• 9.380.672 stemmen

Gesproken taal: Engels en Turks

Releasedatum: 17 juni 2021

Plot Godzilla vs. Kong

"One will fall."

In een nieuwe wereld leven mensen en titanen samen. Maar er is een geheime organisatie die wil dat de titanen oorlog met elkaar voeren, een strijd die al het leven op aarde zou kunnen bedreigen. Ondertussen trekt een vreemde seismische activiteit op Skull Island de aandacht van zowel Godzilla als Kong. Een oorlog lijkt onafwendbaar.

avatar van The Oceanic Six

Goed nieuws voor fans van 'Godzilla vs. Kong': de franchise gaat door | FilmTotaal filmnieuws

Van mij hoeft het niet meer. Als je 4 van zulke films maakt en slechts 1 (Kong: Skull Island) scoort bij mij een dikke voldoende, dan laat het maar. Knap dat je dit soort waanzinnige films nog saai kunt maken zeg.

Maar als ze doorgaan, dan zouden ze eens moeten denken aan Pacific Rim erbij te betrekken. Een Jaeger vs Godzilla is misschien wel geinig.

Het kan toch niet al te moeilijk zijn om domme mensen te schrappen en gewoon knokkende monsters in beeld te brengen die steden slopen? Steden ja. Gevulde steden met mensen en verkeer, niet verlaten steden of natuurgebieden. Laat Godzilla eens Parijs, Londen of Rome slopen. Doe er eens wat creatiefs mee.

avatar van mrklm

mrklm

De sequel waar niemand op zat te wachten voldoet jammer genoeg aan de verwachtingen. Na 45 minuten heeft Godzilla een uitgelezen kans om Kong om zeep te helpen en tegen die tijd hoop je al dat hij jou uit je lijden verlost. Helaas blijkt Godzilla sportief te zijn en daardoor moet je nóg een uur kijken en luisteren naar benedenmaatse special effects, karakters uit de recyclebak en de meest verschrikkelijke dialogen. Kong beschermt de mensheid na een fist bump met een doofstom meisje. Natuurlijk! Alle clichés van het genre komen voorbij, evenals een grote hoeveelheid belachelijke wendingen. Joepie!

mrklm schreef:

Komt hij weer met zijn halve sterretje aan

avatar van MazterKuzuma

MazterKuzuma

De Trialer alleen al zegt mij al meer dan genoeg * deze film moet als de pest vermeden worden *

Echt te bizar voor woorden dat dit soort films tot op heden nog steeds gemaakt worden

Spuug lelijke gedrochten waarvan je de stank bijna kan ruiken

en verhaaltje dat geschreven lijkt tezijn door een kleuter aan coke ...................

avatar van Thomas83

Thomas83

Hoewel ik totaal geen behoefte heb aan die MonsterVerse-films vond ik de eerste twee lang zo slecht nog niet. Nou is deze nieuwe film wel enigszins een vooruitgang op de afschuwelijke derde film, maar veel zegt dat nou ook weer niet. De personages en dialogen zijn zo mogelijk nog zwakker in deze film. Misschien komt dat doordat men nu duidelijk de keuze heeft gemaakt om alles niet meer al te serieus te nemen, maar voor het eindresultaat maakt het amper uit. Je zit uiteindelijk toch naar de meest vreselijke typetjes te kijken.

Die complotdenker/podcaster was ook echt totaal niet grappig, en dat er in de film een doof inheems geadopteerd meisje zit dat een speciale band met Kong heeft is best schaamteloos. Een Japanner lijkt puur gecast om "Gojira" te kunnen zeggen, Maya is een rampzalig slecht personage dat alleen in de film zit omdat de actrice aantrekkelijk is, en de halfhartig uitgewerkte bad guy lijkt regelrecht uit een James Bond-film te komen. Millie Bobby Brown was geweldig in Stranger Things, maar in deze film bakt ze er weer niets van. Julian Dennison was alleen in Hunt for the Wilderpeople goed.

