• 9.375.882 stemmen

Releasedatum: 1 maart 2001

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Costa!

Janet gaat met haar zus Angela en diens vriendinnen op vakantie naar Spanje. Daar ontmoeten ze Rens, een propper bij een plaatselijke discotheek. Buitenbeentje Janet en de populaire Rens worden verliefd, wat tot verontwaardiging leidt bij de anderen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Zavo

Zavo

Mischien een domme vraag, maar wat is in godsnaam een 'propper'?

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Een propper is een gek die in probeert nietsvermoedende jongeren een bepaalde disco in te lokken. Veel gezien in steden als Salou, Lloret de Mar, Blanes, Chersonissos enz...

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Weet je wat wel helemaal geweldig is, dat deze film ook een serie heeft pfffff ook best belabbert

laat ik daar nou net 2 afleveringen figurant in zijn geweest Dat was opzich wel het leukste aan film 1, film 2, aflevering 1 en aflevering 2...

avatar van Ramon K

Ramon K

We hebben hier dus een echte filmster op MM!

avatar van starbright boy

Ik ben lekker figurant geweest bij een leukere serie.... All stars serie 1 3 afleveringen. Lekker puh....

Deze film is ook niet echt goed. Heb moeite moeten doen om hem af te kijken. 2*

avatar van Jos2

Jos2

Deze film is ook niet echt goed. Heb moeite moeten doen om hem af te kijken. 2*

Da's dan nog best veel. Meer dan het gemiddelde zelfs...

Jos2 schreef:

Da's dan nog best veel. Meer dan het gemiddelde zelfs...

Dat komt omdat er toch wel redelijk geacteerd werd en ik best kan begrijpen dat sommige kinderen/volwassenen hem leuk vinden omdat het voor sommigen(voor mij niet dus) een leuke "zomerfilm" is

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

Dat komt omdat er toch wel redelijk geacteerd werd

redelijk geacteerd... shockeer me en noem me één scene... het acteerwerk in deze film was nl. het dramatisch en ik durf rustig te zeggen het slechtste wat ik ooit gezien heb...

avatar van Jos2

Jos2

Dat komt omdat er toch wel redelijk geacteerd werd

PARDON?!

Wat vond je _niet_ goed dan?!

Je geeft toch geen cijfer voor anderen?

Quido

Je geeft toch geen cijfer voor anderen?[/quote]

Je geeft op deze site toch sterretejs voor de film en niet voor hoe jij hem zelf vind, en ik kan me dus voorstellen dat mensen het een leuke "zomerfilm" vinden.Goed ??

Jawel hoor

avatar van tovenaar

tovenaar

Quido schreef:

Huh? Komt in aanmerking voor 1 van de meest absurde berichten van deze maand...

bioscoopzaal

Inderdaad vrij bizar. Je eigen mening is toch het enige criterium waarop je je kan baseren om sterren te geven?

Och, misschien zijn er nog steeds mensen die in de hype geloven. Die types raad ik altijd aan om even naar Public Enemy te luisteren

bioscoopzaal schreef:

Mijn vader zegt dat ik dat ook vind.

bioscoopzaal

Ik citeerde ook alleen maar Chuck D.

Stel je voor zeg, een eigen mening ... bah!

Quido

Natuurlijk is je eigen mening belangrijk! Maar ik ken genoeg mensen die dit toch wel een leuke film vinden! En je geeft toch een beoordeling op basis van de "filmkwaliteiten" en niet -om het maar mooi te zeggen- op basis van je emoties.

Maar als dat wel de bedoeling is zal ik mijn stem verlagen naar 1,5*.

Briljant gewoon!

avatar van FisherKing

FisherKing

Quido schreef:

Je eigen mening zegt toch gewoon dat er helemaal niks klopt aan dit gedrocht ?

En als mensen dit leuk vinden zitten ze ook elke dag geboeid naar GTST (of de serie hiervan die ook schijnt te bestaan) te kijken.

Quido

Er klop wel degelijk wat aan deze film. Ik zei al dat er redelijk geacteerd werd, maar het verhaal boeide mij gewoon niet zo. Daarom ook -MIJN EIGEN MENING, knap he jongens! - 1,5 *.

bioscoopzaal

Ik snap het hele probleem eigenlijk niet, maar dat kan aan mij liggen ...

avatar van FisherKing

FisherKing

Ik begrijp er ineens ook niets meer van

...........

Quido schreef:

Dan geven die toch hoge cijfers?

Een film die jij goed vindt en anderen niet krijgt ie een lager cijfer?

A) Zou je dat wel moeten doen. Die kwaliteiten zijn er om die emoties op te wekken dus als die er niet zijn heb je niks aan die zgnd. filmkwaliteiten.

B) Waren die filmkwaliteiten hier zeer ondermaats..

Maar als dat wel de bedoeling is zal ik mijn stem verlagen naar 1,5*.

Je moet geven wat jij hem waard vindt.

avatar van Wouter

Ik zei al dat er redelijk geacteerd werd *.

Meen je dat serieus...?

Quido

Ten eerste: ik begrijp er ook niet meer veel van. En ten tweede: ik heb hem nu inderdaad het cijfer gegeven wat hij waard is.

Wouter schreef:

Meen je dat serieus...?

Ja,dat meen ik, maar zoals je al kan zien aan de berichten denkt iedereen hier anders over.

EmDee

Oh my god, ik heb dit weekend gewoon aan zelfkwelling gedaan.

En die Verbaan had ik al niet zo hoog zitten maar na deze film is ze bij mij tot het dieptepunt gezakt.

Maar eigenlijk zijn (bijna) alle acteerprestaties slecht!

avatar van Heracles

Heracles

Boeien! Jullie hebben allemaal gelijk mbt acteren en verhaal, maar het blijven lekkere w***en!!!

Heracles schreef:

Zelfs dat niet...