• 10.491 nieuwsartikelen
 • 161.591 films
 • 10.088 series
 • 29.631 seizoenen
 • 612.861 acteurs
 • 192.805 gebruikers
 • 8.959.759 stemmen
Avatar
 
banner banner

Arrested Development - Seizoen 5 (2018-2019)

3,03 39 stemmen

Show titel: Arrested Development

IMDb beoordeling: 8,7 (322.125)

Afleveringen: 16

Speelduur: 7 uur en 51 minuten

Ontwikkeld door: Mitchell Hurwitz

Met: Jason Bateman, Portia de Rossi en Will Arnett

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 29 mei 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

 • On Demand:

 • Netflix Bekijk seizoen 5 via Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Arrested Development

Michael Bluth, een weduwnaar met een 13 jaar oude zoon met de naam George-Michael, moet tegen zijn zin in zijn disfunctionele familie bij elkaar houden nadat zijn vader is gearresteerd wegens fraude bij het familiebedrijf. Nu het familiegeld bevroren is, is de familie in paniek aangezien ze gewend zijn aan hun luxe luie leventje.

Afleveringen Seizoen 5 (2018-2019)

 1. 1. Family Leave

  29 mei 2018 (26 minuten)

  Michael komt voor verrassingen te staan in het penthouse en in Plotse Vallei. George-Michael neemt Maeby, die Sudden Valley probeert te vermijden, in vertrouwen.

 2. 2. Self-Deportation

  29 mei 2018 (28 minuten)

  De meeste Bluths (zelfs Steve Holt) voelen zich genoodzaakt om te vluchten naar Mexico. Michael probeert Buster ervan te overtuigen naar de politie te gaan.

 3. 3. Everyone Gets Atrophy

  29 mei 2018 (27 minuten)

  De familie verenigt zich achter Lindsays campagne, maar Michael voelt aan dat er iets mis is. Maeby heeft een idee dat George-Michael een beetje te leuk vindt.

 4. 4. Old Start, An

  29 mei 2018 (30 minuten)

  Gob regelt een nieuw kantoor voor het bedrijf met een 'prachtig uitzicht'. Michael krijgt een schok wanneer hij terugkeert naar een plek met veel herinneringen.

 5. 5. Sinking Feelings

  29 mei 2018 (27 minuten)

  De Bluths reiken hun prijs uit en nemen hem in ontvangst, maar George sr. voelt zich bezwaard en creëert nieuwe problemen. Michael en George-Michael voeren een gesprek.

 6. 6. Emotional Baggage

  29 mei 2018 (33 minuten)

  Michael probeert Buster op borgtocht vrij te krijgen. George-Michael ontmoet eindelijk de Howards. Ron vertelt Michael dat zijn plannen voor de film zijn veranderd.

 7. 7. Rom-Traum

  29 mei 2018 (31 minuten)

  George-Michael denkt dat Michael hem voorliegt. Michael denkt dat George sr. hem voorliegt. Gob huurt een stel jongens in om hem te helpen met zijn 'kastendilemma'.

 8. 8. Premature Independence

  29 mei 2018 (36 minuten)

  Wanneer de parade op 2 juli nadert, voert Sally haar campagne tegen Lindsay op. Het valt voor de Bluths weer niet mee om hun verhalen op één lijn te krijgen.

 9. 9. Unexpected Company

  15 maart 2019 (27 minuten)

  Buster komt niet opdagen op zijn eigen vrijlatingsfeestje. Michael onderzoekt de bedrijfsfinanciën. George-Michael roept de hulp van Anonymous in om Rebel te misleiden.

 10. 10. Taste Makers

  15 maart 2019 (25 minuten)

  Michael grijpt een kans om tijd door te brengen met George-Michael, die een naïeve directeur zoekt voor Fakeblock. Tobias verhuist zijn provisorische gezinnetje.

 11. 11. Chain Migration

  15 maart 2019 (23 minuten)

  George Sr. probeert Lucille terug te winnen terwijl Michael hun plannetje uitprint. Ondertussen raakt Buster betrokken bij de zaken van Tobias en Gob.

 12. 12. Check Mates

  15 maart 2019 (25 minuten)

  George Sr., Lucille en Maeby proberen een keer eerlijk te zijn. Goed nieuws wordt slecht voor George-Michael. Michael herinnert zich dat er altijd wel ergens geld is.

 13. 13. The Untethered Sole

  15 maart 2019 (28 minuten)

  Door Busters korte verschijning in een weerbericht op tv belanden de Bluths weer in de problemen. Michael heeft een plan met het wel degelijk echte bedrijf van zijn zoon.

 14. 14. Saving For Arraignment Day

  15 maart 2019 (28 minuten)

  De rechtszaak begint en de Guilty Guys bezorgen de familie een schok. Lucille komt iets verrassends te weten over Dusty. George-Michael plant een afleidingsmanoeuvre.

 15. 15. Courting Disasters

  15 maart 2019 (30 minuten)

  George en Lucille overschatten de deskundigheid van hun nieuwe advocaat. Twee bekende gezichten getuigen en een video werpt meer licht op de zaak.

