• 9.381.099 stemmen

Geregisseerd door: Andy Muschietti

Met onder meer: Jaeden Martell, Bill Skarsgård en Jeremy Ray Taylor

Releasedatum: 7 september 2017

Plot It

"Your fears are unleashed"

Zomer 1989. 'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om het te verdrijven.

Bill Denbrough

Belch Huggins

avatar van Zandadder

Zandadder

kleintje 2 schreef:

Trouwens? Wie zal er denken dat hij (net als het origineel) ook 12+ zal worden?

Dat denk ik niet, het origineel is dat ook niet (volgens achterkant en hoe deze overkomt) Het boek is het al helemaal niet!

Daar gebeuren dingen waar zelfs volwassenen van walgen. Wie het boek las, weet wat ik bedoel.

Maar je opmerking gaat over de film uiteraard. Ik maak wat reclame, want over het boek ben ik, net als de meesten zeer enthousiast.

avatar van Ebenezer Scrooge

Ebenezer Scrooge

Het ziet er mij te gepolijst uit. Een beetje als Psycho van Gus van Sant en de remake van Carrie. Maar ik ben wel benieuwd.

Zandadder schreef:

Je maakt geen reclame hoor, ik denk dat meerdere het met ons eens zullen zijn. Ik heb het boek ook gelezen en vind hem zowiezo beter dan de film. Ik vond de originele film niet zozeer spannend, maar gewoon leuk om een keer te zien. Ikzelf hoop bij de nieuwe op 16+, omdat hij dan geheid spannender zal zijn de het origineel.

Diegene die hetzelfde vinden kunnen een reactie achter laten.

avatar van Fueledable

Fueledable

Ik ben benieuwd! De trailer ziet er goed uit.

JacoBaco

Het origineel duurt 3 uur.. In de eerste circa 1,5 uur zijn het nog kinderen en in het laatste gedeelte zijn ze volwassen geworden. Misschien volgend jaar deel 2 waarin ze alsnog volwassen zijn? Want in principe verslaan ze Het 2x. En die achterlijke spin is wanneer ze volwassen zijn.

Trailer is wel veelbelovend trouwens! Nog maar 6 maandjes geduld.

avatar van maurice32

maurice32

Mooie poster .

avatar van John Milton

John Milton

Die trailer oogde mij niet heel PG 13, maar je weet het niet.

Alhoewel, schijnbaar weten we het wel:

Writer Kajganich also mentioned that Warner Bros. wished for the adaptation to be rated R which he furthered by saying, "[...] we can really honor the book and engage with the traumas (both the paranormal ones and those they deal with at home and school) that these characters endure.
Producer Lin confirmed that It is going to be rated R, to which he stated to Collider.com's Steve Weintraub, "If you're going to make a "Rated-R movie", you have to fully embrace what it is, and you have to embrace the source material. It is a scary clown that's trying to kill kids. [...] They do have a scary clown that’s taken over the town of Derry, so it’s going to be rated R...

DMF

De trailer is in de eerste 24 uur ruim 95 miljoen keer bekeken via Facebook en YouTube. Start de motoren voor deel twee maar.

avatar van Antonev

Antonev

Voor mij en velen anderen was de eerste film toch wel een beetje een jeugdtrauma. Ik heb zelden nog een film gezien die me zo in de koude kleren is gaan zitten. De nare en dreigende sfeer die de gehele film sluimert is erg sterk. Het eind is jammer, maar gelukkig breekt dit niet de gehele film af.

De trailer van deze remake ziet er goed uit, maar ook een beetje te strak. Hopelijk wordt het niet een verplicht nummertje dat de bekende weg bewandelt. Daarnaast ben ik benieuwd of ze de sfeer van de eerste film enigzins weten te benaderen. Sfeer is in dit soort films een vereiste voor succes.

avatar van Majestics

Majestics

Zou jammer zijn als het PG13 wordt.

avatar van John Milton

John Milton

kan me niet voorstellen gezien bovenstaande quotes en de trailer.

avatar van Daan258

Daan258

Majestics schreef:

Zou jammer zijn als het PG13 wordt.

Lijkt mij denk niet hoor.

Ik was te nieuwsgierig en ook ik heb de trailer bekeken maar het lijkt mij echt niet dat dit een PG 13 gaat worden.

Overigens de trailer was zeker niet slecht. Ben vreselijk benieuwd nu.

Binnenkort moet ik het origineel nog is opnieuw bekijken.

DMF

De R-rating is al lang definitief, geen zorgen. Was voor Muschietti een eis om in het project te stappen.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Kan tof zijn, maar is het waarschijnlijk niet.

