• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.462 stemmen
Avatar
 
banner banner

Married... with Children - Seizoen 6 (1991-1992)

3,39 91 stemmen

Show titel: Married... with Children

IMDb beoordeling: 8,1 (110.761)

Afleveringen: 26

Speelduur: 13 uur

Ontwikkeld door: Michael G. Moye en Ron Leavitt

Met: Ed O'Neill, Katey Sagal en Christina Applegate

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 8 september 1991

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Married... with Children

De serie draait om het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy, dochter Kelly en zoon Bud. Ook de gezinshond Buck speelt een rol, alsmede buurvrouw Marcy, die eerst gehuwd is met Steve Rhoades en vervolgens met Jefferson D'Arcy.

Afleveringen Seizoen 6 (1991-1992)

  1. 1. She's Having My Baby (1)

    8 september 1991 (30 minuten)

    In de eerste aflevering van het seizoen maakt Marcy enthousiast bekend dat ze zwanger is. Het leedvermaak van Al tegenover Jefferson slaat om in afgrijzen wanneer Peg laat weten dat ze ook een kleine Bundy verwacht.

  2. 2. She's Having My Baby (2)

    15 september 1991 (30 minuten)

    Terwijl de aanstaande moeders Peg en Marcy iedereen voor zich laten rennen, ziet Al er zo tegenop om nog eens 20 jaar een kind te gaan opvoeden dat hij de benen neemt.

  3. 3. If Al Had a Hammer

    22 september 1991 (30 minuten)

    Al zoekt een plek waar hij veilig is voor vrouwen, zwanger of anderszins, en besluit een clubhuis te bouwen waar hij tot zichzelf kan komen. Maar al gauw wordt het toevluchtsoord overspoeld door andere wanhopige aanstaande vaders.

  4. 4. Cheese, Cues and Blood

    29 september 1991 (30 minuten)

    Kelly is verliefd op een jurk van duizend dollar die ze bij de Miss Cheese-wedstrijd wil dragen en besluit het geld op de ouderwetse manier bij elkaar te verdienen: door haar charmes in de strijd te gooien bij het poolen.

  5. 5. Looking for a Desk in All the Wrong Places

    6 oktober 1991 (30 minuten)

    Terwijl Peggy en Marcy de stad uitkammen naar Marcy's oude babymeubels die Jefferson heeft verkocht, zetten de mannen een zoektocht op touw naar de ideale werkster, bij wie huishoudelijk talent geen voorwaarde is.

  6. 6. Buck Has a Belly Ache

    13 oktober 1991 (30 minuten)

    Al en de kinderen zijn alleen maar bezig met de ogenschijnlijk zieke Buck, en Peg voelt zich verwaarloosd. Daarom besluit ze naar haar familie te gaan in Wanker County voor de nodige liefde en aandacht.

  7. 7. If I Could See Me Now

    27 oktober 1991 (30 minuten)

    Nadat hij bijna van een brug af is gereden, laat Al zich door de kinderen overtuigen om een bril te nemen, maar wat hij dan te zien krijgt, valt hem behoorlijk tegen.

  8. 8. God's Shoes

    6 november 1991 (30 minuten)

    Wanneer Al tijdens een spirituele ervaring "de schoenen van God" waarneemt, besluit hij er zijn missie van te maken om zijn hemelse visioen na te maken, en aan de man te brengen.

  9. 9. Kelly Does Hollywood, Part 1

    10 november 1991 (30 minuten)

    Gewapend met kabel-tv en nieuwe afstandbediening besluit Al om net zo lang op de bank te blijven hangen totdat er iets behoorlijks op televisie komt. Intussen trekt Kelly’s eigen praatprogramma steeds meer kijkers.

  10. 10. Kelly Does Hollywood (2)

    17 november 1991 (30 minuten)

    De droom van de Bundy's om rijk en beroemd te worden blijft voorlopig een droom nadat Kelly's populaire praatprogramma op de lokale zender door een netmanager in Hollywood compleet wordt omgegooid voor uitzending op primetime.

  11. 11. Al Bundy, Shoe Dick

    24 november 1991 (30 minuten)

    In een stijl die doet denken aan een oude Hollywood-thriller droomt Al dat hij een privédetective is die bij toeval bij een moordzaak betrokken raakt wanneer hij door femme fatale wordt ingehuurd om haar erfenis te beschermen tegen haar inhalige familie.

  12. 12. So This is How Sinatra Felt

    1 december 1991 (30 minuten)

    Wanneer Peg vermoedt dat Al vreemdgaat, stuurt ze Kelly en Bud op pad om speurwerk te verrichten, maar Al is nog het meest verrast van allemaal wanneer een knappe "schoenengroupie" hem de maat wil nemen.

  13. 13. I Who Have Nothing

    22 december 1991 (30 minuten)

    Als Al een testament gaat opstellen om zijn aardse bezittingen te verdelen, zoekt hij zijn oude schoolvriendinnetje op, aan wie hij zijn waardevolste bezit heeft gegeven: zijn football.

  14. 14. The Mystery of Skull Island

    5 januari 1992 (30 minuten)

    Peggy, Al, Marcy en Jefferson doen een New Age-bordspel. Bud kan geen nee zeggen tegen sexy Kara, al wordt het zijn dood.