In elk geval spenderen we relatief weinig tijd met deze personages, waardoor de film uiteindelijk ook relatief kort is voor een monsterfilm, maar iedere minuut voelt er als een teveel eigenlijk, en er wordt nog altijd teveel tijd verspild aan oninteressante MonsterVerse lore. Daarnaast is een nadelige bijwerking dat de pacing heel raar voelt. Een fatsoenlijke opbouw is er amper. De actie is overigens nog best aardig (en in tegenstelling tot de vorige film een stuk beter te volgen), en in visueel opzicht is de film nog vrij sterk. Een tikkeltje kitsch vaak misschien, maar de overdaad aan neon is fraai, zeker tijdens het slotstuk in Hongkong. 1.0*.

avatar van stinissen

Geen empathie, Kong is te groot en ziet er niet uit, te bombastisch. De film lijkt meer op een videogame, slechte effects en het ergste geen emotie en drama. Met pijn en moeite een krappe vier dus 2*

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik ging zitten voor pulp en kreeg het ook. Stiekem hoopt ik op wat kleine kwalitatieve verrassingen hier en daar, maar dat mocht niet zo zijn.

Het verbaast me bij deze filmsaga elke keer weer dat ze miljoenen steken in CGI-experts die baanbrekende beelden uit hun computer persen, maar dat ze het script laten schrijven door een verveelde VMBO-er.

Natuurlijk ziet het er weer prima uit, en wonder boven wonder spelen de meeste actiescènes zich een keer bij daglicht af zodat het allemaal wat beter te volgen is. Maar daar houdt het al snel op.

Wat direct opvalt: de mensheid heeft niks geleerd van de eerdere delen en blijft Godzilla maar aanvallen met straaljagers. De futiele raketten zijn amper speldenprikken, maar voor de kijker is het wel leuk als Godzilla de straaljagers uit de lucht mept. "Mayday mayday, ik heb niks geleerd van de vorige films, mayday mayday going down."

Ook opvallend: de cast is wederom geheel vervangen. Alleen Kyle Chandler mag nog even opdraven voor een volledig betekenisloos rolletje en is daarmee een heel, heel smal bruggetje naar het vorige deel.

Het hele subplot met de klokkenluider, de dochter en haar sidekick dient als comic relief maar slaat elke plank mis. Bij afwezigheid van Ken Watanabe mag een andere willekeurige Japanner het stokje overnemen om "Gojira" te roepen. Dit lijkt een eis te zijn van Japanners om met hun debiele bronmateriaal een Hollywoodfilm te mogen maken: er moet een Japanner in zitten die Gojira zegt.

Ook superlogisch: een schrijver van een verguisd boek over een onbewezen theorie wordt ineens leider van een taskforce en mag 20 minuten later het bevel voeren over een complete vloot met met kruisers en vliegdekschepen. En als hij dan het buitengewoon risicovolle commando geeft om alle schepen stil te leggen, is er niemand die hem tegenspreekt. Even later komt hij op het idee dat er heel veel helikopters nodig zijn en prompt verschijnen er heel veel helikopters die allemaal toevallig klaar stonden. De film is niet realistisch, maar mag daarom nog wel geloofwaardig zijn. Maar bij de Monsterverse ben je dan roepende in de woestijn.

De Japanners lieten in hun vreselijke Gojira films, die om onbegrijpelijke redenen aldaar nog steeds een cultstatus hebben, mannen in schuimrubber pakken tegen elkaar vechten in steden waarbij flats waren gebouwd van koelkast dozen. Mensen zag je niet.

Godzilla vs Kong (en de voorgangers eveneens) borduren hier naadloos op voort door af en toe een shot te tonen van vluchtende mensen terwijl een gigantische monster voet een taxi verplettert, maar als de camera dan uitzoomt op de vechtende monsters, zijn mensen dan weer nergens te zien. Compleet lege steden.

Weliswaar krijgen we als kijker te horen dat de stad Hong Kong het signaal heeft gekregen om te evacueren, maar dat signaal komt pas als de bekende vinnen van Godzilla reeds in de haven door het water razen.

Hong Kong heeft zo'n 8 miljoen inwoners en die krijg je natuurlijk nooit op tijd in kelders of waar dan ook. Maar goed, voor de kijker zou het ook niet zo leuk zijn om bij iedere voetstap van Kong of Godzilla tientallen mensen verpletterd te zien worden.

Sowieso is de grens tussen 'goed' en 'slecht' in deze filmsaga buitengewoon vaag. Misschien expres, maar ik vermoed vooral uit onkunde. Godzilla wordt in deze film aanvankelijk nog beschouwd als good guy, ondanks dat hij in vorige films bij iedere zwiepert met zijn staart een brug vernielt waardoor tientallen auto's met gezinnen de diepte in flikkeren. En zijn konto wordt er in dit deel natuurlijk niet beter op. Een bodycount wordt nergens genoemd maar het zal in de honderduizenden lopen (alleen zo'n kruiser heeft al snel 1500 manschappen aan boord). Al met al niet echt goed voor mijn sympathie voor Godzilla: in vergelijking met Kong is het echt een superlelijke, oliedomme hagedis.

