• 9.376.795 stemmen

Met onder meer: Kevin Bacon, Fred Ward en Finn Carter

Releasedatum: 27 april 1990

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Tremors

"The monster movie that breaks new ground."

Het kleine woestijndorpje Perfection wordt opgeschrikt door enorme zandwormen die mensen met huid en haar opslokken. Twee klusjesmannen en een seismologe gaan op onderzoek uit, en stellen vast dat de monsterwormen zich door het woestijnzand moeiteloos kunnen voortbewegen. Bovendien worden de wormen aangetrokken door de trillingen die de inwoners van het dorpje veroorzaken.

Valentine McKee

Mindy Sterngood

Nancy Sterngood

avatar van Prudh

Prudh

Het zijn er 4 zelfs. Hoewel de laatste 2 mijns inziens stukken minder zijn dan de geslaagde eerste 2 films.

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Lange tijd geleden gezien maar wat er wordt bereikt zonder een grote zak geld is top. Er wordt leuk geacteerd en de film is zeer onderhoudend. Een prima mix van komedie en spanning zonder over-the-top te gaan.

3,5 sterren

avatar van Feeder

Feeder

avatar van AGE-411

AGE-411

stond hier 1 minuut geleden niet wat anders

(rap je bericht ge-edit?)

avatar van Feeder

Feeder

AGE-411 schreef:

stond hier 1 minuut geleden niet wat anders

(rap je bericht ge-edit?)

Eigenlijk niet nee

avatar van Halcyon

Halcyon

Als kind ooit gezien en was gisteren weer op TV. Het verhaaltje rond gigantische zandwormen is best origineel gevonden, het design is ook wel OK. De humor zit wel goed trouwens, Bacon is altijd top. Spijtig dat ik het laatste halfuur in slaap ben gevallen. Bij de eerste de beste gelegenheid nog maar eens herzien dan.

avatar van AGE-411

AGE-411

Eigenlijk niet nee

Stond er niet iets in de aard van vreselijk ofzo ?

En een minuut later stond er vermakelijk!

Of was ik nie goed meer wakker?

avatar van Spetie

Verrassend leuke film.

Het lijkt misschien een raar en dom verhaal en ondanks dat dit het misschien ook wel is, is dit toch een uiterst plezierige film om naar te kijken. Dit komt doordat de film een behoorlijke vaart heeft, waarin horror, spanning, actie en vooral ook veel humor zitten. De film bevat een aantal grappige oneliners, en is tegelijk spannend omdat de wormen eigenlijk overal kunnen komen en men nergens veilig is.

Leuk verzonnen en erg leuk vermaak.

avatar van K@i

K@i schreef:

volkomen mee eens

verwachte shit in de lijn van sabeltooth raptor spiders

maar deze steef der ruim boven uit

Jah dat verwachte ik ook.

En Kevin Bacon speelde hier erg goed!

avatar van klute89

klute89

Heb deze film nou al meermalen gezien maar hij blijft super.

Goede rollen perfecte locatie en de monsters zijn ook leuk dus 3,5*

avatar van White Trash

White Trash

Best vaak gezien deze film is gewoon erg vermakelijk!!

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Leuke lowbudget film over 2 losers die enorme kwaadaardige zandwormen ontdekken die hun gehucht onveilig maken. Special effects zijn best aardig gedaan en de acteurs hebben zichtbaar plezier in hun rollen. Ik zou er niet voor thuisblijven maar het is een alleraardigst filmpje. 3,5*

avatar van T.Bos

T.Bos

originele horrorcom

avatar van maxo922

maxo922

niet echt eng, soms wel smerig. maar tch wel vermakelijk genoegvoor een voldoende. * 3,0

avatar van xenne

xenne

aardige film in z'n genre. vermakelijk en voor die tijd zijn de special effects best aardig.

avatar van crack1

crack1

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Ik kan er niks aan doen, ik vind dit na twee kijkbeurten nog steeds een ontzettend goede brok ontspanning. De film neemt zichzelf nooit ernstig en heeft enkele sterke momenten. De effects zijn idd behoorlijk.

avatar van eppy

eppy

Prudh schreef:

nou ik vond juist de eerste en de laatste goed, deel 2 en 3 zijn best wel prut films...

maar ach ieder zijn smaak

avatar van playah26

playah26

lang geleden gezien, maar is nog goed blijven hangen in mijn geheugen! goede en boeiende SF/thriller film! jammer dat de vervolgen heel erg matig waren vergeleken bij deel 1.

avatar van namingway24

namingway24

Als hij op TV is, blijf ik er toch altijd weer bij hangen. Dat is voor mij de kracht van een goede film.

avatar van ted_striker

ted_striker

Ik heb de box met alle vier de films. Deze film blijft ondanks zijn b-karakter lekker fris en leuk. De humor is top en true american family guy Michael Gross als gun-nut Burt Gummer is geniaal.

Een van mijn favoriete films aller tijden vanwege het kijkplezier dat de leuke cast me brengt. De special effects zijn ook erg goed voor het budget van de film.

Ook met de spanning en gore zit het wel goed.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Leuke onzin film.

Heerlijke flauwe humor, werkelijk belachwekkende beesten en twee hoofdrolspelers die de rol als twee loserige klusjesmannen zo geweldig invullen.

Toch wel één van de leukere onzin horrors van de jaren negentig.

avatar van flrn

flrn

Naomi Watts schreef:

Leuke onzin film.

Toch wel één van de leukere onzin horrors van de jaren negentig.

super mooie beschrijving, ben het hier dan ook helemaal mee eens

avatar van film88888

film88888

Na herzien een krap halfje erbij.

Van 3,0 naar een kleine 3,5

Het western sfeertje vond ik leuk geplaatst.

En het bloed van de reuze wormen lieten me enorm aan Starship Troopers denken.

avatar van forum1nl

forum1nl

ted_striker schreef:

Ook met de spanning en gore zit het wel goed.

Helemaal mee eens! Dit is een van de weinige films die ik meerdere keren heb gezien. Horror-Komedie is juist een genre waar ik niet zo van hou, maar tremors is een uitzondering. TOPFILM!!!

avatar van ILDIB

ILDIB

Gewoon lekker vermaal. Ook na de 6e keer te hebben gezien, wellicht dat ik m vanavond voor de 7e keer ga kijken.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Heerlijke horror met fantastische acteurs.

Verhaal en de monsters zijn ook origineel.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Vanavond op tv

even herzien! is lang geleden!

avatar van Chucky92

Chucky92

Erg leuke spannende film.