• 9.374.096 stemmen

Met onder meer: Thorsten Kaye en Nikita Ager

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Shark Attack 2

"The killer is back"

In de zee bij de Zuid-Afrikaanse stad Cape Town gaat Samantha Peterson met haar zus Amy een dagje duiken. Het is schitterend onder water, maar hun plezier slaat om in paniek wanneer een grote witte haai opduikt. Het beest heeft het op de zusjes voorzien...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Mortn

Mortn

Zowieso lijkt de cover al errug geript van Deep Blue Sea.... ik wil de eerste best een keer zien, al is het maar om hem de grond in te boren...;-)

avatar van Derkje

Derkje

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH.

Na het zien van dit wanstaltige product moet je haast aan de prozac om bij te komen. En dan die haaien! Zo nep dat zelfs mijn dochtertje er niet bang van wordt! Slechter dan slecht!

avatar van Tomaszz

Tomaszz

Ze gebuiken gewoon een plastic haai!!! hij beweegt gewoon niet eens, belachlijke film!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik heb het idee dat ik je dat van te voren ook wel had kunnen vertellen

avatar van damon

damon

dit staat bij de beschrijving in Veronica:

In een Zuid-Afrikaans kustplaats houdt een witte haai zich absoluut niet bezig met apartheid: hij vreet gewoon iedereen op die voor zijn tanden komt" humor

avatar van De Knip

De Knip

haha, die is goed ja!

avatar van V

V

Slecht acteerwerk, belachelijk verhaal, beroerde special effects, wanstaltelijke cliches.... maar stiekem heb ik me toch best vermaakt!!! 1,5*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Een erg slechte film. Ongelofelijk cliché, afschuwelijk geacteerd en zeer beroerde effecten. Belachelijk plot ook, met name hoe die idiote relatie ineens ontstaat tussen de twee hoofdrolspelers. En wat had ik zin om die Roy van Discovery Channel voor z'n muil te slaan. Jaws 3 en 4 waren nog heel wat beter dan dit prul.

1 ster voor de moeite.

avatar van bram_stuckinaday

bram_stuckinaday

Oww dit was naar zeg. Vooral als die vrouw ging huilen... hoe slecht kun je huilen!?! En de computerbeelden van de groep haaien... aargh! Zonde van het geld.

avatar van mafiabaas

mafiabaas

zo viel bijna in slaap van deze film, wat was deze film slecht niet normaal man. Wat zagen de haaien er mooi uit hehe niet dus. Slecht gemaakte haaien. Deze film is een wannabee Deep Blue Sea zo zag ik het tenminste. Was ook heel lomp toen die gast de surfers wou gaan redden uit de zee, de haaien kwamen tijdens een surfwedstrijd, en je zag dat die gast maar 1 kerel redde uit het water en de rest werd opgegeten en opeens lagen er 3 gewonde surfers op het strand en hij was als enigste die de surfers wou gaan redden. Het was ook heel vaag dat tie kerel van Discovery Channel weer terug kwam, jammer dat tie niet dood ging :d Het waren trouwens slechte actuers en het was ook nog eens een slecht verhaal. 1.*

avatar van miak

miak

Whahahaha...sinds wanneer kunnen plastic haaitjes ook bijten... Whahahaha... Wat een belachelijke film... Wahahahaha... en dat verhaal... met een professor die iets met zwangere haaien had gedaan... hoe kom je er op? Whahahaha... En dat meisje.... Whahahaha... dat lachje.... Whahaha... En die vent die mank liep... Whahahaha... En die vent van Discovery Channel... dat die op eens toch weer leeft... Whahaha.... Egt de slechtste film die ik ooit in heel mijn leven heb gezien...Whahaha

avatar van Chainsaw

Chainsaw

mafiabaas schreef:

Deze film is een wannabee Deep Blue Sea zo zag ik het tenminste.