Kong daarentegen doet wat hij al in in de jaren 30 deed: heel veel heisa maken maar ondertussen alles over hebben voor een vrouw. In dit geval heeft hij een bijzondere connectie met een doofstom inheems meisje. is zij toevallig doofstom? Praat zij toevallig in gebarentaal? Nee natuurlijk niet. Het komt amper als een verrassing dat zij Kong gebarentaal kan leren. Hierdoor wordt Kong nog wat menselijker dan hij al was en staat Godzilla er helemaal achterlijk bij met zijn domme lelijke bek.

De film vliegt echter het meest uit de bocht bij het ontdekken van de 'holle aarde'. Alles wat daar te zien is, nemen de personages zonder enige verwondering tot zich. Eentje weet er nog net een "its beautiful here" uit te persen. Waar het licht vandaan komt lijkt niemand zich af te vragen, of wie die tempel gebouwd heeft, of waarom die tempel aan de zijkant typisch neogotische raampjes heeft, enzovoorts.

Ondanks dat de poster roept "one must fall" weet je van tevoren dat dit noch Kong, noch Godzilla zal zijn. Het is een soort Batman vs Superman: na anderhalf uur stoeien met elkaar, werken ze samen tegen een nog groter gevaar. Dit gevaar kwam van "Mechagodzilla", die ik kende van enkele debiele posters van Japanse films uit de jaren 60. Wel grappig dat ze die er dan in hebben geschreven.

Nee dikke kutfilm natuurlijk, precies wat je verwacht, 3 sterren.

P.S. na het zien van het vorige deel vroeg ik mij af hoe ze de relatief kleine Kong (volgens bronnen 30 meter groot) een match konden laten zijn voor de enorme Godzilla (naar wat ik heb gelezen is hij 150 meter hoog). De oplossing is simpel: maak Kong ook ineens 150 meter...

Captain Pervert

Al vaker gezegd, maar jij hebt echt veel schrijftalent. Heb je review weer met een grote lach zitten lezen.

Ik heb er jaren terug een taak van gemaakt ze allemaal te zien

En nee, ik zou het inderdaad niemand aanraden. 90 procent is echt pure meuk dat net zo treurig is geschreven als deze film maar eruit ziet of 2 schoolkinderen met monsterpoppen spelen.

Het origineel uit 1954 raad ik trouwens wel iedereen aan. Echt goed.

Dit irriteert mij dus mateloos bij deze hele Monsterverse reeks. Ik zou het heel verfrissend vinden om eens tientallen geplette mensen te zien. Het stoort echt dat 2 megamonsters vechten in wereldsteden die plots helemaal leeg zijn. Dan is het ook veel minder cool. Ik wil menselijke ellende zien, dat is veel toffer. Jammer dat ze dit soort films niet r-rated durven te maken. Ik kijk liever naar een film als Cloverfield waar ze wel een monster een stad kapot laten rammen inclusief vele doden.

Ook eens. En dat is jammer, want Godzilla is op zich ook een beschermer van de aarde, maar men probeert wel duidelijk de sympathie bij Kong te leggen. Behalve op het einde, dan mag Godzilla nog even de held spelen.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Meer dan vermakelijke film, sterk vervolg op de vorige Godzilla, nu met Kong. Er zat goeie vaart in, geen seconde verveeld. Lage score hier, van mij krijgt ie een mooie 8/10.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Hahaha deze moet je zien

Before you continue to YouTube

avatar van Alathir

Alathir

Wingard kan behoorlijk goede films maken, helaas is hij nu ingepalmd door Hollywood en houdt hij zich bezig met remakes van Aziatisch bronmateriaal. Zo stond ook I Saw The Devil op het programma maar of die film er gaat komen is dan weer een andere zaak. De vorige film Godzilla: KOTM heb ik al snel afgezet. Deze film is wel iets beter. Zeker de gevechten mogen er wel zijn. Maar het verdere verhaal van de Hollow Earth theorie en dan die complottheoristen was echt de logica zelf haha. Bekend is de cast niet maar dat deert in feite niet. Juist Alexander Skarsgaard en Kyle Chandler kende ik, maar veel voegen zij ook niet toe. In feite draait de hele film toch gewoon om Kong en Godzilla en Mechagodzilla.
Een teleurstelling toch wel. Wingard maakt normaal ook gebruik van synth muziek of andere coole elektronische muziek. Daar was hier eigenlijk ook niks van te merken.

avatar van Ste*

Ste*

• 2073 berichten

Tja, valt vrij weinig over te zeggen (nee, niet waar, er valt natuurlijk genoeg over te zeggen, kijk maar naar het vermakelijke epistel van Captain Pervert. Ik doe alleen de moeite niet voor een dergelijke film).

