Cop Car (2015)
Genre: Thriller
Geregisseerd door: Jon Watts
Met onder meer: Kevin Bacon, Shea Whigham en Camryn Manheim
Plot Cop Car
"Their first drive could be their last."
Twee 10-jaar-oude kinderen stelen een verlaten politieauto en besluiten hem te gebruiken voor een joyride. De eigenaar van de auto, sheriff Kretzer, is vastbesloten hem terug te krijgen, aangezien er iets waardevols in zit.
Sheriff Kretzer
Dispatch
Waiter
Hostess
Officer
HALVE TAMME. (moderator series)
Hier lijkt mij niks mis mee, ik heb er zin in.
MCNON
Zou in de USA 7 augustus uitkomen, waar komen die waarderingen van IMDB dan vandaan??
Volgens Jimmy Fallon zou deze 15 augustus in iTunes (USA?) uitgebracht worden.
jarno1975 (moderator series)
Hier vandaan
USA 24 January 2015 (Sundance Film Festival)
USA 24 April 2015 (San Francisco International Film Festival)
USA 6 June 2015 (Seattle International Film Festival)
Italy 18 June 2015 (Taormina International Film Festival)
UK 19 June 2015 (Edinburgh International Film Festival)
USA 21 June 2015 (BAMcinemaFest)
Canada 28 July 2015 (Fantasia International Film Festival)
Movie-Addicted
Klinkt veel belovend! Bacon tijdje niets van gezien. Vanavond maar eens opzetten
Vinamp
Spannende film! Mooie rol van Kevin Bacon. Ik vond alleen het open eind een beetje jammer
Antonev
Best een aardige thriller, die het niet onnodig moeilijk maakt. Je ziet redelijk snel waar het heen zal gaan, maar dat mag de pret niet drukken. Het sfeertje is aardig en sommige passages zijn spannend. Hij komt wel een stukje echte 'naargeestigheid' tekort. Natuurlijk waren de gebeurtenissen schokkend, maar gevoelsmatig pakte dat niet helemaal lekker uit. Het had best wat 'gemener' gemogen.
gauke
Het simpele, maar bondige, spannende en onderhoudende verhaal, over onschuld en geweld (alhoewel niet bijzonder bloederig), werkte naar een creatief maar halfslachtig einde. Er werd naar behoren geacteerd.
Uier
- 2006 berichten
Wat een zware zit. Trage en saaie film over twee irritante pubertjes die opgejaagd worden door een matige Bacon.
1.5
mcdaktari
Ik vond het alles behalve een saaie film. Het is alleen niet duidelijk wat er aan vooraf ging, wat Bacon met die mannen had, maar buiten dat bleef de film mij in ieder geval wel boeien.
sparkie
Mjah helaas viel deze film mij toch wat tegen.
Als je niet van ingewikkelde verhaallijnen houdt,
dan valt die nog mee, maar zelfs daar heb ik nog
betere films van gezien.
Ik geef hem twee sterretjes.
Mr Grey
Wat een waardeloze film zeg. In het zeer eenvoudige saaie verhaal komt NIETS naar voren over de waarom. Wat speelde er met die crimineel en Bacon? Het verhaal stopt midden in de film en je mag het einde zelf invullen. Erg slechte en saaie film
hoffhaan
Originele onderhoudende film. De verhaallijnen hadden meer uitgediept kunnen worden. Klote eind, maar toch heb ik van deze film genoten. 3.5
weberanja
Redelijke film, alleen zit er kop noch staart aan, 2 jochies stelen een politiewagen en de sherrif dr achteraan. begint veelbelovend maar het einde is heel jammer.
Pazmaster
Grappig filmpje met een simpel doch vermakelijk verhaaltje. Er wordt redelijk gespeeld, ook de 2 jochies doen het prima. Verder niet bijzonder.
lelici
Trage voorspelbare film die maar weinig kan boeien. Jongens stelen politeauto; the end!
speliz
Mooie film, spanning wordt goed opgebouwd. Helaas stelt het einde van de film teleur...Zeker ***
vranque
Einde was fantastisch (net als het begin). Voor de liefhebber dan.
Leo1954
- 2073 berichten
Prachtige bizarre, spannende en originele thriller. Geweldig gefilmd. Geweldig gespeeld. Ondanks het bizarre gegeven wordt het nergens ongeloofwaardig en blijft tot het einde boeiend. Een fraai open einde ook.
max cady
Goed geacteerd maar spannend of interessant word het nergens, eerder langdradig en saai ..
Spartaan1986
Iets te vlak om echt te imponeren, alleen lukt dat de laatste 10 minuten toch nog een beetje. Verhaaltje kabbelt een beetje voort
Brabants
Zeer oppervlakkig en zoutloos verhaal waarbij het vooral ontbreekt aan spanning en/of schokmomenten. De laatste twintig minuten krijgt het geheel eindelijk wat vorm, maar het zal de lange zit hiermee zeker niet belonen. De zwarte humor vanuit sheriff Kretzer vertolkt door Kevin Bacon werkte eveneens niet voor mij.
Film gaat nergens naar toe laat staan dat er een eind punt is...
perceived
Aardig.
Lekker sfeervol geschoten filmpje dat als "Thriller" niet echt slaagt. Daarvoor ontbreekt het sowieso al aan voldoende spanning. Het is een beetje een allegaartje van genres met Drama, Comedy, Thriller en Actie elementen. Op zich helemaal niks mis mee, integendeel. Bij deze film proeft het echter een beetje al vlees noch vis, allemaal net niet. Het einde volgde ook nogal abrupt. (dacht: huh, was het dat al..?!)
Ondanks de minpunten vond ik het een vermakelijke en redelijke film. Tweede van deze regisseur, waarvan Clown (2014) me toch een stuk(je) beter is bevallen. De scherpe kantjes lijken er meteen al vanaf gevijld en dat is juist precies wat deze film nodig had om echt te slagen. 6/10*
schumacher
Niet veel zin om der veel over te zeggen; slecht, meer woorden wil ik der niet aan vuil maken. Alhoewel toch nog 1 ding; saaaaaaiiiiii.

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Beasts of No Nation
Drama / Oorlog, 2015