Reden: Waarschijnlijk precies dezelfde film als deel 1 maar dan met betere special effects. Dat heeft voor mij verder geen toegevoegde waarde.

Deel 1 duurde 192 minuten, weet iemand hoe lang deze remake duurt? Hopelijk niet gereduceerd tot 90 min of zo.

avatar van Glacius

Glacius

Ik denk tussen de 110 en 130 min.

johnhendrikos schreef:

Kan tof zijn, maar is het waarschijnlijk niet.

Het is geen remake, maar een nieuwe adaptatie van het boek. Er zullen juist heel veel verschillen zijn tussen deze film en de mini-serie.

avatar van Glacius

Glacius

Je ziet in de trailer al een aantal nieuwe dingen ten opzichte van de eerste film. Het huis aan Neibolt Street (ook binnen) bijvoorbeeld. Van de de Lepper zijn ook al screenshots verschenen. Deze komen ook in het boek voor.

avatar van Thomas83

Thomas83

Ja. We mogen er al wel van uitgaan dat deze film een stuk trouwer aan het boek zal zijn dan de miniserie. Veel oog voor detail.

It 1990 vs It 2017 Trailer - YouTube

Deze vergelijking tussen de trailer en de miniserie is wel mooi gemaakt.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Andrés Muschietti, was zeer tevreden over het prachtige werk Mama van zijn hand. Hoop dat deze versie van IT mij meer schrik kan aanjagen dan de versie uit 1990. Ben niet vaak tevreden over de verfilmingen van king´s boeken maar met deze regisseur heb ik er wel geloof in.

Bill Skarsgård, had toch liever zijn vader gezien.

avatar van n00r

n00r

R-Rated nice!

avatar van SillyBilly23

SillyBilly23

Zeker eens op de poster klikken, was me in het klein nog niet opgevallen

Niet echt fan van het origineel (clowns doen me weinig) maar moet zeggen dat het enthousiasme hier aanstekelijk werkt dus ben wel benieuwd of het de verwachtingen kan inlossen.

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

Left4Dead schreef:

Bill Skarsgård, had toch liever zijn vader gezien.

Misschien in deel 2. Was toch sprake dat de clown dan ook volwassen zou zijn net als de losers?

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Saving Pvt. Pyle schreef:

Wordt het dan opgedeeld in twee delen?, kan daar zo snel niets over vinden namelijk.

Vanmiddgag mijzelf een beetje opgeladen voor de remake. Beetje onderzoek deed mij het volgende 10 Facts About Pennywise You Didn´t Know vinden.

JacoBaco

Als deze film een succes wordt, dan kunnen ze alsnog het gedeelte verfilmen waarin ze volwassen zijn. Dat verwacht ik eigenlijk wel. Maar de clown ook volwassen? Dat is het altijd al geweest.

n00r schreef:

R-Rated nice!

Ben blij dat ze eindelijk een waardige rating hebben, hopelijk wordt hij hier ook 16+. Aan de trailer te zien wordt hij dat waarschijnlijk ook.

Saving Pvt. Pyle schreef:

Pennywise is al heel wat eeuwen oud en Skarsgard heeft ook al zijn handtekening onder deel twee staan.

JacoBaco schreef:
Trailer is wel veelbelovend trouwens! Nog maar 6 maandjes geduld.

Ben er wel van overtuigt dat ze dat zullen doen, want in de trailer zijn geen volwassenen te zien alleen de kinderen. Het zou zonde zijn als ze het deel van volwassen zijn (waarschijnlijk in een deel 2) eruit hadden gehaald, maar dat zouden ze nooit doen, dus daar hoeven we niet bang voor te zijn. Hoop wel dat ze hem langer gaan maken dan de vorige en dat ze het boek deze keer beter volgen. R-Rated staat al vast, dan weten we dat hij hier dus ook waarschijnlijk 16+ wordt. Ben blij dat ze deze keer waarschijnlijk wel op de details zullen gaan letten.

JacoBaco

Ja dat kan gewoon niet anders.

Ik begin vertrouwen te krijgen in de remake projecten. Zo was er eens in 1998 een remake van Psycho. Dat was huilen en niet van geluk. Het is nog afwachten, maar zaken als een goede trailer (waarin een soort van respect voor het origineel zit) en R-rated maken mij erg enthousiast.

Hollywood heeft mij sowieso eindelijk weer eens positief verrast met een film als Logan.

avatar van mrkos

mrkos

Te gekke trailer, ben heel erg benieuwd naar deze film

avatar van bart007bond

bart007bond

Kan niet wachten.

Ben enorm grote fan van het boek.

De serie was op sommige punten aardig maar deed het boek geen recht.

Trailer ziet er goed uit, ademt meer de sfeer van het boek.