Je krijgt op zich wat je verwacht. Prima gemaakt, aardige battles, maar het verhaal kon me vanaf halverwege echt niet meer boeien. Te vergezocht en ridicuul allemaal.

avatar van N00dles

N00dles

Oef, zelfs een film waarbij alles draait om twee vechtende titanenbeesten weten ze het nog saai te maken. Of misschien wel omdat de menselijkheid en ziel er compleet uit weg is gelaten. In plaats daarvan hebben we wat cliché good guys en bad guys die het allemaal wat duiding mogen geven. Iets met Hollow Earth, een supercharged Thor wapen, Mecha-Zillas in Hongkong en weet ik het wat.

Hollow Earth (en hoe ze erheen reizen) is trouwens volslagen ridicuul. Er zijn geen autoriteiten die leiding geven. Geen wetenschappers die nauwkeurig monitoren. Geen voorbereidingen of tests met die HEAVs vehicles, geen zuurstofhelmen, geen protocollen? Astronautentraining tegen G-krachten? Nee joh, doe niet zo moeilijk. Gewoon riemen om en gaan met die banaan. Neem gelijk dat doofstomme kind mee, komt vast wel van pas. Want ja, iemand moet met Kong kunnen communiceren... Dat ie handigerwijs gebarentaal kan en HOME kan mompelen maakt hem nu een soort uit de kluiten gewassen, harige Super-ET.

Dan maar verstand op nul en kijken naar de battles. Ja sorry hoor, maar ik vind het gewoon zonde van al dat animatie/CG-talent dat dan in zo'n studio voor een hongerloontje overuren maakt om alles te maken, terwijl de schrijver in één avondje vlak voor de deadline nog even lui zijn verhaal in elkaar flanst.

Als de gevechten nu nog eens iets nieuws brachten, maar na de zoveelste neon-verlichte wolkenkrabber die instort heb je het ook wel gezien. Dat Hong Kong uiteindelijk van de wereldbodem is gevaagd, who cares. Zolang Kong nu maar lekker in Hollow Earth kan leven. Nemen de mensen die daar in de observatiepost werken nu elke dag de intercity naar hun werk of hoe gaat nu precie... oh daar rollen de credits al, laatmaar.

avatar van ZAP!

ZAP!

Kom hier geheel toevallig terecht, maar dit concept + Wingard klinkt winning!

avatar van aspers

aspers

Skull Island vond ik echt een fantastische film, en ook Godzilla uit 2014 wist mij te bekoren. Het was het ‘realistische’ rauwe sfeertje wat het voor mij de betere fantasy/actie film maakte.

Kijg of Monsters deed mij helemaal niets. De film ging voor mij ver over het randje. Het leek wel alsof er zonder enige goede reden zoveel mogelijk monsters in moesten komen om maar flink wat pubers naar de bios te lokken.

Toch had ik weer wat hoop bijeen geraapt voor deze film. Maar helaas. Dat kind van Stranger Things moet uitkijken dat ze niet arrogant overkomt, want dan is haar carrière zo klaar. Dan hebben we dat vriendje van haar met vet overdreven accent, die irriteert elke seconde dat hij praat.
Niet te vergeten hoe gemakkelijk ze een gebouw binnendringen en vervolgens aan de andere kant van de wereld zitten. En hierna ook weer rustig hun reis zonder al te veel problemen vervolgen. En dan heb ik het nog niet over een aap en hagedis op een vliegdekschip of het feit dat die aap qua verhoudingen met zijn omgeving aardig lijkt te schommelen of het hele holle bolle aarde gedoe.

Alles wat Skull Island en Godzilla zo goed maakte is in de papierversnipperaar gedaan. Vervolgens hebben volgens mij een paar stagiaires een verhaaltje laten schrijven. Zelf met verstand op nul is dit te belachelijk voor woorden. Ik ben er nu écht klaar mee.

