?

Alfred Vohrer

mijn gemiddelde
2,73
196 stemmen

Geboren:
29 december 1914
Stuttgart (Duitsland)

Overleden:
3 februari 1986 (71 jaar)
Munchen (Duitsland)

Er staan 39 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 196 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,73 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,65

Filmografie

Schmutziger Engel (1958)
Alternatieve titel: Dirty Angel
Verbrechen nach Schulschluß (1959)
Alternatieve titel: The Young Go Wild
Bis Daß das Geld Euch Scheidet (1960)
Alternatieve titel: Until Money Departs You
Mit 17 Weint Man Nicht (1960)
Alternatieve titel: 17 Year Olds Don't Cry
2,82 (11)
Die Toten Augen von London (1961)
Alternatieve titel: Dead Eyes of London
3,00 (1)
Unser Haus in Kamerun (1961)
2,83 (9)
Das Gasthaus an der Themse (1962)
Alternatieve titel: The Inn on the River
2,50 (5)
Die Tür mit den 7 Schlössern (1962)
Alternatieve titel: The Door with Seven Locks
3,17 (3)
Ein Alibi Zerbricht (1963)
Alternatieve titel: An Alibi for Death
3,17 (6)
Das Indische Tuch (1963)
Alternatieve titel: The Indian Scarf
2,81 (8)
Der Zinker (1963)
Alternatieve titel: The Squeaker
3,27 (11)
Der Hexer (1964)
Alternatieve titel: The Wizard
2,59 (22)
Unter Geiern (1964)
Alternatieve titel: Frontier Hellcat
3,00 (2)
Wartezimmer zum Jenseits (1964)
Alternatieve titel: Mark of the Tortoise
2,90 (5)
Neues vom Hexer (1965)
2,56 (25)
Old Surehand (1965)
Alternatieve titel: Flaming Frontier
2,50 (3)
Der Bucklige von Soho (1966)
Alternatieve titel: The Hunchback of Solo
2,50 (4)
Lange Beine - Lange Finger (1966)
Alternatieve titel: Long Legs, Long Fingers
2,59 (44)
Winnetou und Sein Freund Old Firehand (1966)
Alternatieve titel: Thunder at the Border
3,00 (4)
Die Blaue Hand (1967)
Alternatieve titel: Creature with the Blue Hand
3,00 (6)
Der Mönch mit der Peitsche (1967)
Alternatieve titel: The College Girl Murders
2,50 (1)
Der Gorilla von Soho (1968)
Alternatieve titel: Gorilla Gang
3,08 (6)
Der Hund von Blackwood Castle (1968)
Alternatieve titel: The Horror of Blackwood Castle
2,88 (4)
Im Banne des Unheimlichen (1968)
Alternatieve titel: The Zombie Walks
3,00 (1)
Herzblatt oder Wie Sag' Ich's Meiner Tochter? (1969)
Alternatieve titel: Heart Break
2,00 (1)
Der Mann mit dem Glasauge (1969)
Alternatieve titel: The Man with the Glass Eye
3,25 (2)
Sieben Tage Frist (1969)
Alternatieve titel: School of Fear
4,00 (1)
Inspektor Perrak Greift Ein (1970)
Alternatieve titel: Perrak
1,75 (2)
Liebe Ist Nur ein Wort (1971)
Alternatieve titel: Love Is Only a Word
2,75 (2)
Und Jimmy Ging zum Regenbogen (1971)
Alternatieve titel: And Jimmy Went to the Rainbow's Foot
2,50 (1)
Der Stoff, Aus Dem die Träume Sind (1972)
Alternatieve titel: The Stuff That Dreams Are Made Of
Und der Regen Verwischt Jede Spur (1972)
Alternatieve titel: La Pluie Noire
Alle Menschen Werden Brüder (1973)
Alternatieve titel: All People Will Be Brothers
2,50 (1)
Die Antwort Kennt Nur der Wind (1974)
Alternatieve titel: Only the Wind Knows the Answer
Ludwig Ganghofer: Der Edelweißkönig (1975)
Alternatieve titel: Der Edelweißkönig
2,20 (5)
Jeder Stirbt für Sich Allein (1976)
Alternatieve titel: Everyone Dies in His Own Company