Genre: Actie / Fantasy
Releasedatum: 24 april 2019
Bekijk via Disney+
Plot Avengers: Endgame
"Avenge the fallen."
Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Avengers: Endgame (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
- Kijk op meJane
Tony Stark / Iron Man
Steve Rogers / Captain America
Bruce Banner / Hulk
Thor Odinson
Natasha Romanoff / Black Widow
Clint Barton / Hawkeye
James Rhodes / War Machine
Scott Lang / Ant-Man
Stephen Strange / Doctor Strange
T'Challa / Black Panther
Vijf mogelijke titels vervolg 'Avengers: Infinity War' | Filmtotaal filmnieuws
Eigenlijk lijkt het me wel zeker dat Red Skull terug zal keren. Voor diegene die goed op hebben gelet bij Captain America: First Avenger, hij ging niet dood maar werd door de Tessarract getransporteerd. Sindsdien hebben we niet te horen gekregen wat er van hem is geworden. Daarom lijkt me Avengers: Secret Wars het meest voor de hand liggend, omdat ze de spanning natuurlijk nog hoger op willen bouwen. Spectaculair wordt het sowieso, daar valt geen discussie meer over te voeren. Alleen met Abomination weet ik me verder geen raad, dat personage zit te ver in het MCU verleden.
Wat zou volgens Moviemeter de best passende titel zijn.
ViggøJøhnny
Eerste synopsis 'Avengers 4' heeft het over grote offers | Filmtotaal filmnieuws
Zullen nog wel vele artikelen volgen denk ik. Kan in ieder geval niet wachten tot de volgende film!
Is dit de titel van 'Avengers 4'? | Filmtotaal filmnieuws
'Avengers: Infinity Gauntlet' gaat hij mogelijk heten.
'Avengers 4' wordt zelfs nog schokkender | Filmtotaal filmnieuws
Dit wordt de grootste film in de geschiedenis van superheldenfilms.
'Avengers 4' wordt zelfs nog schokkender | Filmtotaal filmnieuws
Dit wordt de grootste film in de geschiedenis van superheldenfilms.
Ik vind dit altijd van die commerciële lulpraatjes. Ja, de volgende film wordt nog veel schokkender. En de film daarna gaat daar weer overheen hoor. En de film die in 2031 verschijnt wordt helemaal ultiem.
Heeft Marvel niet nodig, de massa komt toch wel kijken.
synec
Als ze echt willen schokkeren, moet iedereen die in Infinity War is ‘opgelost tot stof’ ook echt dood blijven. Dus ook Black Panther en Spider-Man. Maar aangezien ze sequels willen maken, zal dat wel niet het geval zijn. Ze zullen wel met een soort ‘tijdreis/reset knop’ -plot afkomen. Wat erg flauw zou zijn imo, en de impact van Infinity War daarmee ook helemaal vernietigd.
Avengers 4 Title Leak - CineEurope - Leaked Footage - Fallen Heroes - YouTube
Waarschijnlijk wordt het dus Avengers: Fallen Heroes

Psycho-M
Russo Bros Twitter: "Look hard..." : marvelstudios - reddit.com
Tja wat is dit?
Gewoon aan het trollen of is er toch meer te zien?
kleintje 2
Als je de objecten naast de persoon in het midden goed bekijkt lijken ze op twee A's. Waarschijnlijk is dat een hint naar de nieuwe titel. Misschien hebben ze Avengers 4 de naam "Avengers Assemble" gegeven.
Psycho-M
Dat heb ik meer gelezen inderdaad.
kleintje 2
Dat heb ik meer gelezen inderdaad.Maar aangezien de eerste Avengers film in de UK al is uitgebracht met deze titel lijkt me dat heel sterk
Toch blijft zoiets altijd een mogelijkheid. Met deze film houd ik alle mogelijkheden open. Er wordt gewoon weinig vrijgegeven.
The_Shadowless_Man
De titel titel wordt waarschijnlijk Avengers: Annihilation
De titel titel wordt waarschijnlijk Avengers: Annihilation
Dat hoeft niet hoor. Er zijn al een stuk of 6-7 titels voorbij gekomen. Het is alleen de meest voor de hand liggende optie voor nu.
Netjes gedaan. Een trailer die iedereen wil zien zonder dat je iets van het verhaal toont. Ook tonen ze geen dode Avengers, dus het blijft de vraag hoe het verder gaat. De hype zal weer groot worden.
John Milton
24 april release, kappeuter, of is dat nog niet officieel?
24 april release, kappeuter, of is dat nog niet officieel?
Ja klopt, bij deze ingevoerd.
finalman
Blij dat je het zegt en dat ik niet de enige ben die er zo over denkt!
IH88
Grootste vraagteken is natuurlijk Scarlett Johansson's kapsel. Vier verschillende haarstijlen in één film/trailer. Time travel? Ze hebben zich in ieder geval zitten vervelen, want Cap's baard is ook weg.
kleintje 2
Ja, ik zag hem net, totally hyped!
Ben ook zeer hyped, maar had wel meer verwacht vvan de poster. Hij is wel mooi, maar vond die van Infinity War overtuigender.
Zwolle84
Ik denk dat ze zoiets hadden van: "Iedereen gaat dood, snel nog even naar de kapper nu het nog kan."

Avengers: Doomsday

Avengers: Age of Ultron
2015

The Avengers
2012

'Avengers: Doomsday' en 'Secret Wars' zijn uitgesteld: opvallende zet die MCU en bioscoopschema flink opschudt

De tien best beoordeelde films van de jarige Chris Evans (43) buiten Marvel om

Marvel bevestigt dat ze geen plannen hebben om Robert Downey Jr terug te laten keren als Iron Man in MCU

De tien best beoordeelde films met de vandaag jarige Benedict Cumberbatch (46)

Memory of the Camps
Documentaire, 2014