• 9.372.316 stemmen

De Mol - Seizoen 9 (2021)

Show titel: De Mol

Afleveringen: 9

Speelduur: 10 uur en 12 minuten

Ontwikkeld door: Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove

Met: Gilles De Coster

Oorsprong: België

Datum van release: zondag 21 maart 2021

Eerst uitgezonden op: Play4 (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Mol

In het programma moet een groep kandidaten (vijf mannen, vijf vrouwen) opdrachten uitvoeren in het buitenland. Voor iedere opdracht kunnen ze geld verdienen. Eén van de deelnemers is echter een saboteur, een bedrieger, de mol. De mol zal proberen het geld in de kas zo laag mogelijk te houden door de kandidaten tegen te werken. De mol wordt van tevoren geïnformeerd over iedere opdracht. Aan het eind van elke aflevering moeten de kandidaten 20 vragen over de mol beantwoorden. Degene die dan de minste goede antwoorden over de mol gegeven heeft, valt af. De kandidaat die als laatste overblijft, wint het geld in de pot.

Afleveringen Seizoen 9 (2021)

1. Aflevering 1

21 maart 2021 (1 uur en 08 minuten)

2. Aflevering 2

28 maart 2021 (1 uur en 08 minuten)

3. Aflevering 3

4 april 2021 (1 uur en 08 minuten)

4. Aflevering 4

11 april 2021 (1 uur en 08 minuten)

5. Aflevering 5

18 april 2021 (1 uur en 08 minuten)

6. Aflevering 6

25 april 2021 (1 uur en 08 minuten)

7. Aflevering 7

2 mei 2021 (1 uur en 08 minuten)

8. Aflevering 8

9 mei 2021 (1 uur en 08 minuten)

9. Aflevering 9

16 mei 2021 (1 uur en 08 minuten)

avatar van brawljeff

brawljeff

Leuke laatste aflevering. Een paar vergezochte hints, maar uiteindelijk was er ook een groot aantal obvious verwijzingen. Aangezien ik enkel de Nederlandse versie heb gezien, ga ik de twee al vrij snel vergelijken. Ik kan niets anders zeggen dan dat het twee totaal verschillende programma's zijn. De Nederlandse versie voelt wat epische aan, de Vlaamse versie wat knulliger. Uiteindelijk vind ik dat juist leuk, aangezien ik mij als kijker meer hecht aan echte mensen dan aan bn'ers/bv'ers (is dat een officiële term? Zo nee, vraag ik patent aan). Veel leuke opdrachten voorbij zien komen en uiteindelijk is het kijken beloond met een geweldige mol.

Nog wel een vraag voor de Belgische Tvmeter vrienden. Is het nog de moeite oude seizoenen terug te kijken of vt het dan alleen maar tegen? Of tot een specifiek seizoen? Ik heb geen idee wie de mollen in andere seizoenen zijn.