Genre: Drama / Komedie
Geregisseerd door: Andrew Fleming
Met onder meer: Lara Flynn Boyle, Stephen Baldwin en Josh Charles
Releasedatum: 24 november 1994
Plot Threesome
"One girl. Two guys. Three possibilities."
Eddy en Stuart delen een studentenwoning. Door een misverstand in de administratie wordt Alex, een studente, hun derde kamergenoot. Al snel valt Alex voor de rustige Eddy, en Stuart ziet Alex wel zitten. Eddy zit in de knoop met z'n homoseksuele gevoelens en daarbij gaat hij nog eens warme gevoelens koesteren voor Stuart. De drie kunnen het als vrienden goed met elkaar vinden, maar sommige gevoelens gaan voor problemen zorgen.
Eddy
Curt Woman in Housing Office
Priest
Neighbor
Jordy
Redelijk interessant filmpje. De film is af en toe wel grappig, en er zitten wel wat boeiende momenten in. Om 'm nou "goed" te noemen gaat me ook weer wat ver, ik hou het op 2 en een halve ster.
Ramon K
Zeer leuke driehoeksverhouding-klucht met schitterende dialogen en situaties en een goede rol van Stephen Baldwin...4 sterren
De enige film waar Stephen Baldwin in zit en die te pruimen is. **1/2
Ramon K
Uhhhhhhh... en de Usual Suspects dan???
Armin
Je hebt gelijk. Was ik helemaal vergeten.
Het is ook niets persoonlijks, maar zijn recentere films zijn nou niet echt denderend te noemen.
Macmanus
en BIO-DOME dan
Armin
Ja, zo kan je nog 46 films noemen (voor de pubers onder ons), maar dat is denk ik niet de bedoeling. Trouwens Kos, ik weet 't niet, maar volgens mij begrijp jij Macmanus verkeerd. Kijk maar bij de beoordelingen van Bio-Dome.
Jordy
ik dacht dat kos wel doorhad dat mac 'm WEL goed vond, en zijn "haha goede ja" was een sarcastische reactie daar op
of misschien zoek ik er te veel achter
FisherKing
gaan we nou echt teveel uitleggen over onze intelligente MM-gebruikers
Poeh...je moet opletten wat je hier zegt zeg.
Het was inderdaad een beetje sarcastisch...excuses hiervoor.
Mik
heerlijke quotes alvast: "are you homo? Have you ever budfucked someone? or have you ever been budfucked" haha, heerlijk
tovenaar
bedoel je buttfucked of budfucked?
Het 1 kan natuurlijk ook het ander zijn
Mik
haha, ja door een Bud ge-Buttfucked,
nou, Toov, het was gewoon fucked up engels wat ik hier typte, maar mooi opgelost. haha

Mik
echt zo'n film die ik keek vroeger op de bank met pa en ma, en dan zat ik daar met rooie oortjes haha
[omdat ik zogenaamd allemaal nog niet wist wat al die dingen inhielden
]
Yak
Tja, dat komt natuurlijk door Lara Flynn Boyle
narva77 (crew films)
-"You have the hots for me, I have the hots for him, and sooner or later he's gonna have the hots for you."
-"Sounds pretty hot to me."
Goodfella
Wat is dit een sympathiek en superleuk filmpje zeg!! Zelden niet meer zó gelachen om een film. Bovendien wordt er gekozen voor een perfecte mix tussen onderbroekenlol en 'serieuzere' zaken. 4 sterren!
Goodfella

Damn sure!
Wat heeft deze film trouwens een belachelijk laag cijfer?!?
narva77 (crew films)
Yep, ik hou wel van dit soort (studenten)films, vandaar dat films als deze en 'With Honors' bij mij erg goed scoren
Rascal
Uhm ik vond het sexy door het bisexuele aspect in de film. Het was mooi in beeld gebracht.
Mik
Ik vond het jammer dat ze naar mijn idee een beetje TE veel de nadruk hadden gelegd op het Sex gedeelte, dat ging me op een gegeven moment wat irriteren, al met al heb ik me toch zeer vermaakt, met dank aan "macmanus" Baldwin

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Night of the Creeps

Total Eclipse
Drama, 1995

The Object of My Affection
Komedie / Romantiek, 1998
driehoeksverhoudingkamergenootbisexualitymannelijke vriendschapcrushgay interestjockpolyamorypillow fightcatcher in the rye odd couplewater balloonpregnancy scarewater gun exploring sexualityroommate relationship college friendscollege roommate homoattempted seduction