  15. 15. Just Shoe It

    19 januari 1992 (30 minuten)

    Al herleeft zijn glorietijd als footballheld (All City '66) als hij mag meespelen in een Super Bowl-reclamespotje met ex-sporters Sugar Ray Leonard, Steve Carlton en Ed 'Too Tall' Jones.

  16. 16. Rites of Passage

    9 februari 1992 (30 minuten)

    Peggy heeft Sticky de Clown ingehuurd voor Buds 18e verjaardag, maar Al volgt de Bundy-traditie en neemt zijn zoon mee naar de topless-bar voor zijn eerste stapavond.

  17. 17. The Egg and I

    16 februari 1992 (30 minuten)

    Steve Rhoades is op de vlucht nadat hij een beschermd ei heeft gestolen. Hij komt terug om zijn ex-vrouw terug te halen, maar Marcy wil hem niet terug. De familie Bundy wil hem aangeven bij de FBI om het geld van de beloning te innen.

  18. 18. My Dinner with Anthrax

    23 februari 1992 (30 minuten)

    All en Peggy zijn 20 jaar getrouwd. Bud en Kelly zorgen dat ze naar een time share-bijeenkomst gaan in Florida, zodat heavy metal-band Anthrax kan feesten in het huis van de Bundy's.

  19. 19. Psychic Avengers

    1 maart 1992 (30 minuten)

    Als Al Jeffersons helderzienden-zwendel overneemt, spreekt hun concurrente Madame Inga een vloek uit over de hele familie Bundy.

  20. 20. High I.Q.

    22 maart 1992 (30 minuten)

    Bud is boos als Kelly wordt uitgenodigd om lid te worden van een groep genieën. Al en Jefferson proberen een werkbank in elkaar te zetten en raken een paar vingers kwijt.

  21. 21. Teacher Pets

    5 april 1992 (30 minuten)

    Als Buds lerares Engels hem wil versieren, vraagt hij advies aan Al. Die heeft het druk met het bijwonen van verjaardagsfeestjes bij Chuck E. Cheese, maar neemt de tijd om de situatie op te lossen met de bekende Bundy-flair.

  22. 22. The Goodbye Girl

    19 april 1992 (30 minuten)

    Al maakt een wereldreis op de bank in de woonkamer, met de afstandsbediening. Kelly krijgt een baan in het TV-Wereld-pretpark.

  23. 23. The Gas Station Show

    26 april 1992 (30 minuten)

    Al neemt zijn gezin mee voor een Bundy Sunday Fun Day, maar als hij de benzine niet kan betalen, moet hij bij het tankstation werken om zijn schuld af te betalen.

  24. 24. England Show (1)

    3 mei 1992 (30 minuten)

    De Bundy's winnen een reis naar Engeland. Ze weten niet dat ze daar geëxecuteerd worden, omdat de dood van alle mannelijke Bundy's het enige is dat de duistere vloek die over de Engelse stad Lower Uncton heerst, kan opheffen.

  25. 25. England Show (2)

    10 mei 1992 (30 minuten)

    Al, Peggy en Bud komen aan in Lower Uncton, waar de inwoners zich klaarmaken om hun te vermoorden. Maar de verdwaalde Kelly kan ze nog waarschuwen voor het gevaar.

  26. 26. England Show (3)

    17 mei 1992 (30 minuten)

    De inwoners van Upper en Lower Uncton maken ruzie over wie Al en Bud mag vermoorden. Al doet mee aan een steekspel om zijn leven te redden, maar door een probleempje bij de douane met een hotelhanddoek, wordt hij in de kerker gegooid.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59139 berichten
  • 3918 stemmen

Ik was even vergeten hoe afschuwelijk beroerd dit seizoen startte met de zwangerschap van Peggy. Echt zo vreselijk ongrappig en gewoon zelfs zwaar storend. Katey Sagal was destijds zwanger en op deze manier konden ze dit in de serie verwerken, door Peggy samen met Marcy zwanger te laten zijn en het na elf afleveringen af doen als een droom. Daar was ik sowieso blij mee, maar die 11 afleveringen waren op wat momenten na echt beroerd. Gelukkig ontbrak Katey Sagal nog een paar keer, waardoor niet alles over baby's en zwangerschappen ging.

Maar goed, daarna werd het allemaal nog erg vermakelijk. Bud werd Grandmaster B, Kelly was even The Verminator. Al kwam bij een tankstation te werken en ook was Steve Rhoades nog even terug, wat best lollig was. En we eindigen het seizoen met een trilogie aan afleveringen over een reis van de Bundy's naar Engeland, waar enkele dorpsbewoners hen willen vermoorden om een vloek op te heffen. Was bijzonder vermakelijk, zeker de eerste aflevering waarbij ze flink misbruik maakten van de situatie en gingen shoppen. Leukste scene uit het hele seizoen was overigens de tirade van Al tegen de hoogbejaarde invaljuf van Bud, waar hij van dacht dat ze met Bud aan het daten was. Geweldig!

Alles bij elkaar een prima seizoen, maar het had zoveel leuker kunnen zijn door de slechte start.

3,5*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.