• 9.372.182 stemmen

Releasedatum: 1 maart 2001

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Costa!

Janet gaat met haar zus Angela en diens vriendinnen op vakantie naar Spanje. Daar ontmoeten ze Rens, een propper bij een plaatselijke discotheek. Buitenbeentje Janet en de populaire Rens worden verliefd, wat tot verontwaardiging leidt bij de anderen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van tantetoos

tantetoos

ondanks dat de film eigenlijk nergens over ging was hij enorm leuk! vooral daan en georgina spelen erg goed!

avatar van Costa!

Costa!

he allemaal. De film is echt onwijs cool!!!!!!!!!!!!!!!!

Jordy

okee... costa staat op een 4.9 en is dus nu officieel de beste film die de afgelopen maanden heeft gedraaid mogen we misschien nu wat reacties van mensen die geen 14-jarige meisjes zijn???

avatar van SJOE®DO

SJOE®DO

COSTA!.. tja dan de eerste "officiele" review van deze film.. want ik ben geen 14 jarig kindje.. toch ben ik naar deze film gegaan omdat ik op zich feelgood movies altijd wel leuk vind om te kijken.. COSTA! is precies zo'n film.. lekker kijken en ff nergens over na denken.. tuurlijk kan je dan kritisch gaan kijken van hmmn ik vind ze niet goed acteren bladibla.. maar daar let ik bij dit soort films niet op.. heb ik me vermaakt of niet.. daar gaat het me meer om.. dit is gewoon weer zo'n lekker vermakelijke film voor op de zondagavond.. ik heb me alleen af en toe geergerd aan Georgina Verbaan die naar mijn mening af en toe een beetje TE dom speelde.. dat heeft COSTA! net van de 3 sterren af gehouden.. dus als je alle films in de bios al heb gezien.. ga je gewoon lekker naar COSTA!.. 2,5 ster dus..

avatar van Etienne U

Etienne U

DIt is echt de beste film die ik in jaren in de bios heb gezien................HEHEHEH EEHEHEHE..................uhm ok nee geintje...........film is wel leuk als je niets te doen hebt..........zoals SJOE®DO en ik dus laatst........het verhaal is een beetjhe geript van dirty dancing en kwa inhoud was er niet veel...........maar ondanks dat alles ie het wel een leuke film. Gewoon een echte FEEL good movie......toch 3 sterren voor de moeite =]

avatar van azreal

azreal

Deze film is lekker dom vermaak. We zijn met 6 man naar de bios gegaan, hebben flink wat bier meegenomen en echt gelachen. Voor een nederlandse film is dit trouwens een regelrecht topper! hehe

avatar van Liselot

Liselot

oke tis al weer een tijdje terug dat ik hem gezien heb maar ben wel van plan om hem binnenkort weer te kijken. simpel maar wel lekker ontspannende film je hoeft nergens bij na te denken ! dus ongeveer 3 sterren..

avatar van kbautr

kbautr

Een nederlandse film die het niet moet hebben van de net niet spectaculaire nederlandse actiescenes', nutteloze blote tieten. (zijn ze ooit nuttig dan?) Of flink gevloek. Gewoon lekker feelgood movie. Niet kritisch kijken, gewoon vermaak, luchtig in beeld gebracht, jammer dat Katja de enige is de heel goed wil laten merken, dat ze dus echt Niet kan acteren. Maar lekker wat vrienden over de vloer, melige bui, kijken dan.

