• 10.601 nieuwsartikelen
  • 161.819 films
  • 10.112 series
  • 29.682 seizoenen
  • 613.475 acteurs
  • 192.983 gebruikers
  • 8.968.563 stemmen
Avatar
 
banner banner

Gomorra: La Serie (2014-2021)

5 seizoenen
4,21 843 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titels: Gomorrah: The Series / Gomorra

Status: Beëindigd

Genre: Drama / Misdaad

Oorsprong: Italië

Ontwikkeld door: Roberto Saviano en Roberto Saviano

Met onder meer: Marco D'Amore, Fortunato Cerlino en Salvatore Esposito

IMDb beoordeling: 8,6 (44.032)

Oorspronkelijke taal: Italiaans

Release datum: dinsdag 6 mei 2014

Eerst uitgezonden op: Sky Italia (Italië)

Plot Gomorra: La Serie

De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio, die zijn leven voor Pietro zou geven. Pietro's zoon Genny is nog niet klaar om de leiding van zijn vader over te nemen. Aan Ciro de schone taak om hem op te leiden. Maar dan zorgt een rivaliserende bende ervoor dat Pietro in de gevangenis belandt. Imma, de vrouw van Pietro, krijgt nu de touwtjes in handen. Na een lang verblijf in Honduras keert Genny terug naar Napels om zijn plaats in te nemen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Externe links

Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Pietro Savastano

Gennaro Savastano

Imma Savastano

Salvatore Conte

'O Maestrale

Ciro Di Marzio

Donna Luciana

Enzo 'Sangue Blu'

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over Gomorra: La Serie

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

Left4Dead

  • 10 berichten
  • 69 stemmen
donderdag 6 mei 2021
Gomorra: La Serie seizoen 1 Begint heel erg sterk, maar naar een aantal afleveringen zie je dat het script zich in zijn eigen voet schiet. Sommige zaken die nogal vreemd verlopen, alsof er een sprong in de tijd genomen is en daardoor er een leemte ontstaat in het verhaal. Maar het kijkt wel allemaal aardig weg, niet al het acteerwerk is altijd even sterk te noemen. Slecht is het zeker niet maar heb zeker wel betere maffia-series gezien uit Italië. S1 nu gezien en zit te dubben om de vervolgseizoenen nog te gaan zien. Geef me er nog even de tijd voor.
avatar van umbra

umbra

  • 447 berichten
  • 562 stemmen
maandag 8 november 2021
Gomorra: La Serie seizoen 1 Deze serie recent gestart, omdat er andere serie, nl Zero Zero Zero (die ik ook nog moet zien), hiermee vergeleken werd en die inhoud mij wel boeide. Eerst deze erdoor draaien en halverwege seizoen 1, zeer vermakelijke maffia serie, maar had 'm eigenlijk rauwer en smeriger verwacht. Dan vond ik die recente Spaanse series eigenlijk nog beter.