• 8.897.031 stemmen

Shark Attack 3: Megalodon (2002)

Actie / Horror | 92 minuten

Genre: Actie / Horror

Oorsprong: Israël / Zuid-Afrika / Verenigde Staten

Geregisseerd door: David Worth

Met onder meer: John Barrowman, Jenny McShane en Ryan Cutrona

Plot Shark Attack 3: Megalodon

"The terror has surfaced..."

Een sterke stroomkabel in zee is defect. De diepzeeduiker Nick Harris gaat op onderzoek uit en vindt in de kabel een enorme tand. De tand blijkt na onderzoek van een Megalodon haai te zijn, een soort dat al eeuwen is uit gestorven.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van marloespsv7

marloespsv7

Slechtste film ooit? Echt lachwekkend gewoon

avatar van Materny

Materny

Brullende haai .

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke film, al komt ie wel wat traag op gang, vond hem nog wel vermakelijk.

avatar van Iceman69

Iceman69

Een enorme tand ??? volgens mij heeft een witte haai de tanden nog groter en Ranja gebruiken om een haai te lokken ???? volgens mij is bloed echt wel donkerder

Zielig hoor de hele film

avatar van FILM!BOY!

FILM!BOY!

Brullende haaien??? Ik ben ze nog nooit tegen gekomen en heb ze ook nog nooit in films (behalve deze dan) en documontaires gezien. Een enorme tand??? Die zandtijgerhaai (dat stukje plastic dat op het strand lag waarvan de ogen overduidelijk grote knikkers waren) had nog grotere in zijn gebid. Die tand die Nick uit de boot haalt die door een robot tot zinken is gebracht, is nog steeds niet groot voor een megalodon. Op internet vind je megalodon tanden die 2 à 3 keer zo groot zijn. De aanvallen waren ook amateuristisch in elkaar gezet. Je zag overduidelijk dat een robot mensen zogenaamt op at. En dan de grote megalodon van 20 meter nog: komt ontzettend net uit het water omhoog en de mensen en de boot verdwijnen wel heel snel in zijn bek. De scene waarin die man van de boot afspringt en in de bek van de megalodon verwdijnt, is toch wel heel zielig in elkaar gezet: ze hebben een witte haai genomen die met zijn kop boven water komt sterk uitvegroot en dat in de film geplakt. Het acteerwerk en de duikboot waaruit Nick onder water ontsnapt sla ik maar over. Ik heb de film nu flink lopen afkraken, want er zijn nu gewoon eenmaal veel punten waar kritiek op te leveren valt, maar als je je verstand op nul zet en om alle (technische) fouten heendenkt, is het toch nog een best vermakelijke film. 3,0

avatar van Baldur

Baldur

Deze scene is nu al een classic natuurlijk

avatar van Vascago

Vascago

Hilarisch slecht. Ik heb weer genoten

Prachtige dialogen, geweldig acteerwerk, plotholes zo groot als een vliegdekschip. Fantastisch. En dan al die commentaren hier. Dat mensen die beginnen aan een film als dit van tevoren denken dat ze een fantastische haaienfilm als Jaws gaan zien is te hilarisch voor woorden.

avatar van ipman-99

ipman-99

"If You Were Any Closer ... You'd Be History!" ... " !!!

Fout 3-de deel (Heropfrissing) !!! Emoji!!! 'Shark Attack 3' is het 3-de en laatste deel

van deze foute trilogie. Zoals de voorgaande delen fouter dan fout met low budget

computer getrukeerde computer effecten. Foute personages die foute dialogen

uitspuwen alsof het een hobby van ze is !

Sommige scènes waren behoorlijk fout over the top te noemen.

Je kijkt dit soort films, want je weet wat je kan verwachten.

Hersenloos entertainment met een vette knipoog in een genre dat ook in mijn

ogen nooit zal tegensteken !

avatar van Robertdeniro

Robertdeniro

Vraag jezelf af:wat is een slechte film... Slechter dan dit kan niet. Wil je lachen om stupiditeit... Dit is je kans. Vreselijke acteurs, zijn het wel acteurs? Slechte dialogen, vreselijk mixwerk, dramatische misplaatste bombastische muziek, het is er allemaal. 0 sterren, je kunt het niet meer geven.

avatar van Supernatural

Supernatural

wel een aardige film.vond hem toch wel leuk.al is dit geen superfilm.

avatar van joolstein

joolstein

“I’m a little wired… what do you say I take you home and eat your pussy?”

Deze film had niets meer te maken met zijn voorgangers. Het is een op zichzelf staand vervolg dat gaat over; JA, echt de Megalodon, een gigantische prehistorische haai. Natuurlijk, het is hetzelfde strandwacht-onderzoeker-burgemeester-conflict dat je in 1975 zag. Niets origineels, zelfs het standaard schurkachtige bedrijf werd erin verwerk! En omdat je geen Jaws-rip-off kunt hebben zonder scène " We kunnen de stranden niet sluiten" is deze er ook! En tja een Megalodon kon een lengte van 18 á 20 meter bereiken en zijn bek tot twee meter opensperren. Zijn tanden bereikte een totale lengte van 15 cm. En wat zie je in de film... overijverige gebruik van stock footage. Oké, oké …het was een baby en uiteindelijk komt mama mama die zorgt voor verreweg het meest lachwekkend effect. Opgeblazen documentaire beelden van de haai en daar worden vervolgens de slachtoffers in geplaatst. De opnamen van de Megalodon onder water zijn gemaakt met een computergegenereerde haai en deden het een stukje beter! Er is ook een beetje soft-core vrouwelijk naakt en de neiging van de camera om op Jenny McShane's borsten te blijven hangen wanneer de regisseur geen ideeën meer heeft. Maar met die bovenstaande quote waar je afvraagt ​​of je het echt heb gehoord...kan ik gewoon niet te streng zijn!