• 9.380.455 stemmen

Undercover - Seizoen 2 (2020)

Show titel: Undercover

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: Jan Theys

Met: Tom Waes, Frank Lammers en Sebastien Dewaele

Oorsprong: België / Nederland

Datum van release: zondag 6 september 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Undercover Seizoen 2 (2020)

Het tweede seizoen Undercover speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. Kim de Rooij werkt bij Human Rights. Dankzij de hulp van haar ex-collega Bob Lemmens leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat wederom undercover en probeert ditmaal in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Drugbaas Ferry Bouman zet ondertussen vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van de undercoveragenten Bob en Kim voort. Maar hij is niet de enige die meer over de twee te weten wil komen.

Afleveringen Seizoen 2 (2020)

1. 1. El Dorado

6 september 2020 (46 minuten)

Undercoveragent Bob Lemmens komt samen met zijn ex-collega Kim enkele wapenhandelaars op het spoor. De broers Berger lijken hun business te runnen vanuit manege El Dorado. Al snel wordt duidelijk dat Bob ook persoonlijke wrok koestert jegens de broers.

2. 2. Pentagon

13 september 2020 (48 minuten)

De undercoveragenten infiltreren El Dorado. Al snel laten de broers Berger hun ware aard zien, waardoor de plannen van de politie niet van een leien dakje lopen.

3. 3. Soldiers of Love

20 september 2020 (47 minuten)

Polly graaft in het verleden van haar vader. Bob komt in conflict met Laurent, maar hij laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Bob zet een ultieme stap om terug in de gratie van de broers Berger te komen.

4. 4. Trojan Horse Power

27 september 2020 (47 minuten)

Nathalie komt voor een dilemma te staan na een voorstel van Bob en Nick. Het plan om de broers Berger te pakken wordt in een hogere versnelling geschakeld wanneer een nieuwe potentiële klant wordt geïntroduceerd op een paardenveiling.

5. 5. Revolucíon

4 oktober 2020 (50 minuten)

Bob krijgt Laurent aan boord voor een deal, maar JP hapt niet toe. Hij gaat te rade bij Nathalie om JP zijn zwakke plek te vinden. Polly doet een ontdekking over haar vader.

6. 6. Victor

11 oktober 2020 (49 minuten)

Een figuur uit het verleden van JP duikt terug op. Ondertussen probeert Bob om JP in de val te lokken. Tussen Laurent en Nathalie laaien de gemoederen hoog op.

7. 7. Enrichochet

18 oktober 2020 (49 minuten)

Na Nathalies ontmoeting met Laurent hangt de zaak van Bob aan een zijden draadje, waarop hij tot het uiterste gaat om JP te dwingen een deal te sluiten.

8. 8. Roadblock

25 oktober 2020 (50 minuten)

Bob voelt de druk langs alle kanten toenemen. Hij vertrekt op een tocht samen met een ongewenste passagier. Bob raakt echter steeds meer verwikkeld in een web van problemen en ziet geen uitweg meer.

9. 9. Reconstructie

1 november 2020 (51 minuten)

Bob wordt geconfronteerd met de fouten uit zijn verleden wanneer hij moet getuigen op het proces van Ferry Bouman. Hij komt voor een groot dilemma te staan. Laurent probeert intussen om zijn broer iets duidelijk te maken.

10. 10. Oorlog

8 november 2020 (46 minuten)

JP zint op wraak en het komt tot een ultieme confrontatie met Bob. Bob heeft intussen niets meer te verliezen en gaat tot het uiterste.

avatar van jarno1975

jarno1975 (Moderator series)

Seizoen 2 van Undercover is te zien op Netflix vanaf 6 september. Ook met een rolletje voor Rico Verhoeven.

avatar van Esteban

Esteban

Schitterende Vlaamse cast die toegevoegd werd. De nieuwe bad guys van dienst zijn Wim Willaert en Sebastien Dewaele, top-duo! Chris Lomme en zeker Ruth Becquart zijn goede toevoegingen. Duidelijk een nieuwe zaak, volgens mij zullen Lammers en Schaap eerder (grote) bijrollen worden.

Hier is de full trailer:

Ontdek de eerste beelden van Undercover 2 - YouTube

PS: Wat vreemd dat hoofdrolspeler Tom Waes niet bij de cast staat hier?

In Belgie zal het wss zo zijn dat de serie op EEN te zien is vanaf 6 september en pas later op Netflix.

avatar van Zipportal

Zipportal

Vanaf 6 september komt er elke zondag een nieuwe episode. In totaal bestaat het tweede seizoen uit 10 afleveringen. Dat betekent dat de laatste episode op 8 november is te zien.
Undercover seizoen 2 komt wekelijks uit in plaats van één keer - want.nl

Knap waardeloos dit.

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

En voor de Belgen: Vanaf 6 september elke zondag om 20.45 uur op één.

JorisTVmeter schreef:

En voor de Belgen: Vanaf 6 september elke zondag om 20.45 uur op één.

Reminder + kleine correctie: 20:35u.

Zelf zie ik op tegen Tom Waes als acteur...

Vanuit Nederland is Eén ook prima te bekijken. Zojuist zag ik de eerste aflevering, die een onverwacht verloop had, vind ik. Goede start.

avatar van Royalere

Royalere

Begin is redelijk sterk. wel onverwachts dat een van de hoofdrollen gelijk het loodje legt

Veel belgische acteurs ook. Begint steeds meer op een belgische serie te lijken. Niks mis mee hoor.

