ad
 • 139.647 films
 • 6.600 series
 • 19.973 seizoenen
 • 431.610 acteurs
 • 280.221 gebruikers
 • 8.082.384 stemmen
Avatar
 
banner banner

Person of Interest - Seizoen 3 (2013-2014)

3,64 32 stemmen

Show titel: Person of Interest

IMDb beoordeling: 8,4 (164.137)

Seizoenen: 5 seizoenen

Afleveringen: 23

Datum van release: dinsdag 24 september 2013

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Person of Interest

Afleveringen Seizoen 3 (2013-2014)

 1. 1. Liberty

  Door de zoektocht naar de Machine door verscheidene partijen, heeft die zich op wonderbaarlijke wijze verplaatst naar een onbekende locatie. Zonder medeweten van Reese en Finch staat het technologische wonder echter niet alleen in contact met hen, maar ook met Root. Als het nummer verschijnt van een matroos hebben Reese en Shaw moeite hem te vinden tussen de vele aanwezige matrozen die in de stad zijn voor de Vlootweek. Carter probeert zo goed mogelijk om te gaan met haar terugplaatsing als agent.

 2. 2. Nothing to Hide

  De Machine bezorgt een nieuw nummer aan Finch, Reese en hun nieuwe partner Shaw. Het nummer blijkt te verwijzen naar Wayne Kruger, een internetdata-analist en genie in het opsporen van mensen via online gegevens én de handel in deze data. Reese tracht de man te beschermen van een onbekende vijand. Intussen is de gedegradeerde Carter nog steeds de criminele organisatie HR op het spoor, terwijl ze als politieagente ene Mike Laskey krijgt toegewezen als nieuwe collega.

 3. 3. Lady Killer

  Reese en Finch schakelen de hulp in van zowel Carter, Shaw én Zoe Morgan. Aangezien Ian Murphy een risicovol investeerder én een vrouwenverslinder eerste klas is, moeten de drie agenten hun vrouwelijke charmes gebruiken om zo Murphy naar Reese te lokken. Ondertussen, helpt The Machine, Root om te ontsnapping uit een psychiatrische instelling voordat een gevaarlijke vijand haar kan opsporen.

 4. 4. Reasonable Doubt

  De Machine geeft het nummer van Vanessa Watkins, een advocate wiens echtgenote onlangs stierf bij een toevallig ongeluk. Of is dat alleen maar wat Watkins iedereen wil doen geloven? Reese, Finch en Shaw moeten allereerst zien te achterhalen of de ongelukkige dood een ware moordzaak is, of dat iemand haar onterecht naar voren tracht te schuiven als moordenares. Als Carters nieuwe partner Mike Laskey haar heeft gespot met Reese, beseft Carter pas hoe voorzichtig ze moet zijn in alles wat ze doet.

 5. 5. Razgovor

  De machine levert een bijzonder nummer, dat refereert naar het tienjarige meisje Genrika Zhirova. Finch belast Shaw met de opdracht om het meisje te schaduwen. Algauw ontdekt Shaw dat Genrika geobsedeerd is door bewaking en spionage, maar haar obsessie blijkt ook de reden te zijn waarom de machine haar als mogelijk slachtoffer aanduidt. Carter zit intussen nog steeds achter de HR-dienst aan, maar dient te weten te komen wie er aan het hoofd staat. Haar onderzoek dreigt wat te veel aandacht te krijgen.

 6. 6. Mors Praematura

  Reese en Finch moeten zich opsplitsen. Reese moet op zoek naar Shaw, die zonder dat ze het zelf lijkt te beseffen met Root op pad is om haar laatste missie te voltooien. Finch krijgt ondertussen het nummer van Timothy Sloan, een vastgoedonderzoeker, als potentieel moordslachtoffer. Finch is ervan overtuigd dat Timothy een mogelijk slachtoffer is nadat hij een aantal ontdekkingen heeft gedaan, maar de situatie blijkt ingewikkelder in elkaar te zitten dan op het eerste gezicht lijkt. Intussen verkrijgt Carter meer informatie over de HR-dienst dankzij de openhartigheid van Laskey.