Jordy

Het heeft ongetwijfeld met m'n lage verwachtingen te maken, maar ik vond de film wel meevallen. Het is natuurlijk, zoals ik verwacht had, een bij elkaar gejat verhaaltje met slecht acteerwerk (en zo kan ik nog wel even doorgaan), maar het is allemaal lekker pretentieloos, en het verhaaltje verveelt niet. 2 sterren.

avatar van Blindfold

Blindfold

Ik kwam echt niet meer bij van deze film. Maak er als genre komedie van en ik geef hem ook 5 sterren

Jordy

dus je hebt dit weekend Costa! en 102 dalmatians gezien?? arme jongen..

avatar van Blindfold

Blindfold

Sterker nog. Die heb ik gisteren allebei gekeken (achter elkaar). Ik voel me nu heel vies. Misschien vond ik de Dalmatiers wel meevallen omdat ik Costa zo slecht vond.

avatar van Wouter

Een van de slechtste films ooit in nederland gemaakt. De serie is iets leuker(alhoewel niet veel).

avatar van FilmProf

FilmProf

Deze film is lachen omdat hij zo walgelijk slecht is, maarja ik had niet anders verwacht. Het is wel een redelijk vermakelijk filmpje die je niet goed hoeft te volgen...

avatar van Sander

Sander

Gewoon een vermakelijke film waarbij je je niet echt verveelt als je met een 'open mind' kijkt! 3 sterretjes... nee 2,5

avatar van Wouter

Als je geen 'mind' hebt, bedoel je....

avatar van aburefan

aburefan

die serie is ook al van een afschuwelijk laag niveau, kan het echt niet begrijpen dat er mensen zijn die hiervan kunnen genieten

avatar van Grijns

Grijns

Film voor domme dozen die denken dat engels hoort te klinken zoals het hier uitgebraakt wordt.

Een verkorte gtst in de zon. gatverdamme. Waar kan ik mijn 1,5 uur terug krijgen die ik aan deze ramp verloren heb?

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Best leuke film! Lekker vrolijk en een hoop leuke muziek en leuke meiden. Erg vermakelijk maar soms erg nep!

avatar van jeroentje125

jeroentje125

1* ik vind het helemaal niks!

avatar van blair witch

blair witch

ik vond hem niet zo leuk

avatar van The Flying Duck

The Flying Duck

valt mee, maar er zijn er zoveel beter.

zit een eentonig verhaal in

1.5 sterren

avatar van Me_333

Me_333

vre goeie film, leuke scenes, soms té sexistisch! maar voor de rest niets op aan te merken! tof dat er nu ook een serie van wordt vertoond, 4 sterren!

avatar van dttom

dttom

mening ook niet meer serieus te nemen

jaaaaaaaaaaa!!!!

De succesvolle film Costa! krijgt een vervolg.Producent Johan Nijenhuis heeft dit woensdag bevestigd.De eerste film was de best bezochte film van 2001,met 700.000 bezoekers. Nijenhuis werkt op dit moment samen met scenarist Wijo Koek,die ook de eerste film heeft geschreven,aan het script.Ze zoeken nog naar een nieuwe invalshoek. De eerste film vertelde het verhaal van de liefde tussen de stoere propper Rens en de naieve Janet.Regisseur Lodewijk Crijns heeft aangegeven interesse te hebben in de regie van Costa II.De film zal niet eerder dan voorjaar 2005 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

bron

Toch interessant nieuws, aangezien Lodewijk Crijns normaal gesproken hele andere films maakt. Ik ben benieuwd wat zijn creatieve inbreng zal zijn.

avatar van soboer

soboer

Schandalig slecht. Behoort tot de slechtste films ooit gemaakt. Wat een slecht acteerwerk zeg, tenminste als je dit acteren noemen kan. En de dansacts sloegen echt nergens op. het verhaal was kut, alles was gewoon zwaar kut.

En wat denken die soapsterren wel, dat ze soms de knapste meiden in nederland zijn. Ik zou me gewoon doodschamen als ik Nederlander was.

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

wat een bagger.... hier ga ik niet meer woorden aan vuil maken... doorspoelen! 1 ster

avatar van Spider

Spider

We konden de acteurs niet verstaan?!?

Zijn we de enige die hier last van hadden?

(Anders wordt het tijd voor een gehoorapparaat vrees ik)

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Spider schreef:

Wie konden de acteurs niet verstaan?!?

Ach, er kwam toch niet veel zinnigs uit...