• 10.789 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.264 gebruikers
  • 8.985.214 stemmen
Avatar
 
banner banner

Arrested Development - Seizoen 4 (2013)

3,33 76 stemmen

Show titel: Arrested Development

IMDb beoordeling: 8,7 (323.151)

Afleveringen: 15

Speelduur: 8 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Mitchell Hurwitz

Met: Jason Bateman, Portia de Rossi en Will Arnett

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 26 mei 2013

Eerst uitgezonden op: Netflix (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Arrested Development

Michael Bluth, een weduwnaar met een 13 jaar oude zoon met de naam George-Michael, moet tegen zijn zin in zijn disfunctionele familie bij elkaar houden nadat zijn vader is gearresteerd wegens fraude bij het familiebedrijf. Nu het familiegeld bevroren is, is de familie in paniek aangezien ze gewend zijn aan hun luxe luie leventje.

Afleveringen Seizoen 4 (2013)

  1. 1. Flight of the Phoenix

    26 mei 2013 (32 minuten)

    Michael verlaat het familiebedrijf en begint met zijn eigen bedrijf. Het leven van de familie gaat op zijn kop wanneer hun postbode Pete sterft.

  2. 2. Borderline Personalities

    26 mei 2013 (29 minuten)

    George Sr. plant een zwendel om zo snel rijk te worden nadat zijn familie uit elkaar valt.

  3. 3. Indian Takers

    26 mei 2013 (29 minuten)

    Lindsay probeert haar gevoel van eigenwaarde terug te winnen tijdens haar reis en keert terug naar haar roots als politiek activiste.

  4. 4. The B. Team

    26 mei 2013 (32 minuten)

    Michael krijgt een nieuw zakelijke kans voorgelegd die zijn leven kan veranderen, maar hij heeft zijn familie nodig om te tekenen.

  5. 5. A New Start

    26 mei 2013 (28 minuten)

    Tobias zoekt naar betekenis na zijn splitsing met Lindsay, alleen om tot de conclusie te komen dat oude gewoonten moeilijk te verleren zijn.

  6. 6. Double Crossers

    26 mei 2013 (36 minuten)

    De nieuwe zaak van George Sr. zit in een moeilijke periode en hij moet een politicus omkopen om zijn zwendel terug op de rails te krijgen.

  7. 7. Colony Collapse

    26 mei 2013 (36 minuten)

    Gob vindt een nieuwe groep vrienden nadat zijn relatie op de klippen liep en zijn familie hem verlaten heeft.

  8. 8. Red Hairing

    26 mei 2013 (37 minuten)

    Lindsay distantieert zich van haar familie door een nieuwe relatie te omarmen en een nieuwe carrière te vinden.

  9. 9. Smashed

    26 mei 2013 (34 minuten)

    Tobias probeert te herstellen van een reeks of slechte keuzes door zijn passie opnieuw aan te steken, zowel op professioneel gebied als op romantisch gebied.

  10. 10. Queen B.

    26 mei 2013 (35 minuten)

    Lucille komt tot de ontdekking dat haar kinderen haar spullen aan het verdelen zijn en past zich aan haar nieuwe thuis aan.

  11. 11. A New Attitude

    26 mei 2013 (37 minuten)

    Gob accepteert een job van zijn broer, maar wordt afgeleid door zijn eigen zwendel.

  12. 12. Señoritis

    26 mei 2013 (22 minuten)

    Wanneer de leugen van Maeby uit de hand loopt, stopt ze er op eigen beweging mee en komt in contact met haar neef Georg -Michael.

  13. 13. It Gets Better

    26 mei 2013 (34 minuten)

    Terwijl George-Michael probeert de banden met zijn vader te herstellen, vindt hij zich overweldigd door de verantwoordelijkheid van het runnen van zijn bedrijf Fakeblock.

  14. 14. Off the Hook

    26 mei 2013 (36 minuten)

    Buster probeert om het te maken op zijn eigen zonder zijn overbeschermende moeder, maar vindt het heel moeilijk.

  15. 15. Blockheads

    26 mei 2013 (33 minuten)

    George-Michael verhuist naar Sudden Valley in een idyllische afgelegen buurt waar buitengewoon vriendelijke en handtastelijke mannen en een enkele vrouw leven die geen contact mogen hebben met kinderen. De relatie van Rebel met de beide Michaels bemoeilijkt.

