• 8.904.598 stemmen

Met onder meer: Thorsten Kaye en Nikita Ager

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Shark Attack 2

"The killer is back"

In de zee bij de Zuid-Afrikaanse stad Cape Town gaat Samantha Peterson met haar zus Amy een dagje duiken. Het is schitterend onder water, maar hun plezier slaat om in paniek wanneer een grote witte haai opduikt. Het beest heeft het op de zusjes voorzien...

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Phantasm

Phantasm

Leek een beetje op de originele Jaws, vond dit deel beter dan de 1-ste, heb me er verder wel mee vermaakt.

avatar van henkula

henkula

ik dacht dat ik deze film al gezien had? soort deja vu.

avatar van galaxydriver32

galaxydriver32

wat een uber slechte cover

avatar van spurlie

spurlie

Nooit geweten dat haaien hetzelfde geluid als beren maken.

avatar van Lennon

Lennon

Wat een enorme bagger film zeg. Het is dat ik geen sterren in de min kan geven anders had ik dat zeker gedaan..zelfs piranha 3dd is nog beter, en die is al verschrikkelijk slecht ?

avatar van ipman-99

ipman-99

"In The Deep Blue Sea, There Lives A Dark Secret!" ... " !!!

Vermakelijke Sequel (Heropfrissing) !!! Emoji!!! 'Shark Attack 2' is alweer het vervolg

dat uiteraard ook hoort in het genre low budget film.

Behoorlijk fout alweer, want geeft toe een haai die een soort van 'grom' geluid

maakt is toch wel fouter dan fout. Vermakelijk uiteraard, want de actie is met een

luchtige knipoog gebracht en de foute 'haaien' brengen genoeg entertainment

op een avondje met verstand op nul van te genieten.

avatar van Dk2008

Dk2008

Armzalige film, die bij aanvang al rampzalig begint met weinig overtuigende beelden van de nephaai. Wordt in het midden een stuk beter en Nikita Ager mag er wezen. Maar spannend wil het niet worden en lachwekkende beelden zodra er weer iemand gegrepen wordt door de haai. Dat is dan nog wel amusant maar verder zwak. 2.0

avatar van Robertdeniro

Robertdeniro

Hij kwam... :get out of the water... Man O man, wat heb ik gelachen om dit vehikel. Veel schaamteloos gejat van Jaws... De burgemeester van Jaws 1 seaworld van Jaws 3 en och ja een Crocodile Dundee er ook bij... Leuk om te kijken met verstand op nul...

avatar van Supernatural

Supernatural

wel een aardige film,niet een super film maar vind hem ook niet slecht.

avatar van joolstein

joolstein

Shark Attack (1999), was een middelmatige direct-naar-video rip-off van Deep Blue Sea (1999) En natuurlijk was er geen enkele goede reden om meer dan één film te maken (laat staan ​​drie), Echter weerhield ze het er niet van om je toch te lokken met nogmaals een direct-to-video- film. En direct vanaf frame één, zijn er hum... 'referenties' naar Jaws 1 & 3 (laat ik maar lief zijn) Een gevangen haai in Water World, een Zuid-Afrikaanse Seaworld. Een surferwedstrijd die door moet gaan en de wetenschapper die het niet eens is met een hebzuchtige zakenman en de burgemeester. Ook de welbekende haaienjager, die om de één of andere reden uit Australië kwam is aanwezig. Je kan zomaar in de war raken of het zich nu afspeelt in Australië of Zuid-Afrika. En oh...dit is het tweede deel dus als connectie zijn de haaien dan maar de genetisch gemuteerde nakomelingen uit de eerste. Over haaien gesproken, in de film worden mensen aangevallen, dus de film doet zijn naam eer aan. Echter de aanvallen zijn niet bijzonder griezelig, er is wat bloed in het water. En haaien die grommen als beren... Verder bezit het veel van de B-filmkwaliteiten; slecht acteerwerk, dialoog, een beetje drama tussen de personage en als ze even echt niet meer weten proppen ze er een beetje romantiek in met de blonde in een jacuzzi. Tja... deze film zwemt gewoon in cirkels van middelmatigheid.