• 9.330.036 stemmen

Person of Interest (2011-2016)

5 seizoenen

Ontwikkeld door: Jonathan Nolan

Met onder meer: Jim Caviezel, Michael Emerson en Kevin Chapman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 22 september 2011

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Person of Interest

Oud CIA-agent John Reese gaat een samenwerking aan met een mysterieuze miljardair, Harold Finch, om op hun eigen werkwijze gewelddadige misdaden te verkomen. Ze doen dit met behulp van 'The Machine', die hun de identiteiten van de betrokkenen aanlevert. Ook worden ze bijgestaan door detectives Carter en Fusco.

Meningen over Person of Interest

avatar van Miszmi

Miszmi

donderdag 30 juni 2016
Person of Interest seizoen 5 Ondanks dat het seizoen helemaal niet lang duurt, is het behoorlijk langdradig allemaal. Hoewel het begin en het einde van het seizoen prima zijn, hadden de afleveringen in het midden kunnen winnen aan diepgang. Ook zie ik nog maar weinig terug van het daadwerkelijke verhaal waar de serie ooit mee is begonnen, het helpen van mensen. Af en toe zit er een aflevering tussen welke daarin wel slagen, bijvoorbeeld aflevering 11 waar ik mij prima mee heb vermaakt. Al met al een krappe voldoende, ik had er meer van verwacht (gehoopt) voor het laatste seizoen.
avatar van boemboem27

boemboem27

zondag 24 maart 2024
Person of Interest seizoen 1 heb nu 1 seizoen gezien ,ga zeker meerdere seizoenen bekijken. je hebt er tenslotte 5 als deze serie niet geslaagd zou zijn waren er nooit 5 seizoenen van gemaakt. ook al komt het veel op hetzelfde neer qua oplossing vond ik alle afleveringen gewoon lekker wegkijken. de leuke/slimme gadgets, hier hou ik gewoon van. op naar het 2e seizoen..