• 9.376.931 stemmen

Poltergeist (2015)

Horror | 93 minuten / 101 minuten (extended cut)

Genre: Horror

Speelduur: 93 minuten / 101 minuten (extended cut)

Geregisseerd door: Gil Kenan

Met onder meer: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt en Jane Adams

Gesproken taal: Engels, Russisch en Turks

Releasedatum: 21 mei 2015

Plot Poltergeist

"They're here. And they know what scares you."

Het gezin Bowen verhuist naar een andere stad nadat Eric Bowen, de vader van het gezin, zijn baan verliest. Maar al snel blijkt dat het nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al gauw en ze ontvoeren de jongste dochter van het gezin. De familie moet meteen al alles op alles zetten om haar te redden.

avatar van Remi

Remi

Bij Film > Nieuws > Poltergeist (2015):

link

Lijkt wel alsof elke horrorklassieker tussen 2009 en 2011 verfilmd wordt. Jammer.

avatar van thunderball

thunderball

Nee, he?!

Zucht! Houdt het dan nooit op met die remakes?

Dit is echt niet normaal meer.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Laten we protesteren tegen remakes. Ik kan me er echt de tering aan ergeren. Als ze zelf geen goede ideeën hebben, pakken ze gewoon een horror van 20 jaar terug, en gaan ze die remaken. Stelletje klootzakken.

avatar van thunderball

thunderball

Hieronder staat ook al een topic over Wall Street 2. Zucht!

avatar van Kevin13

Kevin13

Wie zit er nu te wachten op een remake van Poltergeist? Eens met Wyatt Earp. Klootzakken.

avatar van misterwhite

misterwhite

Pffffff, ik wordt gek van die remakes. Zo onorgineel!!

Wanneer komen er terug goede horrorfilms!!!

avatar van lvlvlv

lvlvlv

weer een remake, die films zijn zelden beter of even goed als de oude

avatar van galaxydriver32

galaxydriver32

Erg hoor, waarom kan er nooit iets nieuws bedacht worden. Zijn ze nou zou lui om van elke horror film een remake te maken? Er moet toch iets nieuws en verfrissends zijn? Ze zitten toch niet in het vak om allemaal remakes te maken mag ik hopen! Poltergeist wordt nu wel enorm uitgemolken, net zoals bijvoorbeeld Resident Evil. (Niet dat deze films verder te vergelijken zijn of iets met elkaar te maken hebben).

avatar van frolunda

frolunda

13-2-2015 met Gil Kenan (City of Ember) als regisseur......voor mij hoeft het niet maar ga te zijner tijd wel kijken denk ik.

Met o.a

Rosemarie DeWitt

Sam Rockwell

Kyle Catlett

Jared Harris

Saxon Sharbino

Jane Adams

De 'Poltergeist' remake is voor 12 jaar en ouder - FilmTotaal filmnieuws

De remake wordt ergens in juli 2015 verwacht.

HALVE TAMME. (moderator series)

Vele remakes hebben al een moeilijke kans van slagen omdat menig filmkijker zich teveel vasthoud aan het origineel. Het net genoemde in combinatie met de bovenstaande link die kappeuter net geplaatst heeft: Ja, naar mijn mening maak je zo de kans van slagen nog kleiner.

tattoobob

Inderdaad de meeste mensen staan er ook niet open voor omdat ze in "hun ogen"die fantastische eerste niet kunnen of willen laten overtreffen.

In sommige gevallen hebben ze gelijk maar in vele gevallen vind ik dat het origineel schreeuwt om een remake..vaak omdat het origineel er gewoon niet meer uit ziet enz.

avatar van jeroen65

jeroen65

Teaser

Trailer komt morgen uit.

tattoobob schreef:

Not bad.

Ik vind de teaser er ook niet verkeerd uitzien, zal het dan toch nog wat gaan worden 'fingers crossed'.

Net de trailer gezien!

I don't think so!!!

HALVE TAMME. schreef:

Net de trailer gezien!

I don't think so!!!

Als jij het zegt

avatar van mikey

mikey

"een nieuwe en sterkere poltergeist" aldus trailur. hoe suf!!

avatar van The Oceanic Six

Ben positief verrast door de trailer. Moet wel zeggen dat ik de haunted house films momenteel wat beu aan het raken ben sinds we al een jaar of 5 overspoeld worden door die films, maar de trailer is best sfeervol en spooky. En voordat de fans van de originele films roepen dat het kut wordt: de oude trilogie was sowieso kut. Heb ze enkele maanden geleden allemaal gezien, vond er werkelijk geen zak aan. Zo te zien wordt deze remake meer volwassen. Het zal wel weer de zoveelste worden, maar ik ga hem zeker thuis eens zien.

avatar van Edie

Edie

Originele Poltergeist was inderdaad ook niet zoveel soeps (op de muziek van Jerry Goldsmith na), maar afgaande van de trailer heb ik hier ook maar slechte gevoelens bij. 3D, wow! verder een hoop CGI.. Pluspuntje is wel Sam (al doet hij mij nog altijd het meest aan zijn rol in The Green Mile denken). Ga het vast en zeker kijken, maar nieuwsgierig ben ik verder niet.

avatar van mikey

mikey

Originele poltergeist was fenomenaal. Deze trailer is slappe koffie.

avatar van Eraser2

Eraser2

Ik vond de originele Poltergeist wel tof om de weirde dingen die er gebeurden en de effecten waren ook gaaf voor die tijd. Verder vond ik hem niet al te bijzonder. Deze remake lijkt me echter weer een goed voorbeeld van het gebrek aan creativiteit in Hollywood. De makers verschieten in de trailer trouwens al al hun kruit met betrekking tot de jump scares.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ach ergens is het wel begrijpelijk dat ze hier een re-make van maken. de Tobe Hooper Poltergeist was toen een enorm succes dus ze hopen ze dat ze met deze re-make weer flink wat geld binnen zullen halen, en vergeet niet dat er nog genoeg mensen zijn die de originele Poltergeist nog nooit gezien hebben. Ik bedoel de jongere onder ons, dus die groep zal hier best wel een mooie film te zien krijgen. Persoonlijk twijfel ik of deze re-make de Tobe Hooper/Spielberg versie zal overtreffen. Dat kan haast niet want zeker voor 1982 was het een ontzettend mooie/goeie film, met een onderwerp wat toen nog niet zo uitgemolken was zoals het tegenwoordig is.

avatar van Alittleromance

Alittleromance

Weer maar eens de zoveelste verfilming van te veel om op te noemen en ze kunnen steeds niet tippen aan de originele films. De trailer trek al op niets, dus denk ik dat deze weer eens de zoveelste onzinnige verfilming wordt.

mikey schreef:

Originele poltergeist was fenomenaal. Deze trailer is slappe koffie.

Hoe kom je daarbij?

De trailer ziet er gewoon prima uit hoor,het enige kan zijn is dat alle hoogtepunten van de film in de trailer zijn gestopt zoals we vaker zien bij trailers/films.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)