• 9.219.242 stemmen

Met onder meer: Taylor Russell, Logan Miller en Jay Ellis

Releasedatum: 28 februari 2019

Plot Escape Room

"Find the clues or die"

Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Ze bevinden zich vervolgens in omstandigheden waar ze zelf geen invloed op hebben. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen.

Ben Miller

Charlie - Jason's Assistant

Gary - Ben's Boss

avatar van Filmreiziger

Filmreiziger

Prima thriller (geen horror). De cast speelt okay. In het begin is er sprake van overacting (vooral door Russell), maar dat verdwijnt en stoort niet meer. Verwacht geen mooie vloeiende karakterontwikkelingen of zo. Het is allemaal wat van dikhout zaagt men planken. Maar toch vond ik het een leuke film om te zien. De kamers waren origineel vormgegeven en het verhaal zat goed in elkaar. Ongeloofwaardig? Zeker, maar ik heb een paar dagen geleden Star Wars gekeken.... dus tja.... Ik vond de film voldoende goed om ook benieuwd te zijn naar het vervolg. Geen hoogstaande cinema, geen briljante dialogen maar een deugdelijke thriller als je daarvoor in de stemming bent. 3 sterren.

avatar van JollyMira

JollyMira

Hele goede thriller.Je moet veel fantasie hebben om dit allemaal te verzinnen en dan ook nog een deel 2 maken,die ik nu zit te kijken.

Ik zal niet teveel vertellen.Kijk zelf maar

avatar van shrink

shrink

• 2092 berichten

Heerlijke film. Zelfde concept is al vaker gedaan, maar de makers hebben er een gave film van gemaakt met mooie beelden en goede spanning. Het is uiteraard geen horror.

avatar van Fann

Fann

Stond een tijdje op mijn kijklijst en was veel promotie voor toen het uitkwam.

Tot deze film heb ik meerdere films gekeken genaamd Escape Room en ik vond ze allemaal slappe hap en yeah sure. Deze komt in hetzelfde rijtje helaas. Wat een draak van een film.

Gisteravond op RTL 7 en na het eerste kwartier wat al bezig was ingehaakt, waarbij ze dus net in de 1e kamer waren geplaatst. Kamers waren gaaf gemaakt en daarom geef ik de film 1 ster. Maar alles wat erbij kwam kijken in al die kamers dacht ik echt, geloof je het zelf? Ook dat er mensen de doodgingen om de raarste redenen en dat Zoey uiteindelijk toch nog leefde vond ik zo suf. Dan uiteindelijk ook nog de helden van de film aan het einde met de jongen die het minste slagingskans had van allemaal vond ik ook echt slappe hap. In het echt zou het nooit zo zijn maargoed, het is een film. Na de film kwam er reclame dat er nog een deel van deze film is?! en die vanavond word uitgezonden, dat vond ik 1 grote grap. Hoe gewoon, als deze al slecht was wil ik niet weten wat voor slap aftreksel project dat moet zijn.

Vanmorgen nog even het eerste kwartier van de film gekeken maar dat maakt de rating niet beter helaas.

Heeft er iemand WEL een goeie Escape film die hij/zij aanraadt? Want ik wil er graag 1 zien van goeie kwaliteit.

1 van mijn laagst gerate films ooit op mijn naam hier maar een 1 ster van mij!

avatar van annabelle 1973

annabelle 1973