menu
Mijn Series +

De Mol - Seizoen 7 (2019)

mijn stem
4,15 (24)
24 stemmen

Belgiƫ
Reality / Spelprogramma

ontwikkeld door Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove
met Gilles De Coster

In het programma moet een groep kandidaten (vijf mannen, vijf vrouwen) opdrachten uitvoeren in het buitenland. Voor iedere opdracht kunnen ze geld verdienen. Eén van de deelnemers is echter een saboteur, een bedrieger, de mol. De mol zal proberen het geld in de kas zo laag mogelijk te houden door de kandidaten tegen te werken. De mol wordt van tevoren geïnformeerd over iedere opdracht. Aan het eind van elke aflevering moeten de kandidaten 20 vragen over de mol beantwoorden. Degene die dan de minste goede antwoorden over de mol gegeven heeft, valt af. De kandidaat die als laatste overblijft, wint het geld in de pot.

  1. Aflevering 1
  2. Aflevering 2
  3. Aflevering 3
  4. Aflevering 4
  5. Aflevering 5
  6. Aflevering 6
  7. Aflevering 7
  8. Aflevering 8
  9. Aflevering 9
  10. Aflevering 10
zoeken in:
avatar van Pepino
4,0
Er zaten natuurlijk wel weer heel leuke (en soms hilarische) odprachten bij. Misschien was ik gewoon cynisch om cynisch te willen zijn Ik neem echter niet terug dat de finale drie kandidaten mij wat koud laten. Joeri was de genietbare optimist en voor Kaat had ik stiekem een boontje, maar helaas liggen zij eruit.

Juist, trouwens: het is Elisabet, Liesbeth was een andere kandidate

Mijn mol is trouwens Bas geworden, en daar blijf ik nu bij.

avatar van ArthurDZ
4,0
Pepino schreef: ''mijn mol is trouwens Bas geworden, en daar blijf ik nu bij.''


Haha leuk, we hebben dan toch eindelijk eens dezelfde verdachte

De opdrachten waarin Bas een rol speelt gaan bijna altijd fout. Tegelijkertijd slaagde hij er, zeker toen we nog met een grote groep zaten, altijd goed in om op de achtergrond te blijven. Dat maakt hem voor mij al eventjes erg verdacht.

Al mag je de manier waarop de makers via de montage de echte mol afschermen en de kijkers op valse sporen blijven zetten niet onderschatten. Hilarisch hoe in Café De Mol steevast de verkeerde Mol de koppositie pakt in de kijkerpolls. De kandidaten die daar goed scoren kan je eigenlijk al bij voorbaat afstrepen, ook wel zo makkelijk

Ik vind dit overigens een erg leuk seizoen van De Mol. De allerleukste kandidaten (Kaat, Joeri, Eva...) liggen er inderdaad wel al allemaal uit, maar qua opdrachten vind ik deze editie de leukste tot nu toe, denk ik. Niet meer zo overdreven ingewikkeld zoals in voorgaande jaargangen soms het geval kon zijn.

avatar van Esteban
4,0
Het molletje is uit het holletje.

Ik kan niet anders dan 4 sterren geven, want ben opnieuw om de tuin geleid en al mijn voorspellingen zaten fout. Opnieuw een heel fijn seizoen boordevol leuke opdrachten. Dat ik weinig sympathie had voor de resterende kandidaten mag geen pretbederver zijn, met veel spanning naar die laatste episode gekeken. Benieuw naar volgende week, wanneer we zien hoe de mol te werk ging.

avatar van Pepino
4,0
Achteraf gezien begrijp ik niet goed waar mijn cynisme van vorige week vandaan kwam... Dit was weer een heerlijk seizoen, puur kijkgenot en entertainment. Misschien was ik net op dat moment slecht gezind en zat ik net op dat moment ook op Tvmeter, who knows...

Ik had ook weer de verkeerde voor, hopelijk gaat er toch een editie zijn dat ik wél eens de juiste mol weet te raden

Ik kijk uit naar volgende week!

Leukste deelnemer
De optimistische Joeri

Leukste deelneemster
Kaat (ze kwam zo onschuldig over dat ik haar zelf begon te verdenken van mollenwerk)

Top 3 opdrachten
- Wanneer ze met een dier de nacht moesten doorbrengen (hilarisch)
- De tafelopdracht waarin iedereen zich moest houden aan de etiquette... die bijhorende opdrachten waren ook heel hilarisch.
-Wanneer ze door donkere, smalle tunnels en gangen moesten kruipen... Ik heb het graag al eens wat spooky

Meer van dit!

avatar van Dorstigjimmyke
4,5
Degene die de opdrachten dit seizoen heeft bedacht mag echt een pluim op zijn hoed steken. Heel spannend, mooi, leuk en niet te ingewikkeld.

avatar van Teunnis
4,5
Helemaal mee eens!

Ik ben goed om de tuin geleid. Ik had Elisabeth echt niet verwacht als mol. Net als bij de Nederlandse editie een sterk staaltje acteren van de mol. Volgens mij heeft ze ook niet heel veel geld binnengebracht, al zet ik mijn vraagtekens bij hoeveel ze nou daadwerkelijk heeft gemold. We gaan het volgende week zien in wél een boeiende slotaflevering.

4,5
Teunnis.

Ja de twist op het begin van het seizoen maakt dat de eindaflevering ineens veel interessanter wordt. Ik kan je alleszins zeggen dat op het officieel forum van Vier, waar mensen de "follow the money" test doen en zien wie het minst geld heeft opgebracht, de mol inderdaad by far het minst had opgebracht dit seizoen.

avatar van Teunnis
4,5
Schitterende slotaflevering en daarmee kom ik tot de conclusie dat dit seizoen nog net wat beter was dan de voorgaande twee.

avatar van AOVV
4,5
Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk wat twijfels had bij de verrassing dit seizoen dat de Mol pas in Vietnam zou worden gekozen, maar dit heeft uiteindelijk erg goed gewerkt! Net als voorgaande jaren was het alweer een spannende rollercoaster, met een breed spectrum aan opdrachten (de ene beklijvend, de andere grappig) en vooral een uitgekiend samengesteld tiental fijne mensen die het avontuur van hun leven beleven. Chapeau voor de volledige crew om dit weer voor mekaar te krijgen.

Na de finale werd ook aangegeven dat er volgend jaar een nieuwe reeks op de buis zal verschijnen, wat ik alleen maar kan toejuichen. De klad raakt er zeer zeker nog niet in, en ik heb het idee dat deze gemotiveerde, geïnspireerde groep tv-makers nog wel even kan doorgaan.

4,5 sterren

Gast
geplaatst: vandaag om 23:32 uur

geplaatst: vandaag om 23:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.