 7. 7. The Perfect Mark

  Terwijl Finch zijn vrouwelijke tegenpool Root nog steeds gegijzeld houdt, probeert hij te ontdekken hoe het komt dat Root met de Machine in verbinding staat. Die Machine levert het nummer aan van een hypnotherapeut, genaamd Hayden Price. Het team komt echter te weten dat Price meer is dan enkel een hypnotherapeut. Hij blijkt ook een band te hebben met de HR-dienst, wat interessante informatie zou kunnen opleveren voor het onderzoek van Carter. De vraag is maar of Reese en Finch op tijd zijn om hem in bescherming te nemen.

 8. 8. Endgame

  De oorlog met de HR-dienst bereikt een hoogtepunt wanneer Finch 38 nummers van de Machine krijgt, allemaal nummers die wijzen op politieagenten waarvan enkelen ook afkomstig zijn van de HR-dienst. Finch ontdekt al snel dat er een onbekende de georganiseerde criminaliteit wil opzetten tegen de Russische maffia, een strijd waarbij ook Carter ongewild betrokken geraakt. Vreemd genoeg leidt deze evolutie bij Carter tot een heleboel flashbacks over haar ex-man.

 9. 9. The Crossing

  Het gevaar loopt almaar op wanneer de strijd tussen het geheime team van Reese en Finch enerzijds en de HR-dienst anderzijds een nieuw hoogtepunt bereikt. Het lijkt haast onmogelijk te worden om de meest corrupte dienst ooit voor het gerecht te brengen. Wanneer de Machine plots het nummer van Reese weergeeft, moet en wil het team er alles aan doen om hem als potentiële slachtoffer in veiligheid te brengen. Het wordt meteen de grootste dreiging en vooral de moeilijkste opgave ooit voor het team.

 10. 10. The Devil's Share

  Het team zoekt gerechtigheid na de moord op Carter, maar Finch is zich ervan bewust dat een lid van het team een stapje te ver zal gaan in deze strijd tegen de HR-dienst als hij niet snel ingrijpt. Ondertussen levert de Machine een nummer van een van de hoofdfiguren binnen de HR-dienst: Patrick Simmons.

 11. 11. Lethe

  Flashbacks naar de jeugd van Finch brengen meer duidelijkheid over het ontstaan van de Machine. Die geeft deze keer het nummer van een man die reeds op sterven ligt en dus sowieso niet lang meer te leven heeft. Hoewel Finch en het team niet zonder Reese zouden kunnen, besluit Reese toch om in de nasleep van de zware strijd met de HR-dienst het team te verlaten. Hij lijkt te zwaar te lijden onder het grote verlies van een dierbare.

 12. 12. Aletheia

  Finch, Shaw en Arthur Claypool trachten nog steeds een man die op sterven ligt in veiligheid te brengen, ver weg van zijn potentiële moordenaar. In hun pogingen om hem te redden, komen ze een aantal vijanden uit het verleden tegen. Ze kunnen echter nog steeds geen beroep doen op Reese, die het team heeft verlaten. Dat maakt het er voor het team niet gemakkelijker op. Intussen wordt ook Root op de hielen gezeten en heeft Finch tussen het werk door een serieus gesprek met Reese.

 13. 13. 4C

  Reese wil wegvluchten naar Istanbul, maar de Machine zorgt ervoor dat hij toch terug in contact komt met het team van Finch. Het nummer dat de Machine aanlevert, is dit keer afkomstig van een passagiersstoel op hetzelfde vliegtuig als datgene waar Reese mee wil vertrekken en behoort toe aan ene Owen Matthews. Hoewel Reese niet van plan is om deze missie te aanvaarden, is het maar de vraag of hij het kan volhouden om een mogelijk moordslachtoffer niet te helpen.

