Emir Kusturica

Geboren:
24 november 1954 (62 jaar)
Sarajevo (Joegoslavië)

Er staan 13 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1718 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,61 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,89

Filmografie

3,64 (21)
Sjecas Li Se Dolly Bell (1981)
Alternatieve titel: Do You Remember Dolly Bell?
3,56 (33)
Otac Na Sluzbenom Putu (1985)
Alternatieve titel: When Father Was Away on Business
3,79 (168)
Dom za Vesanje (1988)
Alternatieve titel: Time of the Gypsies
3,40 (226)
Arizona Dream (1992)
3,72 (425)
Underground (1995)
3,72 (597)
Crna Macka, Beli Macor (1998)
Alternatieve titel: Black Cat, White Cat
3,80 (5)
Super 8 Stories (2001)
3,51 (123)
Zivot Je Cudo (2004)
Alternatieve titel: Life Is a Miracle
3,09 (44)
Zavet (2007)
Alternatieve titel: Promise Me This
2,46 (25)
Maradona by Kusturica (2008)
Words with Gods (2014)
Alternatieve titel: Palabras de Dioses
2,83 (3)
On the Milky Road (2016)
Alternatieve titel: Na Mlecnom Putu