• 9.371.611 stemmen

Geregisseerd door: Petr Jákl

Met onder meer: Jennifer Armour, Jeremy Isabella en Paul S. Tracey

Gesproken taal: Engels, Russisch en Oekraïens

Plot Ghoul

Tijdens het filmen van een documentaire over het kannibalisme in de 20ste eeuw, moet een team van Amerikaanse filmmakers het waargebeurde levensverhaal draaien over één van de meest gewelddadige seriemoordenaars aller tijden: Andrei Romanovich Chikatilo, een kannibaal die minstens 50 mensen om het leven bracht. Daarom reizen zij af naar een streek in Oekraïne waar vele mensen op mysterieuze wijze verdwenen. Uiteindelijk belanden zij diep in de Oekraïense bossen, waar zij zelf de gevangenen worden van een bovennatuurlijk jachtgebied.

Lijkt me een goede film , ook iets voor jou 606

Dit klinkt zeker niet verkeerd. Nou maar hopen dat de uitvoering goed is

mcdaktari schreef:

Dit klinkt zeker niet verkeerd. Nou maar hopen dat de uitvoering goed is

Het cijfer op IMDB ziet er ook goed uit na 45 stemmen.

Ghoul (2015/I) - imdb.com

''Van de regisseur van Kajinek (2010): Nice .''

Dat is een zeer mooie bevestiging op IMDB, mijn nieuwsgierigheid loopt de spuigaten uit.

Trailer: Creepy as hell .

avatar van 606

Ga deze zeker checken.

mcdaktari

Weet iemand wanneer deze hier uitkomt?

March 20th.

Bron.

mcdaktari

HALVE TAMME. de trailer ziet er idd heel creepy uit. Zou dit dan eindelijk weer een horror zijn waar ik al lang op zit te wachten.

mcdaktari,

de cijfers op IMDB liegen er niet om, ik ben in ieder geval extreem hoopvol ingesteld .

tattoobob

Poster ziet er niet uit......laten we hopen dat de film het tegenovergestelde bied.

HALVE TAMME. (moderator series)

Heb ik net al geplaatst ( 4de bericht ).

HALVE TAMME. schreef:

Heb ik net al geplaatst ( 4de bericht ).

HALVE TAMME. (moderator series)

We worden allemaal een dagje ouder, hahaha .

avatar van stinissen

Begint al vroeg bij me .....

avatar van Doom4

Doom4

Gister gezien.

Zoals de meeste found footage films. In het begin gebeurd er weinig en aan het eind word het spannend. Voor diegene die van found footage houden zoals ik zullen deze film erg leuk vinden!

tattoobob

Ik hou van found footage maar ik denk dat ik deze passeer.

avatar van Doom4

Doom4

jammer,

als je veel found footage films hebt gezien, dan heb je zeker slechtere dan deze gezien.

tattoobob

Found Footage...........ik ben er dol op en er zitten regelmatig leuke verrassingen tussen.

Found Footage....Fake docu...als het tof gemaakt is ben ik er altijd wel voor te porren.

Deze film brengt weinig nieuws onder de zon maar dat hoeft ook niet altijd...alleen hier is het eerste uur gewoon saai en nergens spannend.

Het laatste half uur begint de film hier en daar toch een beetje freaky te worden en trouwens ook ECHT op "The blear witch" te lijken op visueel vlak.

Voor mij trekt hij dan nog naar een 2.5.

Acteerwerk was niet super maar ook nergens heel vervelend....

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Een film die nooit los wil komen.

De locatie en het gegeven zijn best interessant maar deze film stelt op bijna alle fronten teleur. Ruim een uur gebeurd er eigenlijk niks spannends, opzienbarends of interessants. Het verhaal is een rommeltje en er zit weinig lijn in. De laatste 10-15 minuten ondergronds brengen nog enig vertier waardoor de film toch niet helemaal waardeloos is maar als geheel is het een zeer matige en nauwelijks boeiende film.

avatar van Daan258

Daan258

En alweer een teleurstellend found footage film.

Het begint allemaal zo slecht nog niet. De crew die de locals in Oekraïne gaan interviewen over een verhaal dat er sprake is van kannibalisme.

De sfeer is dan best goed en ook de locatie was zeker niet verkeerd. Maar zoals de vele andere found footage films gebeurd er uiteindelijk vrijwel niks. De spanning was ver te zoeken, geen schrikmomenten, zwak verhaal, de film kwam maar gewoon niet opgang. Zonde, wat de locatie was perfect.

Helaas kan ik er niet meer dan een hele kleine 2,0* voor geven.

avatar van joolstein

joolstein

Vreemd want zelfs deze Found footage film uit Tsjechië slaagt er op de een of andere manier in om de Holodomor te vergeten...maar doet verder ook precies wat al die andere gevonden films ook doen. Drie amateurfilmers, natuurlijk een stel irritante Amerikanen (alweer... bestaat er nog een andere soort?) besluit naar Oekraïne te gaan om hun eigen documentaire maken over de overlevenden van de hongersnood van 1932 maar krijgen te maken met de geest van de bekende kannibalistische seriemoordenaar Andrei Tsjikatilo. (de Sovjet-Hannibal Lecter') Het voegt niets nieuws toe aan het found footage-genre, vreemd genoeg is er geen kannibalisme maar vooral bovennatuurlijke onzin, rennen donkere gangen en uiteraard veelvuldig schuddende camera's Er is dus niet veel interessants te beleven. Erg routinematig en hoe leuk je het dus zult vinden, hangt vooral af van hoeveel je van found footage houdt of je moet een horror uit Tsjechië wil afstrepen (zoals ik) maar iets missen doe je echt niet!