• 9.373.034 stemmen

Releasedatum: 21 maart 2002

• meJane Bekijk via meJane

Plot Thir13en Ghosts

"Misery loves company."

Onverwacht erft de familie Kriticos een ongewoon huis van de vreemde en excentrieke oom Cyrus. Bij de verkenning van hun nieuwe thuis, geheel vervaardigd uit glas en staal, kan de familie haar geluk niet op. Wat ze niet weten is dat dit huis een duister geheim verbergt. De familie raakt opgesloten tussen voortdurend verschuivende muren en wordt geconfronteerd met wraakzuchtige geesten. Het wordt hun duidelijk dat het huis één groot raadsel is en dat er zich ergens binnenin deze helse constructie de sleutel bevindt tot hun redding... of ondergang.

Arthur Kriticos

Cyrus Kriticos

Team Member

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Dit vond ik een goeie horrorfilm. Vind het wel lomp dat hij bij IMDB een laag cijfer heeft. ik vind de film zeker wel een 7 waard op de schaal van 10. Toppie !!!

avatar van Remi

Remi

Goeie horrorfilm

Ik heb er erg van genoten

avatar van mikoz

mikoz

Nightstalker schreef:

oh mijn god hier een perfect geval van een stemmer die niet zijn eigen mening stemt maar een cijfer om het gemmidelde naar zijn stem te trekken..

echt heel erg .. hij zegt nog een 7 op schaal van 1 tot 10 = 3,5 ster ,... en wat geeft hij 5 sterren ( net zoals zijn adnere 70 stemmen ) omdat het gemmidelde onder de 3,5 ligt .. tering hier kan ik me zo aan ergeren

avatar van maurice74

maurice74

Zielloze horrorfilm.

avatar van BellaVita

BellaVita

Remi schreef:

Goeie horrorfilm

Ik heb er erg van genoten

ik ook! ik vond het een spannende film, goeie special effects en de ghosts vond ik heel eng! het huis van glas met al die deuren vond ik geweldig... voor mij een 3,5*

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

'k vond er eigenlijk niet zoveel aan, het is dat een van mijn vrienden hem als aanrader had, maar anders had 'k hem niet afgekeken! doe mij maar zoiets als the ring! en die Shaggy van Scooby Doo en zo'n gast uit spykids zitten erin!

deze horror kan enger, veel enger, er hadden meer dingen in moeten gebeuren, het had niet zo eentonig moeten zijn, 'k weet niet hoe 'k het moet uitleggen, maar het kan beter en anders!

avatar van koreaan

koreaan

Ik vind het gemiddelde van deze film wel erg laag.

Ik vond de film spannend verder ben ik het met bellavita eens dat de effecten met het glas geweldig waren

avatar van savi_7

savi_7

als je 12 bent is deze film mischien spannend

avatar van Film Pegasus

Leuke horrorfilm, maar soms wel wat minder. Ik heb de film nog eens een keertje gezien en hij was toch wat minder dan de eerste keer. Desondanks heb ik wel genoten van de film, zodat ik er nog 3,5 sterren aan kan geven.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Was niet echt weg van deze horrorfilm.

Vond hem een beetje raar (niet echt op een positiefe manier).

En het ergste was de manier waarop die spoken getoond werden, ik werd echt S....ziek van al dat geflits de hele tijd. Hoop echt niet dat dat een trend gaat worden. Laat ze gewoon zien en doe nie zo moeilijk met dat spastische beeld.

2,5

avatar van Linn

Linn

Wat een ontzettend dom verhaal..Het raakt kant nog wal om het zo maar te zeggen..Het had wel wat spannender gemogen en wat beter acteerwerk

avatar van Rene1971

Rene1971

SuperSideSwipe schreef:

Was niet echt weg van deze horrorfilm.

Vond hem een beetje raar (niet echt op een positiefe manier).

