Genre: Actie / Thriller
Alternatieve titels: Escape Plan 3: The Extractors / Escape Plan 3: Devil's Station
Geregisseerd door: John Herzfeld
Met onder meer: Sylvester Stallone, Dave Bautista en Jaime King
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Escape Plan: The Extractors
"This time it’s personal"
De dochter van een machtige zakenman uit Hongkong raakt vermist in wat lijkt op een routine losgeldaffaire. Als Ray Breslin en zijn team verder onderzoek plegen, ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil's Station.
- IMDb (4,4 / 19048)
Jules
Daya
Wu Zhang
Alexander1900
Ik verwacht er niet veel van. Waarschijnlijk nog minder dan deel 2. Deel 2 is helemaal niks en zeker in vergelijking met deel 1.
DiDa
Tja deel 2 en 3 zijn DTV denk ik nietwaar?
Klopt inderdaad!
The_Maxx
Waarom heet hij hier Devil's Station terwijl hij op internet staat als The Extractors??
Waarom verlaagt een op zich zo'n grote acteur als Stallone zich tot dit niveau? Hij heeft nog steeds de status dat zijn films in de bioscoop kunnen worden gedraaid.
DiDa
Devil' Station was de werktitel. De studio heeft ervoor gekozen om de titel te veranderen in The Extractors...
The_Maxx
Ik vond het geen slechte film.
Misschien niet bioscoop waardig, maar heb wel slechtere films gezien met een gevangenis thema.
Bram0108
Inderdaad jammer. Zelfde als bij De Niro en Al Pacino (al lijkt dat nu te veranderen). Ik had liever een paar goede films gezien. Stallone mag wat mij betreft wel een waardig afscheid ik Creed vervolg krijgen bijvoorbeeld!
Alexander1900
De trailer oogt 'cheap' en lijkt iets beter dan het slechte deel 2.
DreamTech
Nou deze is weer goed hoor, lekkere actie goeie acteurs en Stallone zelf doet weer lekker mee ( ik denk als opwarmertje voor Rambo V ) stukken beter als Hades ( deel 2) ! ( die ene chinees Shen kan zo voor Michael Jackson door)
Prima vermaakt niet verwacht ik moet zelfs een beetje denken aan The Expendables !
Left4Dead
Slappe meuk met wat vechtpartijtjes erin die niet memorabel te noemen zijn.
Gemeen kijkende Aziaten, flapdrol en topacteur (ahum) 50 cent met zijn prodent-smile en een slap verhaal dat weer eens over een ontvoering van een kind van een rijke magnaat gaat. Hoe zo origineel.
Het is allemaal maar zeer middelmatig, niet boeiend of ergens sterk in te noemen. Het persoonlijke tintje deed mij ook al niets, het script is kabbelend en je weet al binnen de minuut hoe en wat. Ach voor de knokfilm liefhebber en voor het Nederlands tintje in de vorm van De Groot.
Het derde deel is voor mij wederom geen succes, het eerste deel was nog aardig. De personages deden mij niets, het deed me menigmaal traag aan door het zeer beperkt stukje verhaal.
2**, Had er moeite mee om er doorheen te kunnen komen.
Master Blaster
Gelukkig beter dan deel 2
Stallone heeft ook een redelijke rol.
Kijkt aardig weg maar geen hoogvlieger
max cady
Deel 2 overgeslagen vanwege de beroerde recensies en dus deze maar een kans gegeven maar ik heb hem toch echt met moeite afgekeken. Wat een bagger zeg.
AniSter
Knap dat ze er iedere keer weer opnieuw wat van proberen te maken. En wat een ruige jongens allemaal. Stallone blijft een lelijkerd. Toch nog 2 sterretjes voor zijn slotgevecht...
filmkul
Net als het tweede deel een vrij slechte film. Het verhaal is verre van origineel. De uitwerking is ook al niet al te best. De film heeft een lange aanloop nodig zonder enig voelbare spanning. Je weet al precies waar het naar toe gaat. En inderdaad een kwartier voor het einde komen de voorspelbare knokpartijtjes. Die zijn niet slecht maar hebben we al zo vaak gezien. Het enige pluspunt van de film is de duur. Exclusief de aftiteling nog geen 80 minuten. Overslaan! 1.5/2.0
DiDa
