Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 1 maart 2001
Bekijk via Videoland
Plot Costa!
Janet gaat met haar zus Angela en diens vriendinnen op vakantie naar Spanje. Daar ontmoeten ze Rens, een propper bij een plaatselijke discotheek. Buitenbeentje Janet en de populaire Rens worden verliefd, wat tot verontwaardiging leidt bij de anderen.
narva77 (crew films)
Godzijdank toch maar niet gezien; niks gemist ook.
andolini
Ik vind het maar jammer, had ik waarschijnlijk mijn eerste 0,5* kunnen geven. Moet ik 'm toch maar gaan huren
Droopy
Mijn stem verlaagd na hem gisteren voor de tweede keer gezien te hebben. Oorzaak: het verhaal(?) en Georgina Verbaan.
Jordy
ik zag gisteren weer wat stukken, wat een slechte nasynchronisatie zeg! viel me de eerste keer niet op
hup halfje er af
Agony
- 1985 berichten
toch nog 1,5 ster Jordy?
Dat er mensen zijn die hier 5 sterren voor hebben gegeven... zouden ze die hebben betaald???
soboer
Zelf als niet-nederlander schaam ik me voor dit wanproduct. Op een gegeven moment dacht ik echt dat de film nagesychroniseerd was. Het geluid was zo slecht. Mensen die door elkaar praten, waardoor je niets verstaat.
This movie wants to make me kill some propers this summer!!
'k heb 't geprobeerd...
De volle 0,5 ster krijgt ie van mij vanwege de "openbaring", het kan dus echt: alle ingrediënten die voor mij een film onverteerbaar maken in één rolprent! Leuk om op een rijtje te zien.
Het ergste was nog dat veel fragmenten mij bekend voorkwamen uit een making of die ik kennelijk ooit gezien heb
Na dik een uur toch maar the matrix opgezet (dvd) om de nare smaak weg te spoelen.
Macmanus
2x beter dan Amélie! (volgens Stinissen althans).
WAT, was Stenissen high ofzo toen hij deze film zag en depri toen hij Amelie keek.
Amelie is 100x (nee ik overdrijf niet) beter dan deze slechte *** film
PS: het gaat de goeie kant op, snel de flop 100 in met deze film
'k heb 't geprobeerd...
jester
Het geluid was inderdaad erg slecht. De muziek erg hard, en de teksten heel moeilijk te verstaan (te zacht in verhouding). Zeer vermoeiend.
manic
Nou, Costa krijgt van jou 3*** en Amélie 1,5...
(niet verder off topic, anders krijg ik slaag van de crew)
Nou, Costa krijgt van jou 3*** en Amélie 1,5...
(niet verder off topic, anders krijg ik slaag van de crew)
waar maak je je nou eigenlijk zo druk om?
as
3 Sterren voor dit wanproduct? Of je bent stoned als een motherfucker, of je bent zooo dronken dat je zou willen dat je dood was de volgende dag, als je deze hoeveelheid sterren geeft.
manic
Maak me niet druk (waarom zou ik?). Ik verbaas me alleen graag. In het door DTTOM voorgestelde genre zou ik deze film 5 sterren geven.
Agony
- 1985 berichten
heren heren... deze troep is geen enkele serieuze discussie waard...
heren heren... deze troep is geen enkele serieuze discussie waard...
Het gaat mijn niet om Costa , maar om het stem gedrag. laat ook maar zitten Agony je hebt gelijk.
as
Het was geen aanval op jou stinnie maar ik bedoelde het in het algemeen. Als het een aanval was dan zou het wel een beetje meer steken!
En wie maakt zich druk?,Wie ik?
En wie maakt zich druk?,Wie ik?
Beet het Nederlands elftal maar een keer zo van zich af
Aan komende week in Zevenaar Phone Booth (sneak met daar voor ruim een uur trailers van wat ons nog verwacht)
dttom
Ik ga alvast naar het corrigeer deze gegevens dingetjes met mijn muis, kijken of mijn Kutfilm wijziging er door heen komt
ik stem wat IK voel en niet wat anderen daarover zullen zeggen.
Ik hou niet zo van dat soort argumenten, ik voel het gewoon zo argumenten kan ik niet tegen, sorry
yosemite44
soms is het nou eenmaal moeilijk om uit te leggen waarom je een film goed vindt... soms "doet" een film gewoon wat of juist niet. wat dit betreft geef ik stinissen gedeeltelijk gelijk.
Goodfella
De enige reden die ik kan bedenken waarom ik deze film zou willen zien, is dat ik me nu eindelijk eens oprecht kan verdedigen mocht ik iemand tegenkomen die positief over deze film denkt. Maar nu ik dit hier zo lees, denk ik dat het er helemaal nooit meer van komt...
Enne, BoordAppel... Het is idd érg leuk om die proppers tegen te komen. Hehe, op een gegeven moment werden wij écht goed in het zieken van die lui
EmDee
idd heerlijk om te doen.
Net zo doen alsof je ze niet begrijpt en dan steeds de naam van een andere disco noemen.
De jarenlange consumptie van 1 fles Chardonnay per dag eist zijn tol...
T.O.
[Amelie is 100x (nee ik overdrijf niet) beter dan deze slechte *** film
Zoveel klagen en dan toch drie sterren geven?
BoordAppel
Haha
, dat hebben wij ook gedaan. T leukste vond ik toch wel een aggresieve kat nadoen, of na een paar seconden keihard gillend wegrennen. Heerlijk, die verbaasde proppergezichten.

'Costa!'-vervolg met Abbey Hoes en Katja Schuurman nu te zien op Pathé Thuis

Simon