• 9.378.090 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Vanessa Hudgens

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 23 januari 2020

Plot Bad Boys for Life

"Ride together. Die together."

Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn nog steeds werkzaam bij de politie van Miami. Terwijl Marcus al denkt aan pensioen, om eindelijk van zijn gezin en nieuwe kleinkind te genieten, is zijn partner Mike van plan tot zijn honderdste achter de boeven aan te zitten. Ongewild moeten ze allebei in actie komen als een gewelddadige seriemoordenaar Mike boven aan zijn dodenlijst zet. Ze krijgen hulp van een nieuw opgerichte politie-eenheid vol jonge honden, die zich bedienen van de modernste technische snufjes.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Trailer ziet er erg goed uit .

Ik gun het de regisseurs van harte , !

BAD BOYS FOR LIFE - Official Trailer - YouTube

Uier schreef:

Hoop het niet, Patser is verschrikkelijk.

Och nee hè. Niet die gasten.

Ik weet niet of ik dat na het vreselijke Black (2015) nog een keer aan kan. Dat is wel echt een domper, van Carnahan naar deze dodo's.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

john mcclane 2 schreef:

Trailer ziet er erg goed uit .

Ik gun het de regisseurs van harte , !

BAD BOYS FOR LIFE - Official Trailer - YouTube

Inderdaad een gave trailer! Ik vind het ook tof om de kleurenschema's en visuele foefjes terug te zien uit hun eerdere werk. Ik was een beetje huiverig dat nu juist dit aspect uitgevlakt zou worden bij duurder studiowerk. Helemaal zin in.

avatar van A.S.E.

A.S.E.

dodo's

avatar van extremezz

extremezz

Och nee hè. Niet die gasten.

Bwa als de film goed is,patser was ook wel leuk en het kan nog slechter ,bv een hollandse regisseur…..

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

A.S.E. schreef:

dodo's

Hoe is dit project op jullie pad gekomen?

avatar van The Oceanic Six

Ben nog niet onder de indruk. Smith is gelukkig wel weer cool. Lawrence is 20 kilo te dik.

Maar we gaan het zien, ga het uiteraard bekijken.

John Milton

ik stel de reactie op prijs.

Vergeef me de woordkeuze. Black viel bij mij niet goed, zoals mijn recensie aangeeft. Maar op het dodo's kom ik met alle plezier op terug als BB3 fijn blijkt, al neemt dat natuurlijk de bezwaren die ik bij die film had niet weg.

Then again, ik heb wel meer bezwaren; dat hoeft genieten van een toffe film niet in de weg te staan.

En ja, ik ga hem zeker zien, ik ben uiteraard benieuwd.

avatar van Apster

Apster

Fat Boys for Life is een betere titel. Die dikke kop van Lawrence kan echt niet.

Apster schreef:

Ik dacht even dat hij het fat suit uit Big Momma's House 3 was vergeten uit te trekken ...

Donkerwoud schreef:

Dit is niet mijn soort film. Maar het camerawerk ziet er in ieder geval al veel beter uit dan die rommelige troep van Michael Bay.

avatar van A.S.E.

A.S.E.

John Milton schreef:

ik stel de reactie op prijs.

En ja, ik ga hem zeker zien, ik ben uiteraard benieuwd.

Vond het woord dodo's gewoon grappig, had ik nog niet gehoord over ons. In ieder geval apprecieer ik de kritiek die onze films krijgen, dat is nu eenmaal deel van het vak en dat maakt films maken net zo boeiend. Ik kan mijn eigen werk zelfs niet bekijken want ik zie en ken alle mogelijk fouten die ik toen gemaakt heb. Deze film zal ongetwijfeld neergesabeld worden bij zijn release, zoals de twee vorige Bad Boys. Maar we doen ons best en we blijven leren en hopen dat we ooit betere films maken.

avatar van de grunt

de grunt

Hoezo mogen zij dit doen.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Trailer is erg leuk, een van mn favoriete aktiekomedies. Kijk er al naar uit.