2,5

En die manier van filmen vond ik juist zo goed in deze film. Kwam erg dreigend/ angstaanjagend over zo met die geluiden erbij!

avatar van De GeuS

De GeuS

Matig filmpje; paar leuke gore scenes, maar vooral hoofdpijnopwekkende beelden en een slap verhaaltje.

Krappe 2,5*

avatar van Bulle

Bulle

De film is niet bepaald eng maar de verhaallijn is wel leuk en een paar schrikmomenten houden je kijken.

avatar van Wezze

Wezze

Had gelezen dat dit een remake moest voorstellen van 'House on Haunted Hill', zware belediging, 13 Ghosts komt niet eens in de buurt van House on Haunted Hill, echt een matige film..

Jammer dat het te lang geleden is om een goed oordeel te kunnen geven, maar boven de 3 sterren zal ie in ieder geval niet komen..

avatar van Sl0ppetje

Sl0ppetje

Ik vind het niet echt een horror film. Toch kwam de film wel goed over bij me. Zaten ook wel grappige stukjes in

avatar van pimp-juice

pimp-juice

prachtige film ook zeker 5 sterren waard....

avatar van metaledje

metaledje

best goeie horror,de geesten zijn goed gemaakt,maar matig acteerwerk ,en af en toe minder goed gefilmd,maar hij is niet slecht maar ook niet geweldig dus wat blijft er dan over: *GOED*

avatar van code9

code9

Een horrorfilm die totaal niet eng is en waarbij het je ook nog geen reet kan schelen wat er met de hoofdrolspelers gebeurd. Zo belabberd is het scenario van 13Ghosts. De acteurs proberen er nog wat van te maken maar die hebben duidelijk hun (flinke) beperkingen.

Miskleun van de eerste orde.

avatar van Remi

Remi

Ik vond 'em juist erg leuk... Er zaten wel enge stukjes tussen en eerlijk gezegd heb ik niet echt op het acteerwerk gelet

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Het was een aardige horror, moet wel zeggen dat ik de hoofdrolspeler niet sterk vond!

Beetje doorsnee horror, er waren wel een paar aardige schrikmomenten maar het is geen toppertje

2,5 ster

avatar van Diffel Naffel

Diffel Naffel

Het verhaal vond ik niet erg veel aan. Jammer, want met die 12 geesten kon je een hoop goede dingen doen. Vond eigenlijk het stukje over het leven van de geesten voor ze dood gingen op de extra's het beste.

avatar van Youri

Youri

Meer smerig, dan dat het echt eng wordt. Jammer er had meer in kunnen zitten. Het computerwerk was duidelijk merkbaar wat weinig aan orginaliteit geeft.

avatar van IcU

IcU

Diffel Naffel schreef:

Is inderdaad leuk gedaan.

avatar van Exxon

Exxon

Komt trouwens op RTL5!

avatar van Vintage

Vintage

ik vind die ghosts wel goed gemaakt ik moest wel lachen om deze film, past bij de categorie, wishmaster en hellraider.

altijd leuk om te zien hoe mensen worden afgeslacht.

avatar van Wezze

Wezze

Wat een fouten.. Zonder enige moeite kan de oppas tegen die gast zegge dat ie moet bukken, terwijl die glazen wanden toch echt geluidsdicht waren.. :S

avatar van battleboy

battleboy

inderdaad wezze er klopt niks van echt domme film

avatar van volrath

volrath

Matige film, die het vooral moet hebben van de effecten. Het wordt nergens spannend en het verhaal is ronduit stompzinnig te noemen, ook veel fouten. Het is vooral wat rondlopen en gillen tussen glazen muren. Ook werd er wat weinig geslacht voor een horrorfilm. Ik geef hem 1,5 ster, voor de vermakelijk uitziende geesten, vooral die kerel met een kooi op zijn hoofd is stoer.

avatar van ewalk

ewalk

Had eerst 3 *, toch maar 2 1/2* vanwege de vaagheid van de film.

Op zich wel vermakelijk maar toch scenes waarvan ik het idee had dat ze toch wel ver gezocht waren.