Nee sorry, ik kon het met moeite uitkijken. Voor nu 2 sterren, maar het kan er zo maar eens 1 worden.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Leuk voor 1x. De gevechten tussen Kong en Godzila zijn goed en dat is ook de film. Dus wat dat betreft hebben ze dat goed gedaan. Maar al het andere is vrij vreselijk. Lastig, want de film doet wat het moet doen, maar de rest is een hele grote bijzaak. Het gedeelte met de holle aarde is het aller ergst. Ik kwam de opmerking hier al eerder tegen. De film gaat over het randje vanwege een teveel aan fantasy. Een grote hagedis van 120 meter tegen een super gorilla die niet heel veel kleiner is, is al voldoende fantasy. Kong is ongeveer 100 meter hoog.

Met het alpha gedrag van zowel Kong als Godzilla is overigens goed rekening gehouden. De rivaliteit tussen de twee is erg leuk om te zien. En het geeft Godzilla wat meer karakter i.p.v. alleen maar een grote hagedis te zijn die van alles platstampt. Al denk ik dat Godzilla redelijk intelligent is. Kong is sowieso wel een slim ventje. En Gorilla's scoren in het echt ook helemaal niet zo slecht met een IQ test. Het IQ van een gorilla ligt vaak tussen de 70 en 95. Onze Bonnie St. Claire scoorde in 2007 een IQ van, jawel, 52. Maar als ze nuchter was dan was het wel wat hoger denk ik. Maar bijvoorbeeld Tatjana Simic en Irene van der Laar scoren ook niet al te best. Leuk hè, al die vrouwen met zo'n laag IQ. Ik kan dus onze vriend Regilio Tuur er ook wel aan toevoegen, maar dat is gemeen. Uitgerekend een man met een bruine huidskleur. Zijn IQ is overigens 81. Bron: De hoogst en laagst scorende BN'ers bij de Nationale IQ Test - msn.com

De computereffecten zijn het (in het algemeen) net niet. Godzilla zie er overigens wel levensecht uit, maar Kong is het net niet. Misschien omdat Peter Jackson en de laatste Planet of the Apes films het gewoon veel beter doen. De Peter Jackson King Kong ziet er nu (15 jaar later) nog steeds verdomd goed uit. Maar Peter Jackson is gewoon heel slim met groot en klein overbrengen naar film. In The Lord of the Rings deed hij dat ook al erg goed met de Hobbits. In zijn King Kong is het Andy Serkis en deze meneer is een hele harde werker! Hoe ze het daar hebben gedaan lees je hier > KLiK.

En tot slot wel mijn complimenten voor de lengte van de film. Nog geen 2 uur en daardoor was het heel goed te doen!

3***

avatar van teigertje

teigertje

• 2079 stemmen

Voortreffelijke en verbluffend prachtige film weer afgeleverd.

Een van de aller beste in zijn soort.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

teigertje schreef:

Voortreffelijke en verbluffend prachtige film weer afgeleverd.

Een van de aller beste in zijn soort.

Met een stemgemiddelde van 4,47 over meer dan 1200 films ben je ook niet heel kritisch.

avatar van teigertje

teigertje

• 2079 stemmen

Iron Maiden schreef:

Wat jij vind heb ik geen enkele boodschap aan.

Met de beoordelingen van jou films, al helemaal een lachertje, dus hou jezelf een spiegel voor.

avatar van scorsese

Matige film waarin de twee monsters Godzilla en King Kong tegenover elkaar komen te staan. Wat mij betreft van hetzelfde niveau als de vorige delen binnen dit zogenaamde 'cinematic monsterverse'. De personages weten niet te boeien. Wel helpt het dat er twee verhaallijntjes zijn. De titanenstrijd waar de titel naar verwijst levert twee aardige scenes op, maar op een gegeven moment heb je het onophoudelijke CGI-geweld wel gezien.

avatar van Ray1976

Ray1976

Vandaag gezien in Pathe Eindhoven. Wat anderen er ook van vinden: Ik heb er van genoten & ga over anderhalve week ook van de film thuis genieten op 4K steelbook, wanneer deze uitkomt in de UK op 14 Juni aanstaande!

avatar van Jack Torrance

Jack Torrance

Vandaag dan eindelijk op het grote doek gezien, en ik moet zeggen, ik heb de gehele speelduur ervan genoten. Ja, het menselijke deel is niet altijd even sterk en zou ik vooral ook niet te serieus nemen. Daarintegen krijg je een hoop CGI-vermaak van het hoogste niveau.

De battles zijn visueel enorm geslaagd en zeker als Godzilla fan heb ik met plezier zitten smullen. De hele Hollow earth voelt wat overbodig, maar was net niet te lang om afgedwaald te raken. Ook zit de film vol met unieke en creatieve cameramovements die ik zelf erg kon waarderen.