Echt stukken beter dan het belabberde 2e deel. Het verhaal stelt natuurlijk weer weinig voor, maar dit is gewoon weer een lekkere old school actie film. Stallone heeft een grotere rol dan in het 2e deel en probeert er zichtbaar weer wat van te maken. Ook de overige cast leden krijgen allemaal genoeg te doen of beter gezegd hun moment of shine. De bad guys zijn ook prima! Prima actie film
schumacher
De 1ste escape plan vond ik echt de top, Arnold en Sly = magic.
De 2de was een slappe hap, allemaal middelmaat gedoe.
En deze 3de hier doet het wel iets beter dan de 2de dat wel maar kan ook totaal niet in de buurt komen van de 1ste.
Al bij al een vermakelijk filmpje met een paar leuke aktie scenes.
Voor Stallone kan ik alleen maar respect hebben, wat een kerel dat het toch is, die leeft toch echt voor zijne job terwijl ik zoiets heb man, je bent over de 70, geniet nog wat vh leven, het kan snel gedaan zijn maar voor die man is dat genieten anders doe je er ook niet mee verder om films te maken en zelf te blijven meespelen.
Men zegt dan wel ach stop ermee , te oud, maar ik zou het toch wat missen mochten we hem nimmer te zien krijgen.
Timaja
Net als 2 wellicht gemaakt voor de chinese markt.
Toch benieuwd en ga hem alsnog kijken aangezien mijn neef Rob de Groot (stuntman en vaste stunt double van Bautista) een rol heeft.
Brabants
Escape Plan 3 is zo'n typische film van een vervolg deel binnen een reeks waarbij alle inspiratie lijkt te zijn verdwenen. Zo'n film waarbij je gaat denken waarom mensen hier überhaupt geld en tijd insteken. De films is knap geschoten daarop zeker geen kritiek maar het verhaal is zo saai dat het een zware bevalling was.
Guardian2010
Erg slappe film. 3 personen gaan even op reis en alle 3 zijn ze gelijk even de beste.... zucht.
Grindhouse62
- 2065 berichten
Voor mij is het met dit 3e deel wel klaar. Heb mij niet verveelt met deze prent, maar gaf mij ook de gelegeheid om tussendoor even op de laptop iets te doen. Een 2.0
xxERWINxx
Vandaag bekeken, ik vond hem een stuk beter als het 2e deel, maar niet beter als het sterke 1e deel.
In het begin wat saaie stukken waar bijna niets gebeurd, maar eenmaal in de kerker word hij wel spannend en beter, ook de eindgevechten waren goed en bruut.
Toch had ik wat meer bewakers willen zien in de gevangenis want volgens mij waren er maar 5 ofzo, het ging allemaal wel erg makkelijk.
Al met al zeer vermakelijk dit 2e deel met wat saaie stukken, maar dus beter dan deel 2!
Aanrader
-P-
Waardeloze film. Oogt erg goedkoop.
Zonde van je tijd. Ik heb hem met pijn en moeite afgekeken. Ik hoop dat ze stoppen met deze franchise want het wordt er niet beter op.
Ik ben een fan van Stallone maar deze is wederom niet best.
Tarkus
De film haalt niet het niveau van het eerste deel, maar wat een verademing tegenover het barslechte tweede deel.
Deze film is als vanouds Stallone in goede doen !!
En was Dave Bautista in de tweede film waardeloos, hier doet hij het stukken beter, goed zelfs !!
Deze film heeft me geboeid van begin tot einde, met veel actie en knolpartijen.
Men heeft zich zeer goed herpakt met deze reeks, want ik was bang dat deze 3de film ook een flop zou zijn, gelukkig is dat dus niet zo, en als men zo verder doet mag er van mij gerust een 4de deel verschijnen...
cor1946
Redelijke actie film, goede gevechten. Her verhaal mager zoals verwacht. Stallone kan beter.
Kliko_Green
Helemaal eens!!
Deze film is als vanouds Stallone in goede doen !!
Deze film heeft me geboeid van begin tot einde, met veel actie en knolpartijen.

Escape Plan 2: Hades
2018

Escape Plan
2013

Goed beoordeelde titels 'A Quiet Place', 'Skjelvet' en meer verdwijnen van Netflix

Apollo 11
Documentaire / Historisch, 2019