 14. 14. Provenance

  Reese is nog maar net terug in New York bij Finch of de Machine geeft hen al een nieuw nummer dat verwijst naar een hoogopgeleide antiekdief. Door een aantal verrassende wendingen tijdens het onderzoek, plannen ze een overval om hem zo undercover te kunnen strikken. De inzet is echter zo hoog dat het risico om in de gevangenis te belanden zeer groot wordt. Zou Reese dus wel de juiste keuze hebben gemaakt toen hij zich terug bij het team voegde?

 15. 15. Last Call

  Finch gaat undercover in een alarmcentrale om een telefonist bij de alarmcentrale te beschermen. Al gauw wordt echter duidelijk dat de dreiging voor gevaar veel groter is dan het team oorspronkelijk had verwacht.

 16. 16. RAM

  Hoe ging Finch te werk voordat hij Reese bij het team haalde? Eindelijk komen beetje bij beetje de geheimen uit het verleden van Finch aan het licht, waaronder ook enkele zaken die op verrassende wijze te linken zijn met recente gebeurtenissen.

 17. 17. Root Path

  De Machine geeft dit keer niet Reese en Finch, maar wel Root de opdracht om een portier met een mysterieus verleden op te sporen. Het leven van de portier komt echter pas echt in gevaar wanneer hij in contact komt met Root. Daarom ontvangt in tweede instantie ook Finch het nummer van de Machine.

 18. 18. Allegiance

  Finch en Reese moeten zich verdiepen in de ingewikkelde wereld van de internationale politiek wanneer ze het nummer krijgen van een voormalige overheidsmedewerker die gevolgd wordt door een diplomaat van de VN. Een gezamenlijke vijand van het team probeert intussen om met Root samen te werken.

 19. 19. Most Likely To...

  Om potentieel slachtoffer Matthew Reed in het oog te houden, dienen Reese en Shaw undercover te gaan op een schoolreünie. Al gauw wordt duidelijk dat Matthew er niet welkom is vanwege de dood van zijn toenmalige vriendin. Finch en Fusco gaan intussen naar Washington D.C. om uit te zoeken waarom Leona vermoord werd door Vigilance. Ze komen echter tot de conclusie dat ook Root bezig houdt met dit onderzoek.

 20. 20. Death Benefit

  Reese wordt tewerkgesteld als geheim agent om zo dichtbij het volgende doelwit te geraken. Dat is volksvertegenwoordiger Roger McCourt, die er voor zou kunnen zorgen dat het geheime project 'Decima' slaagt en dus dat er een tweede Machine online wordt gebracht. Wanneer Reese ontdekt waarom de Machine zijn nummer heeft aangeleverd, wordt de situatie erg ingewikkeld en krijgt het team met een groot dilemma te kampen.

 21. 21. Beta

  De verantwoordelijke van het project 'Decima' zitten nog steeds achter Reese en Shaw aan met de hulp van hun eigen slimme machine: Samaritan. Greer maakt intussen misbruik van de zwakke plek van Finch: zijn ex-vrouw. Zij, Grace Hendricks, is nog steeds de liefde van zijn leven en dus de enige die hem uit zijn schuilplaats kan lokken.

 22. 22. A House Divided

  Terwijl Finch gegijzeld wordt door Greer en de handlangers van Decima, weet Root het team toch te overtuigen om zich te blijven focussen op de volgende aanwijzingen van de Machine. Het team krijgt namelijk vijf verschillende nummers die met elkaar verbonden zijn. Pas na het ontvangen van het vijfde nummer krijgt het team wat meer zicht op het totaalplaatje. Nu Finch er niet is en het team veel vertraging heeft opgelopen, kan Root haar geheime plannen rustig uitwerken.

 23. 23. Deus Ex Machina

  Het team moet drastische maatregelen nemen opdat ze kunnen voorkomen dat 'Samaritan' online komt en het team van Finch en Reese zelf het eerste doel wordt van deze tweede Machine. Ondertussen krijgt de maandenlange strijd met de terroristische groep Vigilance een uiterst schokkende wending...

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.