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1986 stemmen

Apster schreef:

avatar van The Oceanic Six

BAD BOYS FOR LIFE - Official Trailer #2 (HD) - YouTube

Ziet er best leuk uit, maar ik kan niet wennen aan deze vadsige Lawrence. Smith is wel een baas, maar Lawrence had gewoon een half jaar Spartaans de sportschool in gemoeten voordat hij hieraan mee ging doen.

avatar van rep_robert

Amen. Zit hier niet echt op te wachten

John Milton

Ben ik als bijna veertiger wel de doelgroep, vraag ik me af?

Ik was 15/16 toen Bad Boys uitkwam. Loved it back then. Ik denk dat het een van de eerste films was die ik kocht (op koopvideo, jaja) en die ik minstens 5 keer zag, maar misschien ook wel 8 keer; de Bologna dialoog staat me nog zo helder voor de geest.

Toch word ik ook van trailer 2 niet warm. Anderen schijnbaar wel, maar ik had eerder een cringe bij deze versie van het zogenaamde Hero Shot. Is die 15 jarige John Milton dan een ouwe zeur geworden, of is dit stiekem vooral op de nieuwe generatie gericht? Mijn smaak is inderdaad wél veranderd, ik kijk alleen nog big budget actie als er iets inzit dat me aantrekt en ik durf niet te zeggen hoeveel ik zou genieten als ik BB 1 nu zou herkijken (én hoeveel dat zou zijn als ik hem nu voor het eerst zag). Maar toch oogt dit niet heel anders dan het origineel, alleen minder en ik zie niet direct iets nieuws.

A.S.E. schreef:

Die kans op de reviews zit er inderdaad in.

Maar aan de hand van van de trailer (losstaand van van mijn gebrek aan kolkende nostalgie) kan ik niet zeggen dat de film er niet goed uitziet; het oogt zeer gelikt. Los daarvan geef ik uiteraard alsnog mijn eerlijke mening wanneer het zover is, maar ik hoop dat jullie niet anders verwachten. Vergeleken met de big dollars die de film wellicht gaat binnenhalen is ons gezanik niet zo heel belangrijk.

Overigens vind ik het heel moeilijk in te schatten wat deze film op financieel vlak gaat doen, adhv de trailer. Met een dosis marketing verwacht ik geen slechte box office en gaat het Hollywood avontuur voor jullie gewoon verder. En dan vertelt John Milton rond 2030 op verjaardagen dat hij ooit Adil El Arbi en Bilall Fallah voor een paar Dodo's uitmaakte, en dat ze er nog om konden lachen ook...

avatar van Q Jones

Q Jones

Ik vind de nieuwe trailer er gaaf uit zien. En waar slaat dat commentaar op Lawrence gewicht op laat die man

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Nice dat Arbi en Fallah dit mochten maken, ik zag er al iets over bij DWDD. Ik vond Black een sterke film en deze trailer ziet er ook goed uit. Leuk! Ik gun onze nederburen het beste .

avatar van Terminator05

Terminator05

Ik denk dat deze zwaar gaat tegenvallen, maar toch ga ik hem kijken. Eerst the whistlers en dan deze ... ik hoop dat ik tijd heb deze week

avatar van Batman2001

Batman2001

Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben meer dan hun best gedaan!!

Deze film heeft me echt verrast, had wel verwacht dat het goed ging zijn, maar zo goed had ik niet verwacht!

Als Belg ben ik enorm trots op die twee TOP Regisseurs!!

Een explosieve komische film, echt ZALIG!!!

Avondje ontspanning

avatar van mrwhite

mrwhite

Goeie start blijkbaar!!

'Bad Boys for Life' Review | Hollywood Reporter - hollywoodreporter.com

"The [...] remarkable surprise is that this new installment directed by two virtually unknown Belgians, Adil El Arbi and Bilall Fallah, is decisively the best of the trio; it actually has a heart, or what passes for one in a gigantic, slam-bang industrial enterprise like this. Michael Bay is not missed."

avatar van gotti

Quentin schreef:

'Bad Boys for Life' Review | Hollywood Reporter - hollywoodreporter.com

Potverdomme zin in.

avatar van DiDa

DiDa

Film wordt goed ontvangen!