Genre: Romantiek / Muziek
Releasedatum: 3 december 1987
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Dirty Dancing
"Have the time of your life."
Zomer 1963. De 17-jarige naïeve Frances 'Baby' Houseman brengt met haar ouders en haar oudere zus Marjorie de vakantie door op het resort van het hotel Catshill. Baby ontmoet daar de verveelde dansleraar van het hotel Johnny Castle. Johnny brengt Baby 'dirty dancing' bij, ze wordt zijn pupil en ze zet haar eerste schreden in de liefde.
- Trailer (YouTube)
- More Dirty Dancing (MusicMeter)
- Dirty Dancing (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Neil Kellerman
Robbie Gould
Tito Suarez
Jordy
Flauw verhaaltje dat het moet hebben van de muziek- en dansscenes die ik echter niet zo heel erg bijzonder vond. 2 sterren.
geronimo
- 1955 berichten
Een verhaal van niks natuurlijk, maar een geweldig goeie soundtrack.
Ooo, ken de soundtrack niet echt. Alhoewel, dat nummer 'I had the time of my life' o.i.d. hoort toch bij deze film?
neo
dat nummer hoort inderdaad bij
deze film.ik vond de film niet echt leuk,omdat ik eigenlijk dansfilms nooit echt leuk vind (flashdance is een uitzondering).het verhaal is niet al te denderend,maar de acteerprestaties zijn wel redelijk.2.5 sterren
missy me
Ik vond Dirty Dancing een geweldig goeie film en ik heb 'm al tig keer gekeken. En zeg nou niet dat dat komt omdat ik een meisje ben, want m'n vriend vindt dat ook (en nee, hij is geen homo)
celie
Deze film vind ik een fantastiche mooie film. Ik hoop ook dat andere er ook zo veel plezier aan hebben gehad toen ze deze film zagen.
:lol:
celie
missy
Super film echt een van de beste films ooit!!!Bijna alle generaties hebben de film wel eens gezien ik heb hem ook al tig keren gezien het is en blijft een superfilm!!!!!
FisherKing
heb hem moeten zien van mijn ex-vriendin;
wat is die Swayze toch een eikel!
Yak
onlangs nog? dit ouwe vehikel?
sheeeesh!...
narva77 (crew films)
Hahaha helemaal waar. Mind you, ik was tien in 1988
Yak
ik elf. maakt niet veel verschil. maar op voetbalkamp hadden we het singeltje en was ik de dj!
narva77 (crew films)
Mochten jullie ook al die provocerende dansen doen met elkaar?
FisherKing
Moet voor jullie dan wel een echte kleuter/puber film geweest zijn!
lorelei
Hele leuke geweldige film! echt echt echt heel erg leuk. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik heb hem wel pas gekocht. Misschien ben ik over een maand al weer beu ofzo. Maar nu krijgt ie van mij 4 sterren!
Lis
Deze film wordt ik nooit beu!
Heerlijke film,krijgt van mij *****!
Ik ben ook op snor voor de collectors edition .
Moeten veel leuke extra's op staan.
Ralfke
- 2075 stemmen
Wel ooit gezien, maar deed me he-le-maal niets. Iedereen kent de hitsingle van de film nog wel, maar het verhaal van de film zal 90% van de personen die de film gezien hebben wel weer vergeten zijn. ** en dan ben ik nog mild!
FisherKing
Helemaal mee eens Ralfke.. Een verschrikkelijk vrouwenvehikeltje...Opgewaardeerd tot 1*
Sparkle
Mijn ma vond dit dus een prachtige film. Had het voor haar verjaardag op DVD gekocht - heb ik me dat al betreurd.

Dirty Dancing: Havana Nights
2004

Deze vijf goed beoordeelde films verdwijnen nog voor het einde van deze maand van Netflix

Muzikale romantische klassieker 'Dirty Dancing' morgenavond te zien op televisie

Jennifer Grey geeft eindelijk update over plot van het 'Dirty Dancing'-vervolg

Jonathan Levine gaat 'Dirty Dancing'-vervolg regisseren en onthult details over plot, casting en muziek

Human
Documentaire, 2015