22 juni in première in België. (RTL)

avatar van Epitaph

Epitaph

Lekker een keer met m'n zoon naar de bios,dit lykt me wel wat.

avatar van Modar

Modar

Ik heb al aantal trailers gezien en ik denk dat deze film een groot succes gaat worden. Ik lag bij sommige stukjes al dubbel dus laat maar komen deze film!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Film word zeker een succes, tenminste als we nog neit zat zijn van het 'Ice Age' concept. Het is al duidelijk dat de Pinguins de rol over nemen van de aardeekhoorn...

Zag de trailer een tijd geleden. Leek op goedkope locale CG reclame voor één of ander frisdrankmerk. Heeft lang geduurd voor ik echt doorhad dat het hier om een filmtrailer ging.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Gisteravond hier in Chicago wezen zien. Mwah, was wel aardig. Enkele melige momenten en vooral de penguins en de ringstaartmaki-koning (ingesproken door Sascha Baron Cohen aka Ali G) waren erg lollig. Maar verder zeker niks bijzonders. De grote namen trekken de aandacht maar zijn helemaal niet zo leuk. Ook is de film clichematig als de pest. Maar goed, toch 3 sterren omdat de penguins en Ali G mij een enkele keer flink in een deuk hebben doen liggen.

avatar van joeri15

joeri15

bioscoopzaal schreef:

Nieuwe trailer, ziet er grappig uit.

Now remember boys: cute and cuddly!

de trailer belooft idd wel een toffe film

Pieter Montana

Voorlopig zijn de reacties op IMDB wel niet zo lovend.

Maar het zal alleszins weer een zomersucces worden voor Dreamworks

avatar van Pkunk

Pkunk

Leuke film. Terwijl het een van de minste animaties is die ik de laatste tijd gezien heb, toch 3*

Het verhaal is niet echt speciaal, en de sfeer ook niet. De stemmen vond ik ook niet geweldig, terwijl ik er toch een hoop van had verwacht. Van Chris Rock en David Schwimmer had ik veel verwacht. Ben Stiller vond ik gewoon slecht. Absoluut niet overtuigend. Ik had in het begin niet door wie de stem van Alex deed, en die vond ik zo nietszeggend dat ik even snel had opgezocht wie dat was. En het was een van mijn niet zo favoriete acteurs Die ringstaarten op madagascar zijn bijna vervelend. Om over de manier waarop hun koning beweegt nog maar te zwijgen.

Waarom dan toch 3* ? Ik vond het al met al toch heel leuk om naar te kijken. De pinguins waren leuk. Leuke grappen en een luchtig verhaaltje.

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

Grappig filmpje, wat het voor mijn gevoel niet haalt bij Shrek of Monsters inc. Vond hem wel beter dan Shark Tale in ieder geval. Verhaal is een beetje dunnetjes,maar daar is goed door heen te komen met alle leuke momenten die de revue passeren.

Pinguins blijven het grappigst naar mijn mening. Meerdere malen goed in een deuk gelegen, en dat is toch waar het om gaat, dus 3 *.

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

P.S omschrijving van het verhaal van de film klopt voor geen meter, er zijn geen dierenbeschermers die de dieren bevrijden.

Je kunt een correctie doorvoeren .

avatar van AHWA

AHWA

Best een leuk filmpje. De animatie is niet spectaculair, en de stemmen zijn niet zo goed als in Shrek, maar er zitten een aantal leuke grappen/parodieen in.

3,5 ster

avatar van ppaattyy

ppaattyy

ik vind het wel grappig die film