Ultiem popcornvermaak!

avatar van Sanderkeuh

Sanderkeuh

Voor de Belgen onder ons die zoals ik aan het wachten waren op een bioscooprelease… ik kreeg vandaag deze mail van Kinepolis:

De filmdistributeur heeft helaas beslist om deze film niet in onze bioscopen te vertonen.

Met vriendelijke groeten,

Het Kinepolis team

Zonde, dit soort films zijn gemaakt om op een zo groot mogelijk scherm te zien..

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Iemand (zoals kappeuter) een idee of deze bij Vue nog gaat draaien? Staat wel als Coming Soon op de site maar is niet ingepland komende week. Wil deze wel op grote doek zien, en als ik dan toch een pasje heb dan gebruik ik graag die.

mjk87

Te zien vanaf a.s. donderdag in 83 bioscopen

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Goed te doen hoor. Paar lekkere meppen over en weer en ondertussen hebben ze ook nog hun eigen privéproblemen, die aap en die stegosaurus (of wat het ook is).

Jammer dat er wat serieuze verhaallijnen doorheen lopen, met als dieptepunt dat doofstomme meisje, maar de film moet wel lang genoeg duren om vertoond te worden natuurlijk. Dus het is begrijpelijk dat het allemaal onnodig gerekt wordt, ook met een holle aarde en weet ik wat.

Maar waar het om gaat, die twee beesten die elkaar flink voor de bakkes slaan, dat is gewoon tof.

avatar van Shinobi

Shinobi

"I'm not used to this. I'm used to pirating movies online."

Het is altijd wel leuk om dergelijke films op het witte doek te zien, maar dan moeten ze al dat geneuzel wel achterwege laten.

'King of the Monsters' hintte al naar een clash tussen Godzilla en Kong. Dit vervolg laat dan eindelijk hun titanenstrijd zien. Verder is er nog iets met een doofstom meisje, een klokkenluider en een soort van krachtbron diep in de aarde om iets uit de mechanische hoed te toveren.

Na de zoveelste film zouden de makers onderhand wel moeten weten dat al het menselijk drama totaal niet boeit. Toch verzinnen ze er de meest stupide verhaallijnen omheen om de speelduur onnodig te rekken. Wel moet gezegd worden dat ik het gebeuren rondom het personage van Brian Tyree Henry best lachen vond, ondanks dat het nergens op slaat; een medewerker die 240+ podcasts heeft gemaakt over zijn bedrijf en nog steeds niet is ontdekt...

De uiteindelijke confrontatie tussen Godzilla en Kong is zeker de moeite waard. Het levert aardige actie op die naar meer smaakt. Met name in Hong Kong gaat het lekker los, terwijl ze baden in neon. Het is alleen jammer dat je als kijker steeds uit de actie wordt gehaald door allerlei intermezzo's. Overigens speelt Kyle Chandler voor spek en bonen mee.

Al met al is 'Godzilla vs. Kong' best oké voor wat het is, echter had ik graag meer actie gezien in plaats van dat nietszeggende drama.

Kleine 2,5 sterren.

avatar van Bastian-vG

Bastian-vG

Pff man man. Eén van de slechtste films die ik ooit gezien heb... worden films tegenwoordig echt alleen meer gemaakt voor het groter publiek? Flinterdun verhaaltje en oneindig veel oneliners

avatar van woeler82

woeler82

Deze film viel een beetje tegen, het was wel het kijken waard maar de film was niet goed genoeg om hem

straks op Blue Ray of Dvd te kopen.

De gevechten leken net als ze net van de japanse studio komen , voelt een beetje nep aan

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, vond hem wel vermakelijk, maar kan natuurlijk lang niet tippen aan Godzilla van 1998, dat was pas een spectaculaire film, ook Kong skull Island vond ik beter.

Deze film begint eigenlijk al direct dat je Kong ziet en niet veel later Godzilla zelf, geen introductie van de acteurs / personages eigenlijk, wel vreemd, je ziet de hele film deze 2 tegen elkaar opnemen, veel special effects en actie, beetje richting de SF. kant op ook.

Dat wil niet zeggen dat deze zo slecht is, maar ik vond hem iets te overdreven en teveel monster gevechten.

Al met al geen moment verveeld, maar op een gegeven moment heb je deze film wel gezien na de zoveelste gevecht tussen deze 2 monsters.