• 9.381.101 stemmen

Geregisseerd door: Mike P. Nelson

Met onder meer: Charlotte Vega, Matthew Modine en Emma Dumont

Releasedatum: 15 juli 2021

Plot Wrong Turn

"This land is their land."

Een cross country-wandelexpeditie brengt een groep vrienden in het gebied van een in zichzelf gekeerde samenleving. Al snel ontdekken de wandelaars dat er andere regels gelden in dit gebied. De plaatselijke bevolking leeft al honderden jaren in de bergen en heeft het niet zo op met vreemdelingen.

Jennifer Shaw

Darius Clemons

John Venable

Milla D'Angelo

Adam Lucas

Nate Roades

avatar van The Brain

The Brain

Wat geloofwaardigheid zakt hier je broek vanaf. De originele "Wrong Turn" bleek een onverwachte hit te zijn gezien het grote aantal vervolgen. De nadruk lag daar, zoals het bij goede horror hoort, op het zo origineel mogelijk om zeep helpen van de karakters. Die ingrediënten zitten ook wel in deze reboot, maar het werkt allemaal net wat minder. Een heel dorp weet dat het niet pluis is in de bossen, om de haverklap verdwijnen er jongeren toch doet niemand er iets aan. De sekte leider ziet er ook veel te geciviliseerd uit met zijn perfecte kapsel daar gaat al veel mis.

In de basis is dit best een aardige film maar hoogdravend wordt het nergens, teveel van van alles en te weinig waar horror om draait: spanning.

avatar van het lallende kadaver

het lallende kadaver

GRRRRRRRRRRRR GRRRR GR boeoeoehoewoeoewoe grr

avatar van BelScharged

BelScharged

Leuk filmpje naar recept van de vele oude Wrong Turn's, maar dit keer met een pakkende en sterke afloop, waardoor ik de film toch bleef kijken.

Het horror gevoel heb ik bij geen enkele wrong turn ervaren, tenzij je Apocalypto ook horror vind

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Tja wat moet ik hiervan zeggen? Na alle delen gezien te hebben, heb ik net dit (laatste) deel bekeken.

Moet zeggen dat dit deel eigenlijk weinig meer te maken heeft met de Wrong Turn titels, het 1e gedeelte nog wel en was ook wel goed en spannend, het 2e deel van deze film als je ziet wie deze mensen zijn word hij wel minder en het laatste stuk was nog wel aardig gedaan, maar nergens zag ik echt goede of originele kills.

Ook het gore was nergens te bekennen want de camera draaide weg wat normaal nooit gebeurd in de Wrong turn reeks, dus ietwat vreemde film vond ik het.

Helemaal slecht was hij ook weer niet, maar de sfeer, gore & kills en de kannibalen waren hier wel verdwenen helaas.

Nog wat wat twists in de film en wat extra toevoegingen, maar helaas redde het niet meer.

Na alle delen weer eens gezien te hebben is dit mijn ranking:

1. Wrong Turn 1

6. Wrong Turn 4

7. Wrong Turn 2021

avatar van Phantasy

Phantasy

Geen verkeerde horror film. Vooral de eerste helft vond ik erg sterk, waarbij het mysterieuze aspect erg aanwezig was. Na pakweg het midden vond ik de film best wel inzakken en werd het meer een thriller dan horror. De vorige delen heb ik niet gezien, dus ik kan dit deel daar niet mee vergelijken. Charlotte Vega als in de rol van 'Jennifer Shaw' speelde best goed. Een paar plottwisten brachten nog wat variatie in de film. Al met al wel een prima horror film.

3.5/5

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1955 berichten

Eigenlijk een overbodige remake. Deze keer geen vieze, gore, verminkte inteelt mensen, maar een groep mensen die al heel lang in harmonie samenleven. De leider van de groep is alles behalve eng. Zelfs een knappe verzorgde bebaarde man.

Daar gaat het mis. Het is allemaal niet eng, maar meer vervelend en akelig op een negatieve manier.

De spelers zijn stuk voor stuk irritant en hebben/krijgen geen diepgang, waardoor je hoopt dat iedereen snel een kopje kleiner worden gemaakt. Alleen hoofdrolspeelster Charlotte Vega is prima om naar te kijken.

Wat de film ook vervelend maakt, is dat de 'kills' niet goed in beeld komen. De camera draait steeds weg of we krijgen een ander shot te zien tijdens de 'daad'.

Leuk om één keer gezien te hebben en te kunnen vergelijken, maar Wrong Turn 1, 2 & 3 zijn echt beter.