• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.891 stemmen
Avatar
 
banner banner

Scrubs - Seizoen 3 (2003-2004)

3,80 48 stemmen

Show titel: Scrubs

IMDb beoordeling: 8,4 (270.004)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Bill Lawrence

Met: Zach Braff, Donald Faison en Sarah Chalke

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 2 oktober 2003

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 3 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Scrubs

John "J.D." Dorian is net begonnen als medisch assistent in het ziekenhuis Sacred Heart. We volgen zijn carrière door zijn ogen.. en fantasieën. Hij wordt vergezeld door zijn maatje en assistent chirurgie Chris Turk en de gedreven Elliot Read, medisch assistent. Deze groentjes worden in de gaten gehouden door directeur Bob Kelso, de sarcastische Dokter Perry Cox, verpleegkundige Carla Espinosa en de schoonmaker.

Afleveringen Seizoen 3 (2003-2004)

  1. 1. My Own American Girl

    2 oktober 2003 (22 minuten)

    Na een ontmoeting met haar ex Sean en na betrokken te zijn geweest bij een ongeluk realiseert Elliot zich dat er zich in de drie jaar dat ze voor Sacred Heart werkt, niets goeds gebeurd is. Ze besluit haarzelf opnieuw uit te vinden. J.D. komt niet verder met een patiënt en vraagt dokter Cox om hulp.

  2. 2. My Journey

    9 oktober 2003 (22 minuten)

    J.D. heeft het gevoel dat zijn vriendschap met Turk steeds minder aan het worden is en schrikt wanneer Turk zich niet bloot durft te geven. Carla wordt gek van een anoniem urinemonster en Elliot probeert Sean met haar werk te combineren.

  3. 3. My White Whale

    23 oktober 2003 (22 minuten)

    J.D. heeft moeite met het opleiden van zijn stagiaires en hij vraagt Elliot om hulp. Dokter Cox vindt de beste kinderarts voor zijn zoon die wel erg veel op hemzelf lijkt.

  4. 4. My Lucky Night

    30 oktober 2003 (22 minuten)

    Sean schrikt van de geschiedenis die Elliot en J.D. samen hebben en gedraagt zich slecht. Hij probeert voornamelijk te verbloemen dat hij er zes maanden lang vandoor gaat. Dokter Cox wil een hogere functie in het ziekenhuis maar heeft hier hulp bij nodig.

  5. 5. My Brother, Where Art Thou?

    6 november 2003 (22 minuten)

    Dan besluit een poosje bij J.D. te blijven nadat hij door de nieuwe verloofde van zijn moeder uit huis is gezet maar Dan is niet onder de indruk van het nieuwe karakter van J.D. Elliot heeft haar eigen problemen om mee om te gaan.

  6. 6. My Advice to You

    13 november 2003 (22 minuten)

    Een ontmoeting in de lift zorgt voor een nieuwe vriendschap tussen J.D. en de mysterieuze Danni. Marco, de broer van Carla, komt op bezoek en hij heeft nog een appeltje te schillen met Turk.

  7. 7. My Fifteen Seconds

    20 november 2003 (22 minuten)

    De relatie tussen J.D. en Danni wordt steeds beter. Tot ongenoegen van dokter Cox moet hij meer tijd met J.D. doorbrengen. Carla en Elliot proberen de juiste balans te vinden tussen hun privéleven en hun professionele leven.

  8. 8. My Friend the Doctor

    4 december 2003 (22 minuten)

    Turk is dolblij dat hij eindelijk een operatie alleen heeft weten te volbrengen zonder de hulp van een collega. Dokter Cox vindt het vreselijk dat hij ouder wordt en J.D. komt erachter dat niet iedereen de conciërge ziet zoals hij hem ziet.

  9. 9. My Dirty Secret

    11 december 2003 (22 minuten)

    Elliot kan het niet hebben over geslachtsorganen zonder te giechelen, dus probeert Carla haar hierbij te helpen. Dokter Cox moet ondertussen bij J.D. en Turk slapen na het opvolgen van slecht advies.

  10. 10. My Rule of Thumb

    22 januari 2004 (22 minuten)

    Carla en Elliot proberen een patiënt te helpen met het verliezen van haar maagdelijkheid voordat ze binnenkort sterft. Danni trekt bij J.D. in nadat ze haar zus en dokter Cox betrapt heeft.

