ad
 • 139.569 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 430.950 acteurs
 • 280.185 gebruikers
 • 8.077.376 stemmen
Avatar
 

Meningen

Hier kun je zien welke berichten Chuck Taylor als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Ada Apa Dengan Cinta? (2002)

Alternatieve titel: What's Up with Love?

Chuck Taylor

 • 1267 berichten
 • 1834 stemmen

Heel mooi, leuk en simpel filmpje. Het verhaal is een hele simpele over het leven van een aantal schoolvriendinnetjes en bevat veel cliché's. Dat kan heel vervelend zijn, maar in deze film niet. Het is verder leuk uitgewerkt en af en toe telt de film een paar hele hilarische momenten door een paar fantastisch uitgewerkte personages. Pak Wardiman is er daar zeker één van. Het acteerwerk vond ik juist wel vrij sterk, vooral van Cinta (Dian Sastrowardoyo) zelf. Nicholas Saputra vond ik overigens tegenvallen, hij komt niet echt heel erg in zijn rol had ik het idee. Jammer.

Al met al een heerlijke film om te kijken op een doordeweekse avond. 3,5*

Africain, L' (1983)

Alternatieve titel: 'n Moorsspel

Chuck Taylor

 • 1267 berichten
 • 1834 stemmen

Als je houdt van een tergend langzaam drama met het flinterdunne verhaal van de haat-liefde verhouding tussen Deneuve en Noiret (die beiden ontzettend statisch spelen) waar omheen een soort van zogenaamd wild-life avontuur is geborduurd met stropers en vliegtuigen boven de savannes en waarin ook nog een traditioneel Afrikaanse vrouw door Vivian Reed word gespeeld met haar overduidelijk Amerikaans accent (zingen kan ze wel) en voor de rest het enige echte Afrika hier wat lelijk in beeld gebrachte landschappen zijn, dan moet je hier echt goed voor gaan zitten. Anders is het vrijwel niet te pruimen.

Agents Secrets (2004)

Alternatieve titel: Secret Agents

Chuck Taylor

 • 1267 berichten
 • 1834 stemmen

Deze film laatst gekocht vanwege Vincent en Monica, ik verwachte er niet veel van en dat kwam ook uit.

Een rare film. Tijdens de film verwacht je de hele tijd een soort climax, in het verhaal of met actie, maar deze kwam nooit tot stand. Dit komt ook omdat de film heel raar opgebouwd was, met scenes waarvan je echt geen flauw benul hebt waarom ze erin gezet zijn.

Bv. de scene waarin Vincent samen met Monica aan het zwembad zitten, waarop Vincent na een tijdje zegt tegen Monica dat ze al 15 min. op 1 bladzijde zit. Hierna is de scene direct afgelopen en heeft dus geen enkel nut.

Filmopvulling zoals al eerder werd genoemd, eigenlijk lijkt het wel alsof het grootste deel van de film hieruit bestaat.

Af en toe vroeg ik me wel af of dit juist de bedoeling van de regisseur zou zijn, dat je zelf tussen als die scenes ingewikkelde verbanden moet gaan zoeken. Maar dat zou ook slecht zijn, want deze zijn dan heel onduidelijk en onsamenhangend.

Al met al een simpele film, ik vond het wel leuk om naar te kijken, maar vooral omdat Vincent en Monica erin speelden, maar niks bijzonders. 2 *

Aoi Haru (2001)

Alternatieve titel: Blue Spring

Chuck Taylor

 • 1267 berichten
 • 1834 stemmen

Vond de relatie tussen Kujo en Aoki ook iets te snel gaan, daarbij dat er op het eind nog even goed benadrukt wordt hoe goed bevriend ze wel niet waren - iets wat in de film niet zó duidelijk naar voren kwam. Daarnaast ergerde ik me ook lichtelijk aan het feit dat Kujo een liefde voor het voetbal heeft en dit ook heel goed wordt verbeeld, terwijl de jongen het spel totaal niet goed beheerst.

De film speelt zich alleen af op de school, wat inderdaad tot een simpel verhaal zorgt maar dit weet wel constant spanning te brengen en te boeien. Zeer leuke film over deze gewaagde, rebelse jongeren die niet anders weten.

Arahan Jangpung Daejakjeon (2004)

Alternatieve titel: Arahan

Chuck Taylor

 • 1267 berichten
 • 1834 stemmen

Vrij slechte film met hele slechte CGI en uiteindelijk ook een waardeloos plot.

Arizona Dream (1992)

Chuck Taylor

 • 1267 berichten
 • 1834 stemmen

Kom op jongens, dit is echt een uiterst genietbare film! Weinig uitschieters hier qua stemmen zie ik, maar hier kende ik voor mijn eerste kijkbeurt al bijna de volledige punten toe. De eerste scene is al verbluffend en heerlijk dromerig en de film blijft op dat hoge niveau zitten. Op driekwart zakt hij net wat te ver en mist het de absurde en excentrieke sfeer die voor de rest heerst in de film, wordt het net wat te huisje-boompje-beestje. Daarnaast een hele fijne muzikale begeleiding en natuurlijk gewoon geweldige acteerprestaties die ervoor zorgen dat scene na scene echt memorabel is.

Avatar (2009)

Chuck Taylor

 • 1267 berichten
 • 1834 stemmen

Jazeker.

Maar voor jou: Ik had van het verhaal niet veel verwacht, maar dacht dat dit door de 3D actie wel gecompenseerd zou worden. Teleurstelling alom; omdat het niet meer inhoudt dan veel explosies, standaard achtervolgingscenes, ongelofelijk veel ongeloofwaardigheden in het verhaal, clichés, 3D vond ik weinig toevoegen, heel irritante en domme personages die voor irritante en domme dialogen zorgen, dit de gehele film door = heel langdradig en weinig speciaal. Er is gewoon niets wat deze film speciaal maakt of iets extras te bieden heeft, begrijp de hype hier totaal niet van.