• 9.373.452 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Sturla Gunnarsson

Met onder meer: Dominic Purcell, Adam Beach en Michael Ironside

Plot Ice Soldiers

"The Cold War Begins Again."

In het noorden van Canada ontdekt een wetenschappelijke expeditie genetisch gemodificeerde Russische super-soldaten die ingevroren zitten in het ijs. Ze zijn geprogrammeerd om maximale schade aan te richten op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Wanneer ze de lichamen ontdooien beseft het wetenschappelijk gezelschap dat ze een dodelijke bedreiging voor de westerse samenleving hebben vrijgelaten. Ze zullen er nu alles aan moeten doen om ze te stoppen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

HALVE TAMME. (moderator series)

De trailer ziet er opzich niet verkeerd uit.

HALVE TAMME. schreef:

De trailer ziet er opzich niet verkeerd uit.

Was het ook niet, prima genietbare film

606 schreef:

prima genietbare film

Merci voor de info ,vanavond maar eens opzetten dan.

HALVE TAMME. schreef:

Merci voor de info ,vanavond maar eens opzetten dan.

Graag gedaan, have fun

606 schreef:

have fun

Gaat helemaal goed komen .

Fijne avond.

avatar van greeny

greeny

Een grote "steek zelf ook eens een peuk op" film ( let maar eens op in het begin van de film).

Slecht acteerwerk.

Erg voorspelbaar.

Na 15 min hier al in de prullenbak terwijl ik er meer van had verwacht.

Niet om te genieten, maar meer om op te schieten.

@606 Jij bent wel heel erg snel tevreden

greeny schreef:

@606 Jij bent wel heel erg snel tevreden

Hehe, heb wel een zwak voor dit soort films, nergens aan denken en even lekker kijken

avatar van surfplankje

surfplankje

Gisteren deze film gezien.

Ik mag wel zeggen, zeer onder de maat, Dominic Purcell heeft zn eigen hiermee totaal van de kaart afgeveegd. In de hitserie Prison Break ging hij op in zijn rol mede omdat het verhaal zeer sterk was en de serie de mogelijkheid gaf om zn eigen hier erg goed als personage neer te kunnen zetten. In deze film was dat echter niet het geval en mijn advies is: laat deze film liggen want het is jammer van de verspilde stroom en tijd

avatar van gauke

gauke

Er valt genoeg aan te merken op deze actiefilm: het nostalgisch overkomende verhaal dat de tijden van de koude oorlog moest doen herleven, is niet bijster origineel, wel slap, levenloos en bij tijden zelfs onsamenhangend. Een aantal scènes zagen er behoorlijk namaakachtig uit en de dialogen waren hartstikke standaard. Maar misschien kwam het door de dosis spanning, want ik heb me toch vermaakt. Meer waarschijnlijk is dat ik het allemaal niet zo serieus nam.

Ice Soldiers (2013) zal bij mij niet lang blijven hangen,maar om nou

te zeggen dat ik een slechte filmavond achter de rug heb : Nee.

avatar van Petina

Petina

Helemaal eens met Halve Tamme.

avatar van Diederik58

Diederik58

Ik ben een liefhebber van scifi. Helaas vind ik een drietal genetisch gemodificeerde moordmachines wel erg magertjes voor scifi.

Het verhaal is ronduit zwak. Er zit geen enkele verrassing in en kabbelt maar door. De volgende scène kun je zonder te kijken al wel uitschrijven.

Er zitten ongeloofwaardige situaties in. Die zijn moeilijker te voorspellen.

Het acteren kan vrijwel niet beter door de belabberde script.

Links laten liggen.

avatar van mikey

mikey

Domme actiefilm over Russische universal soldiers met waterstofperoxide die een The Thing from Another World truuk doen en vervolgens helemaal op hol slaan, met als doel de total destruction van USA en (ook niet onbelangrijk) seks met lokale vrouwen. Een gast moet dat zien te voorkomen (de vernietiging, niet de seks per se). Wel grappig dat er een enorme plottwist in zit. Na 50 minuten is iedereen in het kamp dood, en wordt de film een gereboot.

Regelrechte deceptie. Het kijkt zelfs niet weg. Ik heb het echt geprobeerd, al was het maar omdat er ook geld en energie in gestoken is, maar het was gewoon niet vol te houden. Ik heb ook geen zin om e.e.a. netjes te verklaren. 1 ster max.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.