Hopenlijk krijgt hij een nieuwe partner die Nederlands is en die een beetje kan acteren.

avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

Een sterk begin van deze klasse serie,en wat mij betreft is er niets mis mee met Tom Waes

En inderdaad zeer goed tevolgen op de Belgische zender Een,met ondertiteling...,want die heb je nodig,vind ik

wimaroca_mm schreef:

Een sterk begin van deze klasse serie, en wat mij betreft is er niets mis mee met Tom Waes.

Ben al geen fan van 'Reizen Waes' om het zachtjes uit te drukken, maar dacht aanvankelijk dat het hier in de 1e afl. met Waes wel meeviel. Tot ik aan het einde besefte dat hij gewoon níet acteert - hij doet helemaal niets, kijkt de hele tijd uitdrukkingsloos, op een huilbuitje na...

Ook qua verhaal vond ik het eerst nog wel interessant, maar met die 'hilarische' (moest ik ermee huilen of lachen, ik kwam er niet uit) Sint en de cowboy scènes was de lol er alweer snel af. En dan ook nog Anna Drijver er meteen even uit schrijven...

Nee, dit ga ik niet met plezier uit kijken, vrees ik...

avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

Vond dit een zeer stevig begin van seizoen twee, seizoen 1niet eens zo gek van maar dit was spannend, ging vooruit, had klasse acteurs en actrices, originele invalshoeken en een heerlijk foute carnaval/sint sfeer.

Ik ben mee .

• 20220 berichten

Matige start van seizoen 2 - waar het verhaal een veel minder interessante kant op gaat dan in het eerste seizoen. Anna Drijver is een erg beperkte actrice, ik ben er dus niet rouwig om dat ze eruit is geschreven. De overige acteurs doen het prima by the way - daar lijken Vlamingen meer talent voor te hebben dan de Hollanders.

Hopelijk herpakt de serie zich snel.

Nicolage Rico schreef:

Anna Drijver is een erg beperkte actrice.

Eens, al zou ik 'erg' zelf weglaten. Toch mag ik haar graag zien.

Donkerwoud

Ik vind het een goede aftrap. Wat serieuzer en minder kluchtig. Een nieuw sfeertje rond die manege, maar toch ook genoeg bekende gezichten uit het vorige seizoen. En een broedertwist is altijd een dankbaar thema.

ZAP! schreef:

Eens, al zou ik 'erg' zelf weglaten. Toch mag ik haar graag zien.

Ook eens.

Donkerwoud schreef:

Wat minder kluchtig.

Die Sinterklaasscène is een klucht op zich.

Nicolage Rico schreef:

Die Sinterklaasscène is een klucht op zich.

Daar heb je wel een punt, maar het paste goed bij de sfeerschets van zo'n Vlaamse misdaadfamilie. Het viel voor mij niet uit de toon.

Donkerwoud schreef:

Het viel voor mij niet uit de toon.

Bij mij lag het ook wat aan de betreffende acteur (Wim Willaert) die in Grenslanders ook al zo ontzettend liep te schmieren. Misschien is het ook wennen, maar ik zag een stukje mislukte komedie. Heb dat vaker met Vlaamse series, 'Het Eiland' kon ik bv. ook niets mee (wel goeie koppen vaak). Al werkt het bij een 'Matroesjka's' weer vrij perfect.

Ja, 'ook' is ook een stopwoordje van me.

avatar van Serpicos

Serpicos

Geniale eerste aflevering was dat.

ZAP!

Vond afl. 2 wat beter te doen.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Ik vind het tot nu toe wat tegenvallen, het verhaal is te ver gezocht en de belgen zijn amper te verstaan. De Nederlandse inbreng is tot nu toe erg beperkt en wat voor dialect probeert die Sharon te spreken? Het klinkt echt nergens naar.

Donkerwoud

Waarom heb ik nog nooit een geloofwaardig Zeeuws accent gehoord in een Nederlandse fictie-serie? Godnondeju!

avatar van NRT

NRT

Chelsea94 schreef:

Geloof me. Bepaalde Belgen als Belg versta ik ook niet. Zal wel zoiets zijn als het Fries bij jullie.

avatar van cor1946

cor1946

2 delen gezien, het is alleen maar ouwehoeren door die belgen. Waardeloos tot nu toe.

ZAP!

Iemand Rico nog opgevallen? Die begint ook zomaar even aan een acteercarrière.

avatar van cor1946

cor1946

Rico is beter in de ring dan deze rol wat

ik zag.

ZAP!

Was echt minimaal, deze rol, benieuwd of er nog een vervolg komt. Leek ook heel erg op wat hij doet in de ring, of net daarvoor, met zo'n stare-down of hoe heet dat.

Donkerwoud

Ik heb 'm wel gespot, maar hij heeft nog niet echt veel te doen.

avatar van Corcicus

Corcicus

Ijzersterke eerste afleveringen alweer in dit tweede seizoen. Na zijn knullige rol in Eigen Kweek had ik niet kunnen bevroeden dat Sebastien Dewaele een geloofwaardige vilain kan neerzetten. Benieuwd naar wat volgt.

ZAP!

Begin nu wel een beetje Bassie & Adriaan vibes te krijgen #Afl.3.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Dit is toch wel pak minder allemaal, moet nu wel zeggen, heb net 2 vette reeksen (Fair Trade en Black Out) gezien, dus ben wel wat verwend geweest. Ik vind dit 2de seizoen nogal saai en traag en de Ferry (Frank Lammers) zitr te weinig in. Is int algemeen meer een Vlaamse serie geworden, weinig Nederlanse inbreng.