Genre: Actie / Horror
Israël / Zuid-Afrika / Verenigde Staten
Geregisseerd door: David Worth
Met onder meer: John Barrowman, Jenny McShane en Ryan Cutrona
Plot Shark Attack 3: Megalodon
"The terror has surfaced..."
Een sterke stroomkabel in zee is defect. De diepzeeduiker Nick Harris gaat op onderzoek uit en vindt in de kabel een enorme tand. De tand blijkt na onderzoek van een Megalodon haai te zijn, een soort dat al eeuwen is uit gestorven.
Ben Carpenter
Sherry
Jan Vanhulle
- Jaws is massas beter
- Deep Blue See ook
- Kortom geen echt mooie film...
otherfool
Cataline Stone: [sigh] I'm exhausted.
Ben Carpenter: Yeah, me too. But you know I'm really wired. What do you say I... take you home and eat your pussy.

Dat blijft toch een geweldige dialoog... toch deze film maar eens opsnorren...
cenobite
Inderdaad ontzettend slecht maar daardoor ook erg grappig. Met name de laatste 30 minuten. Hikkende-stik-lach kreeg ik ervan. De "shark attäcks" lijken nog het meest op animatie-filmpjes uit Monty Pyhton. De acteurs spelen zo slecht dat het aandoenlijk wordt.
mrron
Ik vond de film zeer slecht. De haai (megalodon) was echt veel te groot en overdreven. De beeldkwaliteit vond ik ook minder. Je zag de grote haai ook bijna nooit helemaal. Je zag alleen zijn hoofd wat zo groot was als een groot jacht (erg geloofwaardig). Ik vond the deep blue sea en Jaws 1 veel en veel beter. In deze film zat ook totaal geen spanning. Bij Jaws 1 is het zo mooi dan hoor je steeds zo'n spanning wekkende muziek dat miste ik hier heel erg. Ik heb hem met moeite afgekeken. Een echte afrader dus.
Bob Gray
- 2045 stemmen
Toch de film met de beste dialoog ooit voor een film geschreven. De man die daar op is gekomen moet op een sokkel, wat een gigant!
Steinson
Toch de beste van de drie!
vond ik, zeker geen goeie film! uhm, absoluut geen goeie film maar wel de beste van de drie/vier,
1 ding weet ik zeker ik kijk nooit meer shark attack.. wat een zwakke films!
paul83
Wil je dit soort shit nooit meer vergelijking met Jaws!?
Ondergronds
Ondergronds
Yep, was mijn eerste gedachte ook. Moest ik hem ooit eens in de "één-euro-bak" zien liggen, wie weet...
Lachen kan geen kwaad en het lijkt me duidelijk dat je deze niet voor het verhaal of effecten moet zien!
Scheep
Ik heb nog nooit zoiets gezien, waardeloze haaien film, veschrikkelijk!
En wie zegt er nou in een film, ik ben opgewonden zal ik je even beffen, toen dacht ik echt, wat is dit nu weer.
Materny
Geef mij maar deap bleu sea, einige goede haaien film
Je vergeet de film die duizenden mensen uit het water heeft gehouden tijdens een dagje strand, destijds toen die uitkwam.
paul83
Correct. Beetje jammer dat die over het hoofd wordt gezien.
aerts007

MR APOCALYPSE
Hier zie je een scene, hoe lachwekkend!
Is dat serieus uit deze film?
Maken ze serieus nog dit soort films????
nachtbraker
Dankzij deze film zie ik Jaws 4 als een meesterwerk.
dr channard
Haha dat filmpje opt youtube is prachtig !!
De man met de waterscooter is zo cliché, maar geweldig
jumpstylemovie
Dit moet toch wel de slechtste film zijn die ik ooit heb gezien
Die YouTube scéne is zonder twijfel het leukste deel uit de film. Ik heb er zo hard om gelachen maar het is ook zo ontzettend slecht. Ik zou me schamen om hoger als een 0,5* te geven.
rensie32
Kunnen de vijf mensen die deze film 5 sterren hebben gegeven even een verantwoording afleggen?
Omdat ik een film altijd afkijk, heb ik deze ook noodgedwongen moeten afkijken. Totaal geen spanning, totaal geen effecten, gewoon lachwekkend.
De acteurs (als je ze zo mag noemen) hebben volgens mij hun teksten gewoon geimproviseerd, want welke tekstschrijver verzint dit nou.
0,5 sterren, geen twijfel mogelijk
movielou
zeer slechte film zoals die haai die speedboot zo inslikte
1 en 2 waren goed maar 3 bagger!
1,5
dr channard
Dat clipje op youtube is zo heerlijk. Die muziek toch spannend mogelijk en dan van die hilarische beelden
jumpstylemovie
Vooral wanneer ie met die waterscooter vertrekt!!
movie acteurs
Bij deze film is alles zo belachelijk dat je oprecht de indruk krijgt dat dit ook zo is bedoeld. Lachwekkend dus. Maar bij het genre staat toch echt actie / horror. Dus niet ?
Het ergste is toch wel dat deze film uit 2002 komt. Niet eens zo oud en dan zo amateuristisch gemaakt. Hilarisch slechte film die bijna even slecht is als Jaws: The Revenge (Jaws 4) dus 0,5.
dr channard
Vooral wanneer ie met die waterscooter vertrekt!!
Inderdaad, zalig !! Net een tekenfilm. Hij is blij dat hij mag ontsnappen en kijkt met een grijns naar de rest en gaat eigenlijk zijn ondergang tegemoet
AGE-411
Geef mij maar deap bleu sea, einige goede haaien film
Deep Blue is eigenlijk dit met een hoger budget.
Verschrikkelijke film die van mij ook 0,5 kreeg.
Dit is echt verschrikkelijk. Zonet de trailer gezien. Alle plotwendingen zijn gewoon overgenomen uit Jaws 1 en 2.
MJ_DA_MAN
Ik dacht eerst dat die ene scene (van het YouTube-filmpje) een parodie o.i.d. was, maar het is gewoon een scene van een speelfilm. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, en dat gebeurt mij niet snel.

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Bande à Part