Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 1 maart 2001
Bekijk via Videoland
Plot Costa!
Janet gaat met haar zus Angela en diens vriendinnen op vakantie naar Spanje. Daar ontmoeten ze Rens, een propper bij een plaatselijke discotheek. Buitenbeentje Janet en de populaire Rens worden verliefd, wat tot verontwaardiging leidt bij de anderen.
Oke ik ben de enige die vind dat deze film over liefde,sex en dergelijke gaat...ik geef het op.
Lees gewoon maar eens rustig terug wat je hier schreef.
Dat lijkt me inderdaad een erg goed plan.
Lees gewoon maar eens rustig terug wat je hier schreef.
Oke, dat heb ik net gedaan, maar wat bedoel je daarmee dan?
- 11917 berichten
Ik citeer je letterlijk: [...] "met heftige wagens en heftige seks." Dit heb jij écht gezegd! Ik vind dat trouwens van heftige wagens trouwens ook zwaar overdreven.
Turkeyloverz
Ja, ik vond die autos best heftig maar even over deze film.In deze film komt sex best wel vaak voor, en ik heb het dan niet over sexscenes ofzo.je ziet bijv Daan en katja , daan en georgina, op het eind tijdens het feest die belg met een vrouw in de wc, de 2 lesbies, de dronken gasten die iemand wilde verkrachten enz. enz. Ik geef je gelijk als je zegt dat er geen sexscenes in zaten maar het ging wel behoorlijk over liefde (wat steeds tot sex leidde in deze film).In de film wordt sex als iets heeel normaals en ''iets wat bij het dagelijks leven hoort'' gezien en daar denk ik juist heel anders over, ik vind dat het behoorlijk over sex ging en misschien is dat omdat ik juist in mijn dagelijks leven zo weinig mogelijk over sex mag praten.
soom
Waar haal jij die auto's vandaan?
- 11917 berichten
Lieve jongen, als er geen sex bestond dan was jij ook niet geboren! Waarom mag je zo weinig mogelijk over sex praten? Tuurlijk, je moet het niet overdrijven zoals al die trieste rappertjes doen, maar wat is er verder mis mee?
- 11917 berichten
Waar haal jij die auto's vandaan?Sorry, maar Soom heeft wel een punt.
Turkeyloverz
Je vroeg ook naar die wagens toch?
Turkeyloverz
Ik heb niks tegen sex, als een getrouwd koppel het doet tenminste.
Turkeyloverz
Zolang er gelovigen zijn, zal het ook eeuwig bestaan.Maar even voor de orde, we dwalen af van de film.Ik zeg liever, laten we deze discussie sluiten en weer over de film discusseren.Ik denk dat jullie dat ook beter vinden.
Je hebt gelijk
Ander onderwerp! Wat zeggen jullie als ik zeg dat ik Costa! een leuke film vind?
Turkeyloverz
Costa! is zeker leuk.Vooral het sfeer en de locaties waar het is opgenomen.het verhaal was wel voldoende..:)
Zolang er gelovigen zijn, zal het ook eeuwig bestaan..
Och, ook sommige gelovigen gan met de tijd mee.
feanaro surion
Costa is een kutfilm, was niet anders geweest als hij uit Amerika of welk land dan ook was gekomen...
Prissie
Ik vind dat de film verschillend is,sommige stukjes zijn leuk en andere echt dom.Ik heb het een 2,5 gegeven.Ik ben er niet weg van
Prissie
Turkeyloverz
Je hebt hem een 3,5 gegeven..
riivas
Verklaar me voor gek, maar ik vind dit echt een hele leuke film. In de winter roept het een heerlijk zomergevoel op, en in de de zomer wordt dat gevoel alleen maar versterkt.
Het is waar: het acteren was niet al te geweldig, maar dat kan nog wel eens grappig zijn. En de karakters waren misschien niet diep en mooi uitgewerkt, maar er gebeurde tenminste iets in deze film. Geen meesterwerk, maar zeker goed genoeg voor op een saaie dag.
3*, maar eigenlijk zou er nog een halve af moeten voor Verbaans ranzige puist- en beugelscènes.
-JB-
Nog nooit heb ik me tijdens een film zo zitten verbijten over verhaal en acteerwerk. nog geen halve ster waard.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Eigenlijk is het verhaal super zwak en zijn de acteerprestaties erg slecht, maar ik heb me nog redelijk vermaakt met deze film, dat werd bekrachtigd door mijn herinneringen aan de zomervakanties in Salou.
Guyke
Het scenario moet volgens mij geschreven zijn door een 13-jarige. Kinderachtiger en flauwer kan haast niet. Alle clichés zijn aanwezig, de personages zijn totaal ongeloofwaardig, de setting is puberachtig en het verhaal op zich is slechter dan dat van vele kinderboeken (lang leve Pip Langkous, dat is pas niveau!).
De ontknoping is zelfs belachelijker dan ik me ooit kon voorstellen.
Als men in Nederland of Vlaanderen dan al films wil maken kan men het geld toch wel beter spenderen.
otherfool
Erger dan dit is onmogelijk; Costa is kinderachtig, vervelend en inhoudsloos. Dat de film in het tweede deel een serieus onderwerp op een 'geinige' manier afhandelt maakt het alleen maar erger. Lang leve de leegheid. Een walgelijke film.
0,5*.
Ms. H.
Wat een flutfilm zeg!
Heeft geen inhoud, slaat gewoon nergens op.
Een halve ster, voor Kurt Rogiers, die ik toch zo schattig blijf vinden
swrene
best vermakelijke film. leuke meiden, zon, zee en strand, verder weinig inhoud
film_kaza
Ik hou niet van Romantiek en veel nederlandse films. Dit is er 1 van. De trailer zag er nog wel netjes uit. Maar de film heeft weer erg veel saaie momenten, en Georgina Verbaan kan ik niet uitstaan!
Deze film is te stom voor woorden!
0,5

'Costa!'-vervolg met Abbey Hoes en Katja Schuurman nu te zien op Pathé Thuis