• 9.377.684 stemmen

Servant - Seizoen 2 (2021)

Show titel: Servant

Afleveringen: 10

Speelduur: 5 uur

Ontwikkeld door: Tony Basgallop

Met: Lauren Ambrose, Toby Kebbell en Nell Tiger Free

Datum van release: vrijdag 15 januari 2021

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Servant

Het verhaal volgt een jong koppel uit Philadelphia dat in diepe rouw is nadat een vreselijke tragedie de uiteenlopende basis van hun huwelijk op zijn kop zet. Hun relatie komt hierdoor op een onverwachte manier onder druk te staan. Deze wig die geslagen is tussen de man en de vrouw opent een deur naar een mysterieuze kracht die hun huis binnendringt.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. Doll

15 januari 2021 (30 minuten)

2. 2. Spaceman

22 januari 2021 (30 minuten)

3. 3. Pizza

29 januari 2021 (30 minuten)

4. 4. 2:00

5 februari 2021 (30 minuten)

5. 5. Cake

12 februari 2021 (30 minuten)

6. 6. Espresso

19 februari 2021 (30 minuten)

7. 7. Marino

26 februari 2021 (30 minuten)

8. 8. Loveshack

5 maart 2021 (30 minuten)

9. 9. Goose

12 maart 2021 (30 minuten)

10. 10. Josephine

19 maart 2021 (30 minuten)

avatar van Daan258

Daan258

Van wat ik gelezen heb blijf je bij dit seizoen nog met meer vragen zitten dan het vorige :s

Ik weet niet goed of ik dan wel doorga met de serie.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Als ik me niet vergis heeft M. Night Shyamalan hier aan meegewerkt. Ik kan wel zeggen dat ik een liefhebber van M. Night Shyamalan ben, althans zijn films vind ik meestal wel aardige films. Van Servant zag ik tot nu toe het eerste seizoen, en dat vond ik wel oke. Het 2e moet ik nog gaan kijken. Wat betreft Nimród Antal, daar ken ik alleen Predators en Vacancy van. Die 2 films waren wel te doen, maar om nou te zeggen top? Seizoen 1 van Servant van hem vond ik wel redelijk, dus maar hopen dat het 2e net zo goed is.(of beter)

avatar van Thomas83

Thomas83

Ook dit seizoen zijn er maar beperkt antwoorden. Vond het tof om te zien dat Julia Ducournau de regie op zich nam voor de eerste twee afleveringen, maar hoewel ik ook die afleveringen nog wel vermakelijk vond mag er wel van een wat trage start gesproken worden. De oorspronkelijke sfeer ontbreekt soms ook een beetje.

Aflevering drie, vier en vijf vond ik wel behoorlijk sterk, en qua pure horror is dit seizoen wat intenser dan het vorige. De zwarte humor en de cast blijven onverminderd sterk. De dochter van Shyamalan blijkt wat van het regietalent van haar vader te hebben.