 16. 16. The Fallout

  15 maart 2019 (47 minuten)

  De Bluths komen samen om een muur te onthullen, maar komen er ook voor de zoveelste keer achter dat ze niets meer verdienen dan eeuwig met elkaar opgescheept te zitten.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Jordy

Jordy

 • 22567 berichten
 • 2952 stemmen

Eerste helft van dit seizoen verschijnt morgen op Netflix. De laatste afleveringen later dit jaar.

Benieuwd of het weer ouderwets goed is, na het tegenvallende vierde seizoen


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58987 berichten
 • 3904 stemmen

Keek er erg naar uit, maar wel zuur dat niet alles verschijnt. Wilde de boel toch nog opnieuw zien, dan maar even wachten tot alles compleet is denk ik. Wanneer valt het restant te verwachten denk je? Dat wordt dan pas oktober/november ofzo?


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

 • 1314 berichten
 • 979 stemmen

Is nog onbekend, iig wel dit jaar nog.


avatar van Jordy

Jordy

 • 22567 berichten
 • 2952 stemmen

Het duurde even om op gang te komen, maar bij aflevering 5 heeft het wel weer wat van de glans terug van de oudere seizoenen. Alleen, waarom is Lindsay in haar scenes telkens zo amateuristisch achteraf met de computer ingeplakt?


avatar van Shaky

Shaky

 • 3714 berichten
 • 12334 stemmen

Alle beschikbare afleveringen gezien maar het is echt al een tijdje niet meer wat het geweest is. Seizoen 1 en 2 vind ik werkelijk geweldig al wordt dat niveau bij lange na niet gehaald. Na het 'los zand' van seizoen 4, gaat het nu weer iets meer naar een lopend verhaal toe maar het weet me niet te pakken.

Zoals Jordy hierboven ook aangeeft begint het vanaf aflevering 5 wel weer wat beter te worden. Laten we hopen dat het tweede gedeelte van dit seizoen dat niveau (ten minste) kan vasthouden.

Zeer magere 3,5*.


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58987 berichten
 • 3904 stemmen

Die paradewagen met de slogan ''If you want the truth, vote red, white and Bluth''

En het ''Anustart'' nummerbord

Heb nu ook de eerste 8 afleveringen bekeken. Sowieso is dit seizoen leuker dan het erg wisselvallige vierde seizoen dat weinig Arrested Development voelde doordat er nauwelijks afleveringen waren dat de familie samen was. Maar dat is hier wel grotendeels weer goedgemaakt, al haalt de serie niet het niveau van seizoen 1-3 die gewoon scherper waren en ook beter zijn geschreven. Zeker de eerste afleveringen van seizoen 5 hebben nog niet dat hoge niveau, maar daarna wordt het gelukkig een stuk leuker. Ook veel verwijzingen naar de oude seizoenen en de meeste rollen zijn weer leuk ingevuld. In seizoen 4 kreeg niet iedereen de kans om uit te blinken.

Ik geef pas een cijfer als ik het hele seizoen heb gezien. Weet iemand wanneer ongeveer de resterende afleveringen zullen verschijnen? Ik vermoed pas rond de zomer? Voor nu een voorlopige (omhoog afgeronde) 3,5*.
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58987 berichten
 • 3904 stemmen

Morgen komt het restant van s-5 uit. Dat wordt een fijn weekend


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58987 berichten
 • 3904 stemmen

Nu ik ook de resterende afleveringen van seizoen 5 heb gezien, kan een cijfer volgen. Ik eindig best wel met een kater, want ik vond de resterende afleveringen die afgelopen weekend verschenen niet zo boeiend. De glans is wel een beetje van de serie af. Seizoen 1, 2 en 3 waren hilarisch en heel sterk geschreven, seizoen 4 was rommelig en voelde weinig als Arrested Development doordat bijna iedereen los van elkaar een verhaallijn had en seizoen 5 kende in het eerste gedeelte nog wel een stijgende lijn, maar zakt na het tweede gedeelte weer terug naar slechts een kleine voldoende. Ik mis de prikkelende en ongemakkelijke scènes die Maeby en George-Michael 3 seizoenen lang hadden. Of de absurditeiten van Buster. Of Tobias, die nog maar weinig pijnlijke momenten heeft. Gelukkig zitten er nog wel voldoende running gags in die vooral de vaste kijkers van de serie best zullen herkennen.

Ook jammer dat Portia de Rossi als Lindsay grotendeels ontbreekt dit seizoen. In de eerste helft zat ze, ook al was het vaak via een green screen, er nog wel in. In het tweede gedeelte ontbreekt ze. Volgens internet omdat ze officieel een tijdje terug stopte met acteren. In ieder geval voelt de familie Bluth niet compleet. Maar ook is het schrijfwerk gewoon veel minder geworden. Slecht is het niet, maar hetgeen wat de serie zo enorm populair maakte is wel weg. Ik heb wel twijfels of 'we' nog op seizoen 6 wachten. Al ga ik het heus wel weer kijken, mocht het zover zijn.

Alles bij elkaar: 3*


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.