• 9.370.069 stemmen

Ontwikkeld door: J.H. Wyman

Met onder meer: Karl Urban, Michael Ealy en Minka Kelly

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 17 november 2013

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Almost Human

In het jaar 2048 heeft de politie een nieuw stuk gereedschap in het Synthetischen-Arsenaal, namelijk robots die zijn belast met het waarborgen van de veiligheid van de mensen door wie ze gemaakt zijn. Niet iedereen is blij met de veranderingen. Rechercheur John Kennex, die gewond is geraakt in actie, keert terug naar het korps alwaar hij erachter komt dat zijn nieuwe partner een Synthetische is genaamd Dorian. Met een mogelijkheid tot het ervaren van emoties is de programmering van Dorian heel anders dan die van de normale Synthetischen, maar toch wantrouwt John nog steeds de machine aan zijn zijde. Zullen ze in staat zijn samen te werken als een team?

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Almost Human

avatar van FlorisV

FlorisV

vrijdag 15 november 2019
Almost Human seizoen 1 Sluit ik me volledig bij aan. Zowel Urban als Ealy waren een feest en het gegeven was boeiend genoeg om op voort te boorduren. Met mindere acteurs had dit al snel een sof kunnen worden. Maar Urban heeft een nieuwe topserie gekregen, The Boys, met een prachtcast en die vond ik zo mogelijk nog beter. Blij dat hij door mag blijven timmeren want ik heb hem altijd wel gemogen, hoewel ik Dredd zijn beste werk vind.

renzoroy_mm

zondag 10 juli 2016
Almost Human seizoen 1 Zonde dat het gecancelled is Was best een aardige actie/sf serie..