• 9.377.028 stemmen

Mr. Mercedes - Seizoen 2 (2018)

Show titel: Mr. Mercedes

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 34 minuten

Ontwikkeld door: David E. Kelley

Met: Brendan Gleeson, Harry Treadaway en Jack Huston

Datum van release: woensdag 22 augustus 2018

Eerst uitgezonden op: Audience (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mr. Mercedes Seizoen 2 (2018)

Een jaar na zijn verijdelde poging om een ​​tweede massamoord in de gemeenschap van Bridgton, Ohio te plegen, blijft Brady Hartsfield in het ziekenhuis in een vegetatieve toestand. De gepensioneerde rechercheur Bill Hodges heeft zijn best gedaan om zijn Brady-obsessie achter zich te laten. Hij heeft samen met Holly Gibney "Finders Keepers", een particulier onderzoeksbureau, geopend. Maar wanneer onverklaarbare gebeurtenissen het ziekenhuispersoneel van Brady beginnen te beïnvloeden, wordt Hodges gekweld door het gevoel dat Brady op de een of andere manier hier verantwoordelijk voor is.

Afleveringen Seizoen 2 (2018)

1. 1. Missed You

22 augustus 2018 (57 minuten)

Nu Brady in het ziekenhuis ligt, besluiten Hodges en Holly om hun eigen privédetectivebureau te openen. Dokter Babineau en diens briljante vrouw Cora moeten zich over Brady ontfermen.

2. 2. Let's Go Roaming

29 augustus 2018 (50 minuten)

Hodges heeft moeite met de zaken bij Finders Keepers. Sadie merkt een verschil in de medische gesteldheid van Brady en informeert dokter Babineau. Jerome keert terug naar huis voor de zomer.

3. 3. You Can Go Home Now

5 september 2018 (53 minuten)

Brady verwelkomt iemand uit zijn verleden. Hodges voelt aan dat Holly steeds meer gefrustreerd raakt en besluit haar bij zijn onderzoek te betrekken. Cora zet druk op Babineau.

4. 4. Motherboard

12 september 2018 (48 minuten)

Hodges schrikt van de plotselinge dood van een ziekenhuismedewerker. Jerome biedt veel hulp in de zoektocht naar de waarheid. Lou heeft het zwaar.

5. 5. Andale

19 september 2018 (48 minuten)

Montez wil Brady kunnen vervolgen en voert de druk op. Holly voelt zich verraden wanneer de bemoeienis van Hodges ervoor zorgt dat de toekomst van Finders Keepers in gevaar komt. Montez zoekt ondertussen hulp bij Hodges.

6. 6. Proximity

26 september 2018 (55 minuten)

Een bezoekje van Lou zorgt voor een ongekende reactie van Brady. Dokter Babineau probeert hem nu zo ver te krijgen dat hij begint te communiceren. Holly begint de zienswijze van Hodges te begrijpen.

7. 7. Fell on Black Days

3 oktober 2018 (47 minuten)

Hodges en Donna kijken uit naar een nieuwe toekomst. Jerome denkt na over zijn plek in deze wereld. Babineau wordt onder druk gezet door Cora en Vitalta om Brady te opereren.

8. 8. Nobody Puts Brady in a Crestmore

10 oktober 2018 (48 minuten)

Ida, Holly en Jerome snellen naar Hodges toe om hem bij te staan nadat het hem slecht is vergaan. Donna wordt hierdoor herinnerd aan haar ergste nachtmerrie. Dokter Babineau besluit Montez te passeren.

9. 9. Walk Like a Man

17 oktober 2018 (52 minuten)

Dokter Babineau onthult de details omtrent de behandeling van Brady en het is precies waar Hodges al bang voor was. Babineau en Cora bevinden zich in een bijzonder lastige situatie.

10. 10. Fade to Blue

24 oktober 2018 (56 minuten)

De gemeenschap wordt opgeschrikt door het nieuws over Brady. De toekomst van de Mercedes Killer ligt in de handen van de weinigen die hem hebben weten te overleven.

avatar van cdman19800

cdman19800

Zo goed als het eerste seizoen was, zo vergezocht en saai is het tweede.

Hopelijk is het derde seizoen terug beter...

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Eerste seizoen was zeer boeiend en eerste 3 afleveringen van seizoen 2 is anders, met zijn geest die het overneemt, dus wa meer paranormaal en evenzeer heel vermakelijk en ook gewoon volledig mijn ding.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Sommige verhalen werken beter als film dan als serie. Ik kan 't een verfilming van Stephen King best vergeven dat het vergezocht en onlogisch in elkaar steekt. King is nu eenmaal een beetje campy. Maar het tweede seizoen van 'Mr. Mercedes' (2018) komt tergend traag op gang. Er lijkt naar het einde toe iets van spanning in te komen, maar ook dat helpen ze vakkundig om zeep. Of zoals mijn seriemaatje met wat droevige stem zei: 'Kaj, ze lullen zoveel!'

avatar van Toontje G

Toontje G

Tegenvaller, vooral de eerste afleveringen waren saai. Raar gedoe allemaal. Misschien seizoen 3 beter.