  11. 11. My Clean Break

    3 februari 2004 (22 minuten)

    J.D. probeert de relatie met Danni te verbreken maar zij is hem voor omdat ze weet dat hij nooit over Elliot heen zal komen. Dokter Cox is opeens een allemansvriend en nadat dokter Kelso commentaar heeft op het nieuwe uiterlijk van Elliot keert zij weer terug naar haar oude zelf.

  12. 12. My Catalyst

    10 februari 2004 (22 minuten)

    J.D. heeft het idee dat hij eindelijk een mentor heeft gevonden in de persoon van dokter Kevin Casey, een chirurg met OCD. Dokter Cox blijkt altijd al jaloers op Casey te zijn geweest. De conciërge helpt dokter Kelso met een afval probleem.

  13. 13. My Porcelain God

    17 februari 2004 (22 minuten)

    Elliot moet een simpele procedure uitvoeren maar begint hierdoor na te denken over haar carrière. Ze zoekt steun bij dokter Casey maar het nieuwe toilet op het dak van het ziekenhuis krijgt alle aandacht. Turk vraagt J.D. als getuige op zijn bruiloft.

  14. 14. My Screw Up

    14 februari 2004 (22 minuten)

    De broer en zus van Jordan keren terug maar dokter Cox komt erachter dat zijn schoonbroer Ben al twee jaar lang geen dokter meer bezocht heeft. Ben lijdt echter aan kanker.

  15. 15. My Tormented Mentor

    2 maart 2004 (22 minuten)

    Allison en Maddie, twee vriendinnen van Jordan, komen langs om Jordan te steunen nu haar broer is overleden. Dokter Cox wordt echter gek van de twee. Turk probeert indruk te maken op de nieuwe vrouwelijke chirurg dokter Miller.

  16. 16. My Butterfly

    16 maart 2004 (22 minuten)

    Turk gaat op zoek naar zijn gelukskledingstuk wanneer hij een operatie moet uitvoeren en Elliot is naarstig op zoek naar een verloren knuffelbeestje wanneer een jonge patiënt van haar een zware operatie moet ondergaan.

  17. 17. My Moment of Un-Truth

    30 maart 2004 (22 minuten)

    J.D. moet een geheim bewaren wanneer Carla door een man wordt uitgevraagd. Ondertussen heeft zij wel kritiek op Turk omdat hij naar andere vrouwen kijken. Elliot geeft een patiënt medicatie maar dokter Cox en dokter Kelso menen dat de patiënt haar pijn faket.

  18. 18. His Story II

    6 april 2004 (22 minuten)

    Turk moet een patiënt van hem onder ogen komen wanneer hij per ongeluk een zenuw doorsnijdt tijdens een operatie waardoor deze zijn hand niet meer kan gebruiken. Een patiënt van Elliot leert haar iets over haar relatie met J.D.

  19. 19. My Choosiest Choice of All

    20 april 2004 (22 minuten)

    J.D. heeft opnieuw een afspraakje met Danni aangezien Sean weer terug is voor Elliot. Toch kan J.D. zijn passionele nacht met Elliot niet vergeten. Dokter Cox komt erachter dat hij wellicht iets voelt voor de dokter die hij zo haat.

  20. 20. My Fault

    22 april 2004 (22 minuten)

    Elliot vraagt Sean bij haar in te trekken en dit zorgt voor problemen bij J.D. Turk weet niet zeker waarom dokter Miller ander gedrag naar hem toe vertoont. Dokter Kelso laat weten dat het ziekenhuis full body scans gaat uitvoeren.

  21. 21. My Self-Examination

    27 april 2004 (22 minuten)

    J.D. weet niet wat hij moet doen nu hij Elliot heeft laten weten dat hij van haar houdt. De conciërge heeft een appeltje te schillen met dokter Cox. Marcos, de broer van Carla, brengt Turk in een lastige situatie.

  22. 22. My Best Friend's Wedding

    4 mei 2004 (22 minuten)

    Het is de dag van het huwelijk van Turk en Carla maar een patiënt zorgt ervoor dat Turk opgehouden wordt. Elliot is nog steeds boos op J.D. dus probeert hij ervoor te zorgen dat zij en Sean weer bij elkaar kunnen komen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Ataloona

Ataloona

  • 734 berichten
  • 3924 stemmen

My Screw Up


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

De Ross & Rachel opmerking van The Janitor

Wel een aanmerking op de lopende verhaallijn, een bijzonder onsympathieke actie van J.D. om Elliot de liefde te verklaren waarna zij haar relatie verbreekt om haar daarna meteen weer te lozen omdat hij haar toch niet wil. Zo'n onaardig verhaal past niet goed bij deze 2 hoofdrolspelers...


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.