• 9.383.872 stemmen

Met onder meer: Matthew McConaughey, Snoop Dogg en Isla Fisher

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 28 maart 2019

Plot The Beach Bum

"You gotta go low to get high."

Een rebellerende stoner, Moondog genaamd, leeft zijn leven volgens zijn eigen regels. Moondog was ooit een succesvolle, gerespecteerde dichter, maar door de jaren heen is hij veranderd in een gebroken man die een doelloos bestaan leidt. Dat verandert wanneer zijn rijke vrouw overlijdt en hij de erfenis lijkt mis te lopen, waardoor hij gedwongen wordt zijn vroegere werk alsnog uit te brengen.

John Milton

Ingebouwd midden in de rij van zaal 4 van LHC Utrecht, terwijl je er met enig fatsoen niet uit kan. Dit was echt wel afzien.

Deze film zorgt voor een nieuwe zaal 4 policy, dit nooit meer. Voortaan uiterst rechts voorsorteren bij films waar het beide kanten op kan.

Zelfs visueel niet onder de indruk. Eigenlijk op geen enkel vlak, auw. Echt vervelend.

Doe mij dan maar Jarmusch' Paterson, als ik een moderne dichter moet kiezen. Dit kon me echt gestolen worden. Zero compasion.

John Milton

Not lagere waardering dan ik, tbouwh

Jammer dat je niks geschreven hebt toen, dan had je mij misschien kunnen redden van deze ervaring.

John Milton

je kunt zelfkastijding ook te ver doortrekken, McSavah

Maar: ik beloof dat ik Gummo (1997) iig nog zal kijken!

John Milton

Zit ik met mijn 1,5* tussen Tbouwh en IH88 in. Prima gezelschap.

Edit: en De Grunt uiteraard