Niet alleen Deep Blue Sea. Het was echt overduidelijk hoeveel deze film op Jaws (en diens vervolgen) probeert te lijken. Nogal zielig vond ik het ...

avatar van Tayama

Tayama

Ik vond 't best een koele film.

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

een van de slechtste film ooit gezien! meer hoef ik niet te zeggen. (mn tweede 0.5*)

avatar van Lennert

Lennert

Ik heb me de eerste keer wel vermaakt om die nep Steve Irwin, maar de acteurs zijn allemaal zo ongelooflijk slecht en het verhaal is cliche. Ben ik de enige trouwens die het opviel dat de film een paar verdachte Jaws 3 dingen gejat heeft? *

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Nog slechter dan het al slechte deel 1, maar ook deze is een redelijk vermakelijke pulpfilm die van praktisch alle 'waterhorror'-films wel iets jat. > 1.5*

avatar van R_D_C

R_D_C

Ja amai.

Wa ne slechte film. De haaien zij duidelijk plastick en het acteerwerk....laat ik daar maar nie over beginnen.

Dit is gewoon de slechtste haaienfilm van allemaal da er bestaan!!!! Een schande dat deze film is uitgekomen.

avatar van Frantic01

Frantic01

DEZE FILM vond ik dus echter wel een RIPP-OFF van JAWS - 3 heel veel dingen komen overheen met jaws 3 ook dat water pretpark. dat vond ik zeer jammer maar het neemd nog niet weg dat dit een slechte film is maar hij krijgt toch nog wel 3 stemmen.

avatar van as

as

Waarom geef je hem dan 5*en?

avatar van HiLL

HiLL

dat je deze film uberhaupt durft aan te raken

avatar van Marki_san

Marki_san

Wat een komische poster

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Waarom heb ik deze film gezien

avatar van sharky

sharky

Een pure Jaws 3 ripp off. Meer heb ik er niet over te zeggen. Het verhaal is slecht, maar de film is toch wel vermakelijk. Als je'm vergelijkt met Shark Attack 3 of Shark Zone is deze veel beter.

avatar van mikoz

mikoz

Deze haaien leken echt sterk op plastic dingen .. Wat belachelijk en dat voor een film uit 2000 ..

erg triest 1*

avatar van dray

dray

Het naar het oppervlak stuwen van foamrubberen haaienkoppen is in mijn ogen toch echt geen 'shark attack'. Ik dacht dat deel 1 heel slecht was, maar ze zijn overtroffen. Wanproduct.

avatar van The One Ring

The One Ring

Ik zapte er gisteravond nog eventjes langs en toen ik in die paar seconde een platsic haai zag, zapte iklweer gelijk verder. Dat moet haast wel het domste zijn dat ik ooit in een film gezien heb. En dan te bedenken dat ie uit 2001 komt.

avatar van WildeSinterklaas

WildeSinterklaas

Ik baal er nu dus echt van dat ik dit gister gemist heb!, ik ga is kijken of ik hem nog ergens kan huren! Of is die niet zo slecht dat het grappig is?

avatar van Edie

Edie

WildeSinterklaas schreef:

Ik vond van niet, en heb hem ook gisteren gezien... Vooral dat liefdesgedoe tussen die 2, en die hoofdrol speler, BAH... Het verhaal was ook net niks, die digitale haaien was ook niks, acteerwerk was belabberd en de overige effecten stelde ook niks voor, dikke 0,5. En al helemaal omdat er ook een deel 3 is

avatar van gregory804

gregory804

@Edie, hier moet je geen spoilertag gebruiken, de film zelf is 1 grote spoiler voor te bekijken.

Ik zou hem ook wel graag zien, ik denk dat hij toch nog grappig is; als je nu niet kijkt met de verwachting van spanning, maar van komedie, is hij dan niet leuk?

avatar van Jochen.be

Jochen.be

Ik vond het wel een goede film , heb shark 1 en 3 nog niet gezien maar deze vondt ik wel goed

3.5 ster(y)