Reviews & comments

zoeken in:

avatar van Jordy

Jordy

  • 22567 berichten
  • 2952 stemmen

?

‘Arrested Development’ Season 4 Remix Debuts May on Netflix | IndieWire

Daarnaast komt er een “remix” van dit seizoen (4) op Netflix, die het seizoen in een wat meer traditionele, chronologische volgorde vertelt.


avatar van Thomas83

Thomas83

  • 3718 berichten
  • 3363 stemmen

Blijkbaar waren de afleveringen al een hele tijd langer dan de oorspronkelijke 22 minuten, maar voor het eerst voelde ik het dit seizoen. Alles is gewoon een stuk minder vlot doordat alle acteurs hun tijdschema's vaak niet op elkaar aan konden of wilden passen, waardoor er is gekozen voor een minder vlot format met min of meer de focus op 1 personage per aflevering, ook als het gaat om personages die echt alleen ondersteunend moeten zijn.

Verder voelt het seizoen ook om andere redenen wel wat anders soms. Hoe indrukwekkend precies Wiig de rol van Walter ook imiteert in de flashbacks, vroeger werden die gewoon gedaan door de originele cast in slechte make-up. Het is wat afleidend om ineens bekende gezichten als Wiig en Rogen die rollen te zien spelen. En Michael was natuurlijk nooit zo verstandig en evenwichtig als hij zelf dacht, maar in dit seizoen wordt het wel wat al te overduidelijk gemaakt.

De laatste afleveringen vond ik wel wat leuker omdat de focus wat meer op de leukere personages komt te liggen en alles mooi samenkomt, maar het was een onverwacht moeizaam seizoen om doorheen te komen. 2.5*.



avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59139 berichten
  • 3918 stemmen

Ik heb jaren terug dit vierde seizoen al eens gezien, maar recent heb ik dan maar de Season 4 Remix aangezet, waar de langere afleveringen die dit seizoen kende opgesneden zijn tot het normale format van 22 minuten, maar nu met meer afleveringen. Om daar over te beginnen, een goede keuze. Deze serie is gewoon sterker als ze gewoon niet teveel wijzigen, maar dat deden ze dus toen wel. Maar gelukkig is het nu allemaal weer vertrouwd en in chronologische volgorde gezet.

Maar inhoudelijk haalt dit seizoen het absoluut niet bij de erg sterke eerste seizoenen. De cast werd na die jaren vrij bekend en had genoeg te doen, wat ervoor zorgde dat ze eigenlijk niet tegelijk samen konden komen in deze serie. Destijds kreeg iedereen eigen afleveringen waarbij ze elkaar geregeld troffen, maar dat werkt gewoon veel minder. De serie is op zijn best als ze gewoon samen bizarre dingen meemaken. Dat is in de remix-versie wel wat beter geworden, maar nog steeds valt het tegen. Zeker in de eerste helft van het seizoen is het gewoon regelmatig saai en voelt het niet als Arrested Development. Het tweede deel maakt dit wel redelijk goed, dan komen diverse verhaallijnen weer samen. Zeker de slotafleveringen staken goed in elkaar. Maar diverse personages komen er dit seizoen gewoon schraal vanaf. Bijna niemand komt echt volledig tot ontbranding door de minder geschreven verhaallijn. Zeker Maeby en George-Michael, die voorheen echt geweldige verhalen hadden samen die lekker awkward en sympathiek waren, hebben hier bijna niks met elkaar te delen. Ook Lindsay en Tobias die een heel verleden samen hebben, vallen hier gezamenlijk tegen. Gelukkig is Tobias zelf nog wel aanwezig met een leuke rol. Buster en Lucille, mweh. Alleen Michael, Gob en George sr. krijgen nog wel de kans echt zichzelf te zijn.

Maar het is ook zeker geen slecht seizoen geworden, daarvoor blijft de serie gewoon te sterk en valt er nog genoeg te lachen. Ook zijn diverse gastrollen best geestig, zoals die van Ben Stiller en Ron Howard.

3*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.