Harald Reinl

mijn gemiddelde
2,94
440 stemmen

Geboren:
9 juli 1908
Bad Ischl (Oostenrijk-Hongarije)

Overleden:
9 oktober 1986 (78 jaar)
Puerto de la Cruz (Spanje)

Er staan 53 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 440 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,94 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,67

Filmografie

3,00 (2)
Bergkristall (1949)
Alternatieve titel: Der Wildschütz von Tirol
3,00 (1)
Hinter Klostermauern (1952)
Alternatieve titel: The Unholy Intruders
2,83 (3)
Der Klosterjäger (1953)
Alternatieve titel: The Monastery's Hunter
2,50 (1)
Rosen-Resli (1954)
Alternatieve titel: Rose-Girl Resli
2,50 (1)
Solange du Lebst (1955)
Alternatieve titel: As Long as You Live
3,00 (1)
Johannisnacht (1956)
Die Grünen Teufel von Monte Cassino (1958)
Alternatieve titel: Battle of Monte Cassino
3,00 (4)
U47 - Kapitänleutnant Prien (1958)
Alternatieve titel: U-47 Lt. Commander Prien
3,15 (10)
Der Frosch mit der Maske (1959)
Alternatieve titel: Edgar Wallace - Der Frosch mit der Maske
3,12 (8)
Die Bande des Schreckens (1960)
Alternatieve titel: Hand of the Gallows
3,00 (1)
Wir Wollen Niemals Auseinandergehen (1960)
Alternatieve titel: We Will Never Part
3,00 (9)
Im Stahlnetz des Dr. Mabuse (1961)
Alternatieve titel: In the Steel Cabinet of Dr. Mabuse
3,06 (32)
Der Schatz im Silbersee (1962)
Alternatieve titel: Treasure of Silver Lake
3,00 (1)
Der Teppich des Grauens (1962)
Alternatieve titel: The Carpet of Horror
2,75 (2)
Die Weiße Spinne (1963)
Alternatieve titel: The White Spider
3,09 (88)
Winnetou - 1. Teil (1963)
Alternatieve titel: Winnetou I
2,44 (8)
Der Würger von Schloß Blackmoor (1963)
Alternatieve titel: The Strangler of Blackmoor Castle
3,08 (68)
Winnetou - 2. Teil (1964)
Alternatieve titel: Winnetou II
3,40 (5)
Zimmer 13 (1964)
2,00 (2)
Der Letzte Mohikaner (1965)
2,83 (3)
Der Unheimliche Mönch (1965)
Alternatieve titel: The Sinister Monk
2,92 (60)
Winnetou - 3. Teil (1965)
Alternatieve titel: Winnetou III
2,42 (6)
Die Nibelungen, Teil 1 - Siegfried (1966)
Alternatieve titel: Siegfried
2,81 (8)
Die Schlangengrube und das Pendel (1967)
Alternatieve titel: Castle of the Walking Dead
2,83 (3)
Dynamit in Grüner Seide (1968)
Alternatieve titel: Death and Diamonds
2,25 (6)
Der Tod im Roten Jaguar (1968)
Alternatieve titel: La Morte in Jaguar Rossa
2,50 (1)
Dr. Med. Fabian - Lachen Ist die Beste Medizin (1969)
Alternatieve titel: Dr. Fabian: Laughing Is the Best Medicine
1,25 (2)
Pepe, der Paukerschreck (1969)
Alternatieve titel: Die Lümmel von der Ersten Bank, III. Teil
3,00 (3)
Todesschüsse am Broadway (1969)
Alternatieve titel: Deadly Shots on Broadway
3,36 (11)
Erinnerungen an die Zukunft (1970)
Alternatieve titel: Chariots of the Gods
1,50 (4)
Wir Hau'n die Pauker in die Pfanne (1970)
Alternatieve titel: Die Lümmel von der Ersten Bank, V. Teil
3,00 (1)
Kommissar X Jagt die Roten Tiger (1971)
Alternatieve titel: FBI Operation Pakistan
1,50 (1)
Grün Ist die Heide (1972)
Alternatieve titel: The Heath Is Green
2,50 (5)
Der Schrei der Schwarzen Wölfe (1972)
Alternatieve titel: The Cry of the Black Wolves
2,50 (2)
Die Blutigen Geier von Alaska (1973)
Alternatieve titel: Deadly Eagle
2,67 (3)
Ein Toter Taucher Nimmt Kein Gold (1974)
Alternatieve titel: Deadly Jaws
2,17 (3)
Botschaft der Götter (1976)
Alternatieve titel: Mysteries of the Gods
3,50 (1)
Im Dschungel Ist der Teufel Los (1982)
Alternatieve titel: Crazy Jungle Adventure